Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. 2.1-es(Esetleg 2.0) hangfalszettet szeretnék venni,de olyat amihez van távirányító is.(nem vezetékes) Elsőre ami megtetszett az a Microlab FC530U
Csak nem nagyon kapni sehol. Esetleg valami hasonlót tudnátok ajánlani? Előre is köszi!
Üdv: Miresz.
-
miresz
veterán
Hát, nem is tudom,hogy kezdjem a mondanivalómat. Szert tettem egy sokak által "istenített" Genius SP-HF1250B hangfalpárra. Hát én ezt semmiképp sem sorolnám ajánlott kategóriába. A hangja ~ mint ha vödörből szólna egy hangszoró. Se mély tartomány se magas,inkább csak közép hangok vannak jelen. Nekem nem tetszik! A Geniusnál kicsit olcsóbb MODE COM MC-HF10 sokkal szebben szólt nálam.
-
miresz
veterán
Genius SP-HF 2020-at hallgatott már valaki?
-
miresz
veterán
válasz freelanced #25746 üzenetére
Hát a jó ár relatív. Ezzel a webshopal beszéltem telefonon,és a jövő héten érkezik. ~45e ft-os áron,de pontos árat még nem tudtak mondani. ECODIGI (de szerintem a 7C jobban megéri. )
-
miresz
veterán
válasz freelanced #25748 üzenetére
Modecom MC-SHF80U A modecon nagyon jó. Szerintem ez a te hangfalad!
-
miresz
veterán
Ha esetleg tudsz 2.0 hangfalat távirányítóval ~50e körül,ne tartsd magadban. Ilyesmit keresek,de a Solo 6,ill 7C-n kívül nem találtam más alternatívát.
(#25751) freelanced: Az ezen lapon lévő hangkártyával: MSI Z97M Gaming
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Hát nem egyforma a fülünk! Szerintem elég silány. TV-hez meg főként. Halkan főként semmi. Mint ha egy vödör szólna. Ha árában ez a legjobb az meg elszomorító sajnos. " Nem zúg, nem pattog bekapcsoláskor, alapzaja 5cm-ről, ha hallható." Ez viszont igaz. Ez egy nagy pozitívum.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Erről mi a vélemény?
-
miresz
veterán
válasz #75128832 #26220 üzenetére
Ami még lemaradt: THONET-VANDER Vertrag Mode-com árban,és tudásra is ~ megegyeznek,és fekete színben.
-
miresz
veterán
Ez melyik modecom? 80,vagy a 120? A búgás volt "csak" a baj vele? A Geniushoz viszonyítva milyen?
Én még ezen is gondolkozom: EDIFIER Studio R1280T 2.0
(#26287) Milka 78: Bent ülök a WC-n,úgyhogy most ne gyere be!
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
De ez is tetszik!
-
miresz
veterán
Hi!
Erről a hangfalról tudtok nekem valami infót adni? Ajánlott? Esetleg hasonló tudású és színű más alternatíva? Taga Harmony TAV-500B
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Hát ez nem sok,de köszönöm! Az ajánlót elolvastam már régebben is,mikor vettem a Genius 1250-et,de hát ez nem vállt be,ezért szeretnék valami komolyabbat,de nem horror áron. Még amit néztem az a Solo 6C de abban meg nincs bt,és nincs világos színben. Szó mi szó elég sovány a kínálat ebben az árkategóriában.
Az előbb linkelt hangfa márkájáról sem tudunk semmit?[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Nekem is minőségibb darabnak látszik. 62e-ért jutnék hozzá. Ebben az árfekvésben akkor jó vételnek számít?
-
miresz
veterán
Na Úrak,ma elvileg megérkezik a Taga Harmony TAV-500B hangfalpár. Ha megjött írok róla egy pár mondatot ide.
-
miresz
veterán
válasz HUAFBANDITA #32560 üzenetére
Miért is nem ajánlott a taga?
Killer: Ha jó minőséget szeretnél, és a mély hangok is szépen kijöjjenek,akkor ne kis méretet keress.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz HUAFBANDITA #32563 üzenetére
A Taga harmony tav-500b-ben nem igazán 3"-os hangszoró van...
-
miresz
veterán
Sziasztok!
A képen látható színösszeállításban,vagy hasonló színben keresek aktív 2.0-ás hangfalat, PC-hez,általános felhasználásra. Az Edifier hangfalakat nem forgalmazzák már Magyarországon? Nem nagyon találtam itthon sehol.
Árban ~ 70e ft amíg el tudok menni. Bt nem baj,ha van,de nem feltétel.
Taga tav500b -t vált,minimum azt a minőséget szeretném megütni,de inkább jobbat.
A válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
válasz Strapáciusz #41464 üzenetére
Szia. Igen nekem volt TAV-500B-m. A két hangfal nem egy ligában játszik. A Taga egy mérettel nagyobb,erőteljesebb hangfal. A Taga elsősorban mérete miatt került váltásra,nekem túl nagy volt a fizikai mérete. Másodsorban elég nagy alapzaja volt ami kis hangerőn eléggé hallható volt,a hangfalak közelsége miatt. A jelenleginek szinte nulla alapzaja van,vagy legalábbis nagyon kell fülelni,hogy halld. A Tagában még a BT is tragédia volt. Nagyon rossz volt a minősége. Hangerőre,természetesen a Taga sokkal jobb volt. A mély hangok is jobban kijöttek,gondolom a nagyobb hangszórók miatt. Viszont hátul volt a sub nyílás rajt amiatt nem lehetett a falhoz túl közel tenni. A Edifier-en elöl van. Jelenleg most Edifier R1600T III-at használok+ egy Jamo sub 200-at. Ezek színben is passzolnak,és az én fülemhez illően össze tudtam hangolni őket.
+ még ami eszembe jutott,mikor nem BT-n volt ,hanem RCA-n volt hallgatva,akkor is a BT-nek ilyen halk zaját lehetett hallani.
-
miresz
veterán
Sziasztok!
Valaki mondjon nekem legyen szíves egy olyan elektronikus zene címet,amivel jól be lehet állítani a hangfalakat. A legjobb lenne egy flac. formátum esetleg egy letöltő linkel is ha van.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Gondolom nem sok esély van rá,de hátha."Kompakt" méretben tud valaki jó hangú 6.5” mély-középpel ellátott aktív hangfalpárt ~ 60e környékén? Az sem lenne baj,ha nem fekete,hanem valami fa színű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest