Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizella
csendes tag
Figyelj ide, kisbogár. Senkit nem akarok megsérteni, tényleg, csak erre a sületlenségre válaszolok most: engem nem érdekel a középfokú OKJ végzettség, nem-ér-de-kel. Van olyanom, kaptam XX iskola mentén, de nem érdekel, nekem nem kell sehová, saját valódi igazi rendes diplomám van, elég régóta, nem informatikai vonalon, és a jövőben sem kívánok szoftverüzemeltetőként dolgozni.
Na még az kéne, kétszer járni XX iskolába, egyszer se kellett volna. Még egyszer elmondom, nehogy ne értsd: első nekifutásra sikeresen letettem a XX iskola házi vizsgáját (mint ahogy mindenki, a tesódat leszámítva), kiválóan szóbeliztem az OKJ vizsgán, a szóbeli az rajtam múlt, sajnos az írásbelim nem volt hibátlan, ahhoz lopott szoftvert kellett volna használnom (vagy legalább pendriveról bemásolnom az előre megkapott feladatok megoldásait), egyikre sem voltam hajlandó, mindent összevetve nagyon ügyes vagyok, hogy a XX iskola által hátööö biztosított körülmények és a saját etikai normáim ellenére mégiscsak megszereztem ezt a számomra teljesen érdektelen végzettséget.Nem, nem az a bajom a XX iskolával, hogy túl magas a színvonal. Nem, nem túl magas a színvonal. Ami azt illeti, minősíthetetlen, ez nem feltétlenül az oktatásra/oktatókra vonatkozik. Akkor rögtön fel kellett volna őket jelentenem a rendőrségen, a fogyasztóvédelmi főfelügyelőségnél, a BSA-nál (erőt véve a velük szembeni ambivalens érzelmeimen), az OKJ-vizsgákat felügyelő hatóságnál. Bánom már, hogy nem tettem meg, mindegy.
A következő idióta megjegyzésre posztban válaszolok.
[ Módosította: KEndre ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Figyelj ide, kisbogár. Senkit nem akarok megsérteni, tényleg, csak erre a sületlenségre válaszolok most: engem nem érdekel a középfokú OKJ végzettség, nem-ér-de-kel. Van olyanom, kaptam XX iskola mentén, de nem érdekel, nekem nem kell sehová, saját valódi igazi rendes diplomám van, elég régóta, nem informatikai vonalon, és a jövőben sem kívánok szoftverüzemeltetőként dolgozni.