- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
rAY.BAN #51656 üzenetére
"A Focusrite Scarlett Solo 3rd akkor most jó vagy nem? TechN7ne szerint nagyon nem"
Na kicsit utána olvastam, ennek a DAC-nak és a teszteknek és szinte csak jókat mondanak róla persze az árkategóriát figyelmbevéve. Pl. itt találtam egy magyar elég részletes tesztet: [link]
Külföldi tesztek is nagyon jónak értékelik pl.: [link] vagy [link] bár nem ismerem ezeket az oldalakat.
Az amazon.com-on 2600 értékelésből 4.7 pontot kapott ami nagyon kiemelkedő. [link] Én megrendeltem ezt a Focusrite Scarlett Solo 3rd-t de várni kell rá, akkor most mindenki hülye külföldön is és akkor visszamondjam a rendelésem? Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest