Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizella
csendes tag
Az a kérdésem, hogy milyen mocskolódások folynak itt. Ez egy valódi, megválaszolandó kérdés.
Vettem a fáradságot, és végigolvastam az egész topikot, a 2005-ös nyitástól az előző hozzászólásig. Vérmérséklettől függetlenül 3 nagy csoport: a) elfogult elégedett tanulók és elfogult elégedett alkalmazottak b) elfogult elégedetlen tanulók és elfogult elégedetlen alkalmazottak c) elfogult és elfogulatlan kívülállók.
Gondolom, nem a magatok hozzászólásait nevezed mocskolódásnak, a negatív vélemények közt viszont nem találtam olyan jellegzetes problémát, amit a saját bőrömön ne tapasztaltam volna, vagy sok másik helyen vissza ne köszönt volna. (Említetted, hogy tájékoztattak titeket a nethelyzetről. Ehhez képest valamelyikőtök jó poénnak tartotta, hogy a blogomon reklámozza a 2F iskolát pár héttel ezelőtt. Nem tudom, mire számítottatok, elfogulatlan csendes szemlélődésre nyilván nem, hát máskor talán jobb lenne végiggondolni a haditervet, elnézést minden olyan lelkiismeretesen dolgozó 2F-alkalmazottól, aki őszintén hisz a cége korrektségében.)
Ha egy érdeklődő bizonytalan, annyi az összes dolga, hogy ő is türelmesen végigolvassa a hozzászólásokat, esetleg szétválogatja őket csoportba, esetleg leszedi róluk az indulatot. Mire végez, nagyjából világossá válik, hogy kiknek tetszik a 2F iskola, és kiknek nem. És akkor máris el tudja dönteni, hogy neki tetszeni fog-e vagy sem.
Nem az a baj a 2F iskolával, hogy azt tanítja, amit, és úgy, ahogy. Megvan rá a kereslet, jól meg lehet élni a célcsoportból, és ahogy írod kicsit fentebb, a célcsoport is megtalálta a maga célcsoportját, amiből majd meg fog élni. Az a baj a 2F iskolával, hogy - elsősorban ügynökei, másodsorban fórumozó alkalmazottai útján - elhiteti a fellelt érdeklődőkkel, hogy a 2F iskola nekik van kitalálva; akkor is, ha az első perctől tudni lehet, hogy ez nem így van.
A 2F iskola mindenkinek extrém drága, az egyszerűség kedvéért lépjünk ezen túl. Jó a 2F iskola annak, aki szeretne megismerkedni a flashkészítés alapjaival. Annak is jó, aki a családnak, barátoknak, fodrászoknak, kőfaragóknak szeretne rajongói típusú honlapot készíteni webszerkesztő programmal. Annak is jó, akinek munkavégzési okokból szüksége van egy témába vágó okj-s végzettségre. Annak is jó, aki irtózik a számítógéptől, de meg akar vele barátkozni. Annak is jó, akinek az Office munkaeszköz, de nem nagyon tudja használni.
Nagyjából ennyivel kifújt. Ezt alátámasztják az elégedetlen hozzászólások - és nem meglepő módon az elégedettek is. Beszédesek még a nemválaszok. A jelenlegi tankönyvek színvonaláról csak annyit tudni, hogy nem fénymásolt jegyzetek. Mi a helyzet a szoftverekkel, amik a tanfolyam elvégzéséhez kellenek. Titok, hogy hová kell elérkezni a tanfolyam végén - ennyi hét alatt a 2F iskola teljes oktató- és tanulógárdája nem bírt összehozni 1 darab mutogatható mintahonlapot. (Nem az a kockázat, hogy esetleg beleköt valaki; van annyira elfogulatlan a törzstársaság, hogy megvédjék a honlapot, ha jó. Az a kockázat, hogy megkívánják a tanulók, akkor pedig borul a tanterv. )
Gyakorlatilag mindenki más félre van vezetve, akkor is, ha nem tud róla. Valahogy úgy, ahogy a fodrász a feláras honlappal. -
cucka
addikt
Ha valakinek van pozitív véleménye, és miért ne lehetne, akkor azt, kedves fórumtagok, elfogadjátok.
Meggyőződésem egyébként, hogy ennek bizonyos részét a 2F Iskolával konkurens cégek generálják. Itt most semmi más nem történt, csak felvesszük a kesztyűt.
Tehát ezek szerint elismered, hogy a csomó tankönyvízű, bénán megfogalmazott "vélemény" valójában nem vélemény, hanem reklám, tudatos gerillamarketing. (Mondjuk annyira bénán csináljátok, hogy így visszafele sül el, talán majd legközelebb
)Amúgy még mindig nem mutatott senki semmilyen referenciaanyagot ennek az iskolának a webfejlesztő képzéséről, csak a porhintés meg a bullshit megy arról, hogy mennyire jó a képzés. Esetleg megtennéd, hogy mutatsz bármilyen referenciát, ami demonstrálja a képzés minőségét?
-
h-yle
addikt
Kicsit elszálltam, elragadtattam magam. Elnézést.
Hogy a kulturált társalgás vonalára visszatérjek, és építő jellegű infókat is megtudjak:
van pl. kompozíció, tipográfia, meg színelmélet oktatás?
Ja és érdekelne, hogy mit foglal magában a
Multimédiafejlesztő (54 213 04 0010 54 04) és Character Designer
-
Apollo17hu
őstag
Valóban nem értettem. Tehát a te hozzászólásodnak az volt a lényege, hogy az általad hitelesnek vélt "valóság" reprezentativitása előtérbe kerüljön?
Leírom a saját véleményemet erről a fórumról és a 2F Iskoláról, amit e fórum alapján alkottam. Megpróbáltam objektív képet kialakítani.
Tehát sarkosan nézve vannak "alapos" és "felszínes" emberek. Amikor a 2F Iskola beajánlja magát nekik, akkor az alaposak tüzetesen áttekintik a szerződést, és csak ezután jelentkeznek. Sőt, jelentkezés előtt átnézik ezt a fórumot is, és rájönnek, hogy nekik valószínűleg egy főiskolai/egyetemi szintű képzés jobban megérné - már csak azért is, mert az állam támogatja.
A felszínes emberek nem törődnek a szerződés részleteivel, és - mivel felszínesek - tanulni sem tanulnak megfelelő intenzitással, ezért ők csak a tanfolyama alatt/után látogatják meg ezt a fórumot - gyarapítva ezzel az elégedetlenkedők számát.
A két végpont között vannak olyanok, akik mégis a szerződéskötés előtt olvassák e fórum sorait, és - mivel nem teljesen alaposak - csak néhány hozzászóláson futnak át, amelyek ugye a "valóság megfelelő tükrözése" miatt manipulálva vannak. Ők a 2F Iskola újabb potenciális áldozatai.Tudod, a "valóságot" nem a mennyiséggel kell "valódivá" tenni, hanem biztos forrásokra hivatkozva.
Többen is kíváncsiak voltak pl. a referenciamunkáitokra, konkrétumokra, amik a versenyszférához köthetőek. Azokra valahogy nem érkezett reakció... -
Apollo17hu
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)