- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokilama
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni PLP Eyefinity életre keltésében. Elvileg mindennek passzolnia kéne, de egyszerűen nem sikerül összehoznom.
Monitorok és csatlakozásuk:
-ViewSonic VP203B HDMI-DVI
-Samsung 305t Aktív 4k DP-Duallink DVI adapter + Dual link DVI kábel
-HP LP2065 DVI-DVIVideokártya:
Sapphire Fury NitroRégebben egy R9 290x kártyával már nekifutottam, akkor még naivan, hogy csak mennie kéne.
Utána utána olvastam, hogy a Fury és RX kártyák támogatják, illetve aktív 4k-s DP-DVI átalakítóra is szükségem lenne.Ezeket be is szereztem, viszont még mindig ugyan az a gond mint ezelőtt.
Eyefinity beállítás kezdetén rendesen felismeri a monitorokat, viszont később a Samsung 305T-t csak a single link DVI felbontásban(1280x800) veszi be a buliba, emiatt használhatatlan az egész.
Ahogy olvasgattam ebben a monitorban nincs skálázó és alapból ez a 2 felbontása van (1280x800 és 2560x1600), ezért is kéne az aktív DP adapter
A windowsos képernyő beállítások is a kisebbet jelzi ajánlottnak.Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tényleg ilyen gyors a Wi-Fi 7?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest