Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
daneeeeee #835 üzenetére
Hát ja, elég érdekesen néz ki. Úgy lenne fain, ha szettbe adnák a három monitort és ívesre hajtva. A középső kicsit, a két szélső meg egyik egyik irányba másik másik irányba jobban. A sima hajlított monitorok nem jók, mert ha egymásmellé teszed őket akkor szar, ide direkt ilyen célú hajlítás kéne.
De amit a kolléga ír az is fasza, hogy középre 21:9 a széleire meg 16:9. Bár elég érdekes lehet a támogatása.
Én nem raktam össze a három monitoros rendszert, mert egyszerűen nem volt pénzem olyan gépre ami ki is hajtaná. Örülök neki ha egyet ki tudok hajtani. Pedig nagyon jó lenne egy három moncsis cucc, de játszani nem tudnék rajta akkor lényegében csak a jó nagy hátteret bámulnám meg unalmamba a böngészőt raknám egyik végéről a másikra. Arra meg fail.
Kis felbontású monitorokat meg nem akarok, az marhaság is. Három monitoron a 1366x768 is még mindig +50%-kal többre jön ki mint a fHD szóval nem hajtaná ki a gép sehogy se. -
Peathee
senior tag
válasz
daneeeeee #835 üzenetére
Nekem is feleslegesen szélesnek tűnik. Az viszont, nem lehet rossz elosztás, hogy a középső monitor 21:9-es a két szélső meg 16:9es! Mindegyiknél 1080p-nél maradva.
Így a középső kávákat kjjebb tolnánk a szemünk elől.
Persze ezt még kevesebb játék támogatná valószínű...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest