Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
Aktív témák
-
Ultram3jor
senior tag
Ez itt is elfért volna: [link]
Keresőőőőőő
-
Antee
tag
-
Narancs
őstag
Duplázni csak a DDR ram órajelét szokás, ha az FSB 200MHz, akkor a ramok 400-on ketyegnek. Jelenleg minden kapható processzor FSB-je 200MHz (kivéve a legújabb intelt, aminek 266), ám a gyártók marketig célokból szoktak csalni ezzel. Pl AMD régebben a ramok sebességét írta FSB-nek (megduplázta, ez zavart meg téged), Intel rendszerint a PSB sebességét (fsb*4) vési a dobozra mint fsb-t.
-
Antee
tag
Sziasztok!
Nekem egy 3200+os bartonom van és 11*200-on megy, de a 10*220-szal is boldogul. A kérdésem az lenne, hogy most akkor ez 200-as vagy 400-as FSB-nek szamit? Mert egy ismimnek 3100+os sempronja van, ahol az fsb-t 300 fölé tudja vinni, de akkor neki az több mint 600-as fsb-nek szamit? mert nekem itt a forumon azt mondtak, hogy ha 133-ra van allitva, akkor megy 266on, mikor még 2600+osom volt(thorton magos). Ha viszont nem kell duplázni, akkor hogy tudom enyémnél elérni a 400-as fsb-t, amit elvileg tud, ha alaplapon csak 227-ig tudom állitani, de A7V880 elvileg 400ig tudja.
Az egész egy nagy katyvasz számomra 
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az egész egy nagy katyvasz számomra