- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
No akkor kezdjük!
Nálam ha monitor akkor Dell, tehát én a Te helyedben Dell S2340L-t venném. Itt egy unboxing videó róla. Szerintem egész vékony a káva illetve IPS és ami a legfontosabb 50k körül kapható darabja például itt így máris 10k-val a minimum összeg alá kerültünk.
VGA-nak a 7970 tökéletes választás 1125/1575MHz-en ilyesmi teljesítményt fog nyújtani, használtan 70-75k-nál ne adj érte többet (akkor itt is fogtunk 5-10k-t)
A proci tuning bizony el fog kelleni ha 7970 vásárlására adod a fejed és lehet még így is kevés lesz a Phenom.
A megspórolt pénzen pedig én a Te helyedben egy új tápot vennék legalább 650W-ost. Tuningolt Phenom+ tuningolt 7970-re szerintem már kevés lesz 500W. -
proci985
MODERÁTOR
ennyire vekony kavas nagyon nincs. Dell 2212/2312 szeria lehet erdekes, esetleg az LG hasonloi (ips226v/236v pl), de azok vastagabbak. harom egyforma monitor levadaszasahoz apron viszont sok sikert.
a tapod olyan 380Wot tud, tehat 200-250Wos kartyanal nagyobbal ovatosan. 7950 /7970 mar elvileg kb eleg a celra egyedul, bar maxon 60fps felejtos, nehany esetben meg mediumon is.
kabelnek vagy kell egy dp-dp (dell), vagy (mini)dp - dvi atalakito, az 6-8k.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest