- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Biztosat nem merek rá mondani, mivel ha pl áment mondunk és nem jön össze, akkor nem akarunk a voodoo babáid célpontjai lenni.
Elvileg józan ész azt diktálná, hogy működnie kellene.
Szerintem csináld azt, ha nem probléma az anyagi oldal, hogy rendeld be a monitorokat és az USB-s videókarit, hogy egyszerre érjenek hozzád és netes vásárláskor van pár napod az elállásra.
Így igaz a pk-t fizetni kell, de legalább nem használt áron válsz meg tőlük, ha meg működik akkor öröm és bodottá.
Gondolom ha nem klappol akkor is 1-2 monitort megtartasz és nem az összeset kell visszaküldeni, illetve max az usb-s vga-t.Ilyenben nem gondolkodtál?
10 dodó free shipping és nálad van összeszedsz a környékről 4 monitort kölcsön... teszt és jöhetnek a kiszemelt monitorok.... mégsem 30K mint a delock. -
hszilard666
veterán
90K darabja?
Sajnos nem vagyok milliárdos, max 30K / darab amit megengedhetek magamnak, de más kikötésem nincs, tölem még lehetnek 22 inchesek is. Habár azon gondolkodom hogy a mostanu u 2312hm em mellé veszek még 2db ot,és akkor apróból kint van az 3 mionitor csak ugye a kávákkal lesz baj, de majd valahogy hozzászokom.
@Proci!
Hogy mennek a 290X ek? Nincsenek mikró(hullámú) lagok? Driverek rendben vannak? Gondolkodom hogy 780TI helyett inkább beépítek egy 290(x) cf et, aztán félkonfig tesók lehetünk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest