- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
TigerCat #66612 üzenetére
Van jó minőségű is, de az nem olcsó. FiiO KA2 LT
Vagy kell egy DAC. FiiO K11 Ez mondjuk marha jól nézne ki a mini mellett!
Bár a DAC-ot megúsztad volna ha ezt a hangfalat veszed: FiiO SP3 BT -
miresz
veterán
válasz
samu2062 #66580 üzenetére
ASBIS Hungary Ők a magyarországi forgalmazók, őket lehet kérdezni, hogy miért nincs. Bár a Microlabtól a legfrissebb bejegyzést 2021- ből találtam.
-
miresz
veterán
válasz
TigerCat #66375 üzenetére
Mármint melyikre gondolsz? A FiiO-ra? Mert azt onnét a linkről amit küldtem meg tudod rendelni. De pl a Kanto Audio YU4 is akciós most itt!
lezsó6: Nincs szerencséd ezekkel a csomagküldő szolgálatokkal! -
miresz
veterán
válasz
TigerCat #66373 üzenetére
Hát 50 körül nem nagyon lesz olyan amin van USB-C vagy értékelhető BT, jól is szól és kompakt is. A következő lépcső ez lenne amit én megvennék: FiiO SP3 BT
Én személy szerint Audio Pro A26 AirPlay képes hangfalat használok. Jelszó semmi tyúkbél!(ezért lehet meglincselnek ebben a topicban...
)
-
miresz
veterán
válasz
TigerCat #66371 üzenetére
Mac minihez én ezt venném, főként az M4-hez aminek elöl van a jack csatija!
USB C-n is tudod csatlakoztatni a minihez, és úgy is megy a hangerő szabályzás is, de van Bluetooth is rajt! Kompakt jól kinéző, bár a hangját még nem hallottam, de az edifier nem szokott rossz lenni. A dobozban van hozzá 2 db aluminium állvány is. Az app amit le lehet tölteni hozzá működik MacMini-n is.
[ EDIFIER M60 ] -
miresz
veterán
【测评】是花瓶还是卷王?28分钟深测拆解桌面蓝牙音箱:edifier 漫步者 N300
Elég alapos vizsgálat alá vetették! Vajon működhet ez HDMI-USB C kábellel?
-
miresz
veterán
válasz
griffin90 #65732 üzenetére
Helyesbítek, nekem [A26] van ami szinte mindenben megegyezik az A28-al. Nekem tetszik a hangzása, meg a minimalista stílusa is. A multiroom képesség az marha jó, pl. Airplay-en keresztül simán játssza a veszteségmentes zenét, nem kell kábelezni.
Egyébként például még az [Argon audio] hangfalai is HDMI ARC képesek. -
miresz
veterán
válasz
griffin90 #65728 üzenetére
Igen ezt néztem anno én is, de a a multiroom képesség hiánya miatt vetettem el. Az én választásom az [Audio Pro A28] -ra esett.
-
miresz
veterán
válasz
spleenszuru #64978 üzenetére
Az attól függ milyen ársávban keresgélsz. pl: [ARGON AUDIO FENRIS ACTIVE 5]
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
Na hát nem tudom, hogy jól mértem-e de ez lett belőle. A zöld vonal amikor normál módban van a hangfal, és a szürke amikor monitor módban van. Mit kellene itt néznem?
-
miresz
veterán
válasz
lezso6 #64771 üzenetére
Napi szinten olvasom ezt a topicot és a HI-FI-st is, és most már izgatottá, kíváncsivá tettetek, hogy vajon az én rendszerem ill szoba akusztikám hogyan is dolgozik így én is megmérném/beállítanám a dolgokat, ha segítetek ebben. IOS-t használok, ahhoz is létezik mérő program? Mi a mérés szabályos formája ,hogyan kell mérni, és még számtalan dolog amiben a sötétben tapogatózom.
-
miresz
veterán
Áhh, értem. Nekem A 26-osok vannak, azok polcsugárzó méretűek. Meg van támogatva egy SW5-ös sub-al, én meg vagyok vele elégedve. De újonnan már csak A28-at kapni. [Audio Pro A28]
-
miresz
veterán
: [A 48] ?
Viktor77: Hát ez pont egy multimédiás hangfal szerintem.
-
miresz
veterán
válasz
lowzor #64470 üzenetére
Szerencsés vagy! Haverom a Telekomnál dolgozik ő köti be ezeket a fogyasztókhoz, meg megy ki ha hiba van. Hogy ne offoljam szét a topicot röviden csak annyit, hogy van munkája elég... de elég csak felütni a netet ezzel kapcsolatban. Most épp azon dolgoznak, hogy legyen egy sima app a smart tv-kre, hogy legyen megoldás a sok hibára és ne kelljen set top box, csak a nem okos tv-khez.
-
miresz
veterán
válasz
lezso6 #64463 üzenetére
Értem. Elismerem ti jobban értetek hozzá, hisz én is tsok mindent tőletek informálódom, meg olvasok a topic(ok)-ban. Bár olvastam kicsit utánna a márkának, meg magának a hangfalnak is, mert mint gondolom láttad nézegetem én is ennek a márkának az álló verzióját. Rosszat nagyon nem írnak róla sehol, de nyilván ez lehet fizetett hirdetés /teszt is. Nyilván a 4" hangszóró nem aggya a méjjet™
60Hz alatt, de idővel megtámogatható egy normális sub-al. De persze nem mindenki gondolkodik úgy mint én, és neki valami köztes megoldás is jó lehet. Sajnos AV-online oldalon kívül meg nem ismerek egyetlen olyan oldalt sem ami akár még ilyen szintű "tesztet" is írna aktív hangfalakról.
lowzor
Én marhára utálom a sok kacat távirányítót meg felesleges kábelt is! Mindenki más... -
miresz
veterán
Én tennék hozzá még egy kicsit és vennék egy ilyet. (De persze ez az én véleményem) [ARGON AUDIO FENRIS ACTIVE 4] Szolgáltatások terén elég jó. Pl. van rajt HDMI ARC ami a modern TV-khez jól jöhet, nem kell + távirányító a hangerőszabályzáshoz elég a TV-é. [ Teszt magyarul ]
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
Hát én ebben az árkategóriában nem is merek ajánlani neked semmit. Ha ennyire szűkös a keret én személy szerint a linkelt hangfalat venném azt is félve.
-
miresz
veterán
válasz
banderasz77 #64249 üzenetére
Miért pont ezek?
-
miresz
veterán
Ha HDMI (arc) kábelt szeretnék annak van valami követelménye vagy annak mindegy milyen?
-
miresz
veterán
válasz
féldekás #64052 üzenetére
Hát akkor meg pláne a linkelt [EDIFIER R1700BTs] éri meg a legjobban!
-
miresz
veterán
válasz
féldekás #64050 üzenetére
Hát nem tudom hogy vagy vele, de az 1280DBs olcsóbb mint a sima 1380DB. Akkor szerintem ha még olcsóbb is akkor egy szolgáltatással több az, hogy meg van a lehetősége, hogy aktív subwoofert köss rá.
De szerintem a legjobb vétel ebben az árkategóriában az [EDIFIER R1700BTs] Ebben van sub out, Bluetooth V5.0 with Qualcomm® aptX™ HD
-
miresz
veterán
Köszönöm a segítségeteket, ma eldőlt a dolog.
Elmentem meghallgatni élőben mindegyiket amit javasoltatok, és amit saját magam néztem ki, saját kútfőből, teszteket olvasgatva. A választásom az Audio Pro A26-ra esett az alábbi indokok végett.
Az Edifier S3000 Pro annyiba került volna a legolcsóbb helyen mint a választott Audio Pro A26, de annak nincsen semmilyen multiroom szolgáltatása és HDMI ARC sincs rajt, sem sub output. A TV amikor Bt-ről szólt rajt eléggé vissza esett a hangzás minősége az A26-al szemben, pedig elvileg ebben is Bt 5.0 van és van AptX is.
Az Edifier S2000 MKII sem győzőtt meg az A26-al szemben. Arról nem is beszélve, hogy itt is fenn áll az S3000-nél már említett "hiányosság".(Természetesen ezt azért tettem idézőjelbe mert ezek csak azoknak hiányosság akik igénylik ezeket a dolgokat.) De még ha ezektől el is tekintek és elengedem a moltiroom és a többi future-t és nézem az árát akkor is jobb vételnek tűnik az A26.
Hangzásban is nekem az A26 jobban tetszett. Valahogy tisztábban szólt, a mélyei is pontosabbnak tűntek. A stereo színpad is jobban átjött meg valahogy lendületesebbnek, tisztábbnak hatott az egész. Hihetetlen, hogy ebből a kicsi dobozból (ami meglehetősen nehéz, nehezebb mit az S2000) mekkora mély jön ki még halk hangerőn is. Ez szinte természet ellenesnek tűnt mert én nem hallottam még ilyen kicsi hangfaltól ilyet, igaz ebben az ársávban még nem is nézelődtem nagyon. Természetesen nagyobb hangerőnél előjött az Edifier nagyobb woofer-e miatti különbség, abban a hangerő tartományban a mélyei jobban kijöttek, de ott is valahogy tisztább maradt az A26. Aztán az A26 mellé kötöttünk egy Audio Pro SW5 sub-ot is és az A26-ot átállítottuk satelite, itt megdöbbentő volt a hangzás. Nagy hangerő mellett is nagyon jó volt az összkép. Szép kerek telt basszus, közép, és magas hangok, de semmi hivalkodás. Összeségében engem meg győzőtt. Hangzása, ára, és dizájnja, és support-rj is.Ha valaki meg kívánja nézni itt egy youtube-os összehasonlítás. [DSAUDIO.review || Audio Pro A26 vs Edifier S2000MKIII || sound.DEMO]
Itt pedig az AV online tesztje: [Audio Pro A26 aktív hangfal teszt]
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a segítséget!
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
Sziasztok!
Már jó ideje annak mikor utoljára ide írtam a topicba. Azóta egy [Edifier R1600T III] -at használok, amit szeretnék leváltani. A kiváltó ok amiért váltani szeretnék, hogy TV-t cseréltem, és természetesen az új TV-n nincs RCA, sem pedig jack. Samsung TV lett aminek a kimenetei BT, HDM ARC, Optika. Gondolkodtam azon is, hogy egy DAC megoldaná a problémát, de nem akarom pluszba bonyolítani még a dolgot, így ezt az opciót elvetettem. (Jelenleg egy JBL Charge 5 van rácsatlakoztatva BT-n, hogy ne a TV dobozhangja szóljon, de ez így nem az igazi
)
Tehát szeretnék egy stereo hangrendszert a TV mellé, de nem csak kizárólag a TV-hez használnám, hanem zene hallgatásra is.
Ami jó lenne, ha már cserélnem kell, hogy ha AirPlay kompatibilis lenne mert a legtöbb eszközünk itthon Apple. De nem feltétlen fontos. A fő gépem egy [Mac mini M1] főként erről szólna rajt a zene.
Apropó zene. Elég széles spektrumú a zenei ízlésem, így van hogy épp valami smooth jazz, esetleg classic rock, vagy pop zene, de van hogy 90's Hop-hop-ot hallgatok, és van hogy a lányom hallgat valami aktuális zenét.
Nem vagyok vájt fülű, de ha valami sz@rúl szól az bántja a fülemet. Ha olyan zenét hallgatok akkor szeretem ha van basszus ezért az is követelmény lenne, hogy legyen sub output a hangfalon. (Van egy régi Jamo Sub 200-am) Alapból ki van kapcsolva a sub láda, de ha olyat hallgatok akkor belövöm.
A kinézet is számít nálam. Szeretem ha letisztult lenne a hangfal, nem kell semmi villogó led meg RGB, de tudományos-fantasztikus agyon csicsázott hangfal sem kell. Jó lenne ha nem teljesen fekete lenne. Szeretem a fa kinézetű hangfalakat, meg a fehéret.
Két hangfalat néztem ki saját kútfőből ami tetszene.
Az egyik az [Audio Pro A28] fehérben Ezt találtam most elég jó árban ~ 170e ft-ért. Meg ennek a kisebb testvérét az [Audio Pro A26] -ot szintén fehérben. Ez utóbbi nekem minőségibbnek tűnik. Bár ezt már csak a Media Markt-nál találtam drágábban mint az A28-at (Ezekről elolvastam az AV-online teszteket). Nézegettem még szintén az Audio Pro-tól a [D-2] -t de erről semmit sem tudok, hogy ez jó lenne-e nekem!?
Summa-summárum ebben a kérdéskörben kérném a hozzáértő segítségeteket!Ui: Még néztem az Edifier 1280DBs-t is egy alternatívának. [Edifier 1280DBs]
-
miresz
veterán
Tudom nem ide tartozik, de valaki tudna segíteni, vagy megfelelő topicba irányítani?
-
miresz
veterán
válasz
gery2123 #42064 üzenetére
Szerintem ebben a szegmensben az Edifier-ek a legjobbak,persze árkategóriájában. Nem mellesleg szerintem jól is néznek ki,és a minőségre sem lehet panasz,és tényleg meglepő,hogy milyen szépen,erőteljesen szól ez a kis hangfal. Személy szerint én nem szeretem a fekete műanyag kinézetű hangfalakat. Én is gondolkodom a meglévő R1600T III mellé egy R1280DB-n,amit a TV-re kötnék a mostani Samsung soundbar helyett,mert az egy rakat sz@r!
-
miresz
veterán
Szükségünk lenne egy ilyenre. Valaki hallgatott már ilyet? 20-30 fős céges bulikhoz kellene. JBL EON206P
(#41952) Humbucker: Kifutott termék.
-
miresz
veterán
MODECOM MC-HF50.2 -t próbálta már valaki? 21e ft-ért adatai alapján nem tűnik rossznak.
-
miresz
veterán
Hogy őszinte legyek ezekkel nem vagyok kijebb a vízből. Hallgattam őket annó mikor vettem az Edifiert, és véleményem szerint nem szólnak szebben mint az R1600T III. Meg még baromi rondák is. Személy szerint jobban szeretem a fa kinézetű klasszik hangfal sémát, mint a plasztik darth vader formát.
-
-
miresz
veterán
Gondolom nem sok esély van rá,de hátha."Kompakt" méretben tud valaki jó hangú 6.5” mély-középpel ellátott aktív hangfalpárt ~ 60e környékén? Az sem lenne baj,ha nem fekete,hanem valami fa színű.
-
miresz
veterán
Sziasztok!
Valaki mondjon nekem legyen szíves egy olyan elektronikus zene címet,amivel jól be lehet állítani a hangfalakat. A legjobb lenne egy flac. formátum esetleg egy letöltő linkel is ha van.
-
miresz
veterán
válasz
Strapáciusz #41464 üzenetére
Szia. Igen nekem volt TAV-500B-m. A két hangfal nem egy ligában játszik. A Taga egy mérettel nagyobb,erőteljesebb hangfal. A Taga elsősorban mérete miatt került váltásra,nekem túl nagy volt a fizikai mérete. Másodsorban elég nagy alapzaja volt ami kis hangerőn eléggé hallható volt,a hangfalak közelsége miatt. A jelenleginek szinte nulla alapzaja van,vagy legalábbis nagyon kell fülelni,hogy halld. A Tagában még a BT is tragédia volt. Nagyon rossz volt a minősége. Hangerőre,természetesen a Taga sokkal jobb volt. A mély hangok is jobban kijöttek,gondolom a nagyobb hangszórók miatt. Viszont hátul volt a sub nyílás rajt amiatt nem lehetett a falhoz túl közel tenni. A Edifier-en elöl van. Jelenleg most Edifier R1600T III-at használok+ egy Jamo sub 200-at. Ezek színben is passzolnak,és az én fülemhez illően össze tudtam hangolni őket.
+ még ami eszembe jutott,mikor nem BT-n volt ,hanem RCA-n volt hallgatva,akkor is a BT-nek ilyen halk zaját lehetett hallani.
-
-
miresz
veterán
Sziasztok!
A képen látható színösszeállításban,vagy hasonló színben keresek aktív 2.0-ás hangfalat, PC-hez,általános felhasználásra. Az Edifier hangfalakat nem forgalmazzák már Magyarországon? Nem nagyon találtam itthon sehol.
Árban ~ 70e ft amíg el tudok menni. Bt nem baj,ha van,de nem feltétel.
Taga tav500b -t vált,minimum azt a minőséget szeretném megütni,de inkább jobbat.
A válaszokat előre is köszönöm! -
miresz
veterán
válasz
HUAFBANDITA #32563 üzenetére
A Taga harmony tav-500b-ben nem igazán 3"-os hangszoró van...
-
miresz
veterán
válasz
HUAFBANDITA #32560 üzenetére
Miért is nem ajánlott a taga?
Killer: Ha jó minőséget szeretnél, és a mély hangok is szépen kijöjjenek,akkor ne kis méretet keress.
-
miresz
veterán
Na Úrak,ma elvileg megérkezik a Taga Harmony TAV-500B hangfalpár. Ha megjött írok róla egy pár mondatot ide.
-
miresz
veterán
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Nekem is minőségibb darabnak látszik. 62e-ért jutnék hozzá. Ebben az árfekvésben akkor jó vételnek számít?
-
miresz
veterán
Hát ez nem sok,de köszönöm!
Az ajánlót elolvastam már régebben is,mikor vettem a Genius 1250-et,de hát ez nem vállt be,ezért szeretnék valami komolyabbat,de nem horror áron. Még amit néztem az a Solo 6C de abban meg nincs bt,és nincs világos színben. Szó mi szó elég sovány a kínálat ebben az árkategóriában.
Az előbb linkelt hangfa márkájáról sem tudunk semmit? -
miresz
veterán
Hi!
Erről a hangfalról tudtok nekem valami infót adni? Ajánlott? Esetleg hasonló tudású és színű más alternatíva? Taga Harmony TAV-500B
-
miresz
veterán
De ez is tetszik!
-
miresz
veterán
Ez melyik modecom? 80,vagy a 120? A búgás volt "csak" a baj vele? A Geniushoz viszonyítva milyen?
Én még ezen is gondolkozom: EDIFIER Studio R1280T 2.0
(#26287) Milka 78: Bent ülök a WC-n,úgyhogy most ne gyere be!
-
miresz
veterán
válasz
#75128832 #26220 üzenetére
Ami még lemaradt: THONET-VANDER Vertrag Mode-com árban,és tudásra is ~ megegyeznek,és fekete színben.
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
Hát nem egyforma a fülünk!
Szerintem elég silány. TV-hez meg főként. Halkan főként semmi. Mint ha egy vödör szólna. Ha árában ez a legjobb az meg elszomorító sajnos. " Nem zúg, nem pattog bekapcsoláskor, alapzaja 5cm-ről, ha hallható." Ez viszont igaz.
Ez egy nagy pozitívum.
-
miresz
veterán
Ha esetleg tudsz 2.0 hangfalat távirányítóval ~50e körül,ne tartsd magadban.
Ilyesmit keresek,de a Solo 6,ill 7C-n kívül nem találtam más alternatívát.
(#25751) freelanced: Az ezen lapon lévő hangkártyával: MSI Z97M Gaming
-
miresz
veterán
válasz
freelanced #25748 üzenetére
Modecom MC-SHF80U A modecon nagyon jó.
Szerintem ez a te hangfalad!
-
miresz
veterán
válasz
freelanced #25746 üzenetére
Hát a jó ár relatív. Ezzel a webshopal beszéltem telefonon,és a jövő héten érkezik. ~45e ft-os áron,de pontos árat még nem tudtak mondani. ECODIGI (de szerintem a 7C jobban megéri. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest