Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Üdv!
Alap 2.0-ás hangfalpárra lenne szükségem asztali PC-hez, az alábbiakat néztem:
Genius SP-HF150
MODECOM MC-SF05Genius-ról elég jókat írnak iPon-on, de úgy tudom, a ModeCom is jókat gyárt.
Ti melyiket ajánlanátok, és miért?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Üdv!
Az ősrégi 2.1-es Genius hangrendszerem leváltásán gondolkodom, 1250B-t néztem ki, de az BestByte-ban láttam kibontva is, és sajnos számomra nagyon gagyi, mű hatású volt a fa burkolata.
Kérdezném, hogy szerintetek lenne valamilyen negatív hatása a teljesítményére, minőségére, ha behúznám a dobozát szálcsiszolt ezüst karbonfóliával?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz Bukk900 #37148 üzenetére
Ez az új, V2-es Modecom hangfalpár hogyan viszonyul az ajánlóban szereplő MC-khez?
Hozza ugyanazt a minőséget?Csak mert kifejezetten szimpatikus, és a karbonfóliázott 1250B helyett simán bevállalnám egy kis felárral együtt is.
-
félisten
Üdv!
Microlab B70BT-ről van már valakinek tapasztalata? Ajánlott modell?
Esetleg Fenda F&D R40BT?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Yodamest #56879 üzenetére
Köszi, ezt feljegyeztem!
És nem is olyan drága... PreSonus Eris E3.5 - 36k HUF
Mondjuk a BT-s változatért nem értem a + 10k HUF-os felárat."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest