Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
AuDiToR
csendes tag
... bocsánat még ismerkedem a fórummal...
lemaradt a vége...Sziasztok!
Újoncként engedjetek meg egy hozzászólást az én részemről is az iskola védelmében. Először is, kifejezetten ezért regisztráltam, ugyanis a mi csoportunkban a tanárunk hívta fel a figyelmünket arra, hogy mi folyik itt a fórumokon. Meggyőződésem, hogy ezek a helyek nem mutatnak objektív képet a valóságról, a felmerülő hiányokat, hibákat óriási méretűre dagasztják, egszerűen csak azért, mert nem heterogén a fórum hozzászólóinak összetétele. Ezen a vonalon indulva meglátásom szerint a helyzet a következő:
1. általában azok találnak ide, akik valamilyen információhoz szeretnének jutni
- nem kompetens, információi hiányosak, befolyásolhatók
2. vagy azok, akik kifejezetten negatív véleménye van a dologról
- nem úgy történt valami, ahogy ő ezt elképzelte
- nem olvasta el a szerződést és igyekszik ezt a másik félre kenni
- informatikában jártas, vagy szakmabeli,
- konkurrens cégnél dolgozik,
- igyekszik a laikus felhasználó számára oly gyakori IT ködösítést a tökélyre fejleszteni
- egyszerűen csak dögöljön meg a szomszéd tehene is
3. akik meg vannak elégedve ezzel a képzéssel és céggel
- volt és jelenlegi diákok
- tanárok
- a cég munkatársai
Ez utóbbiról csak annyit, hogy látván a közelmúltban szaporodott új regeket és hozzászólásokat, kezd a fórum egyensúlya rendeződni és ez így is van rendjén.Szóval csoportomban webszerkesztést tanulunk heti 4 órában. Természetesen ennek összetétele sem homogén; így atán biztosan lesz itt is olyan, akinek az itt szerzett tudás semmit nem fog érni. A papír lehetőségén túl én már most tudom a munkámban kamatoztatni az itt tanultakat (cégemnél a levelezés és a reklámanyagok is az én feladatom), tanárunk türelmes és - ami nagyon fontos - aktuális, ami különösen a webszerkesztésben lehet fontos.
Száz szónak is egy a vége: - Fikázzatok nyugodtan, mi tanulunk!
Aki komolyan gondolja és egy igazán korszerű tudást szeretne, az nyugodtan vágjon bele a 2F-nél!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Eladó 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM G.Skill Ripjaws V
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest