Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz darál0w #8987 üzenetére
Nem rossz választás a márka, igazából ebben az árban nincs túl sok alternatíva.
Merevebb, nehezebb, jobb doboz, jobban szól. Nagyobb teljesítmény és méret (bár előbbi sokaknál nem szempont, utóbbi sokaknál kizáró ok lehet).
Összességében azt az 5k-t simán megéri pluszban szerintem, de ha 35 akkor 35.
Én biztos a nagyobbat választanám.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz BLOODSHOT #9002 üzenetére
Vázolnék egy kicsit más alternatívát.
Sound Art W2 hivox tuninggal kb 45k körül van újonnan és 30k körül beszerezhető a használt piacon. Ehhez még egy használt, pár wattos sztereo erősítő kell, esetleg ha van valami ismerősöd aki tud építeni akkor egy 2*10W-os A osztályú erősítő építésére fel kell kérni. Ez így használt cuccokkal 60k-ból megvan (ha veszel hozzá egy 30k körüli erősítőt) és hangminőség terén össze se hasonlítható az itt említettekkel.
Persze ez a hangminőségre kihegyezett alternatíva.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz BLOODSHOT #9004 üzenetére
100k-ig elég sok lehetőség van, csak ne a divatmárkákat nézegesd, mert azok amellett, hogy túlárazottak még rosszul is szólnak.
Alesis-nek és Behringernek is van hasonlója mint az Audio Engine. Van egy pár KRK aprón 95k-ért, és még jó pár lehetőség.
De ha a hangminőség az elsődleges szempont akkor külön erősítős rendszer után kell nézni.
Persze, értem én, hogy van sok más nézőpont is.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz contaxg #9011 üzenetére
MDF lap a 19mm-es fajtából, jó is lenne egybe alumínium ház.
A tápja külön van egyébként? Mert az az 1,6 + 1,4 kg még mindig viccesnek hat nekem picit.
Első, hosszúkás bassreflex nyílás hátránya, hogy nehéz betömni.Csak azt tudnám, hogy miért nem dönti meg senki a hangszórót. Illetve meg van döntve pl a Creative T20 és az M-audio AV20, ami jó, mert ha az asztalon van akkor sehogy se lesz fül magasságban a magas sugárzó és ha megdöntik az egész házat akkor az irányítottság problémáját ki lehet küszöbölni...
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz bodo753 #9029 üzenetére
Mennyit szánnál az egészre?
Inkább egy normális sztereo hangfalat ajánlanék. Hangkártyát is ajánlok szívesen amit közölsz egy keretet.
De fontos még, hogy mekkora szobába lesz, milyen zenét hallgatsz, film és játék is fontos-e, hogy tudod elhelyezni és a többi. Minél több mindent írsz annál könnyebb ajánlani.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz bodo753 #9031 üzenetére
Azért kérdeztem, hogy összesen mennyit szánsz rá mert az 50-50%-os elosztás a hangszóró-hangkártya közt nem feltétlenül ideális.
Egy Asus Xonar DG pl már 7k körül megvan és jobb mint az alaplapid. 5.1-et támogatja és van egy onboard kis fejhallgató erősítője így ha valamerre tovább akarnál lépni akkor se kell kidobni, mert belépő kategóriában megállja a helyét. Így marad 22k kb hangszóróra amiből meg már könnyebb választani.
Egy Genius 1255A is megfelelő lehet, az egy Xonar DG-vel megvan 20k alatt. Sztereo, nem lesz nagyon erős basszusa, de ahhoz képest amit most használsz ég és föld. A 22k körüli Edifierek se annyival jobbak amennyivel drágábbak. A genius az összeszerelésen és az alkatrészeken spórol, olcsó konstrukció, viszont nagyon jó hangzás ahhoz képest, hogy milyen árkategóriát képvisel. Ha jó boltból veszed akkor 1 évig áll a magyar szerviz a rendelkezésedre mint garanciális háttér.
Ha mindenképp kell az erősebb basszus akkor pedig az Edifier lesz a barátod, de akkor mélyebben zsebbe kell nyúlni. Van neki sztereo rendszere is, R1600 néven fut és a nevem alá kattintva olvashatsz róla.Remélem segít valamennyire a hozzászólásom.
-
dudika10
veterán
válasz superecneB #9036 üzenetére
Az edifier R1600T picit drágább, de igényes darab, egyáltalán nem rossz, nevem alatt olvashatsz róla.
Z323 szerintem annyit megér, az átlag felhasználók igénye felett van az is jóval.
Kisebbet és nagyobbat hanyagolnám. Az x540-hez képest kevesebb basszusuk lesz. Mert a logitech erre mozdult el (megjegyzem szerencsére).Alternatíva, amiről szintén olvashatsz a nevem alatt (az Edifier mellett) a Creative T20 is, ez is 15k körül van.
bodo753: gondolom a kinézet elég erős befolyásol tényező volt. Legfeljebb tanulópénz lesz ha nem jön be annyira.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz superecneB #9036 üzenetére
Illetve most nézem, hogy aprón van egy Edifier HCS2330 19k-ért.
Maga a forgalmazó az eladó.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz superecneB #9039 üzenetére
Ilyen téren nem úgy megy, hogy kétszer annyit fizetsz akkor kétszer jobb rendszert kapsz.
T20 egészen más kategória mint a z323 vagy az x540.
Nincs kiemelt basszus, cserébe sokkal zeneibb. Ha nem dnb-t vagy hasonló stílusokat hallgatsz akkor nincs szükség a kiemelt basszusra. Én pl nagyon szerettem a T20-am.
Hogy melyikben csalódnál? Ezt sajnos nem tudom megmondani, valószínűleg egyikben sem.
Az Edifier mérete és teljesítménye nálam nem jön ki, de nem is jöhet, mert nem olyanok a körülmények, ha messzebb raknád őket magadtól vagy nappaliba pl akkor oda már kevés lenne a T20, azt kifejezetten közel térre ajánlanám inkább.Ha az 1255A-t nem nézzük akkor megéri 6600-ért a z323.
'Elég sok a változó a függvényben', dönteni nem tudok helyetted, olvasgass picit aztán szánd el magad valamelyikre.
-
dudika10
veterán
válasz superecneB #9041 üzenetére
Ha lenne valami normális kinézetű darab akkor lenne nekem is itthon belőle 1 valószínűleg.
Az 1800A van még hasonló teljesítménnyel, de ez jelentősen rosszabb szerintem. Azonban még így se rossz vétel az áráért.
-
dudika10
veterán
válasz superecneB #9043 üzenetére
Mostanában nem nagyon láttam érdekes dolgokat aprón.
Z3-as logi sem olyan rossz a T20 előtt az is volt még valamikor régen.
Ezt azért érdemes elolvasni.Laptop mellé a T20 simán jó választás, de neki is megvannak a korlátjai, ahogy ebben a kategóriában mindennek. Mindenképpen nagyobbacska kompromisszumot kell kötni, csak kérdés, hogy miben.
Ha inkább hangszeres zenéket hallgatsz akkor nem rossz választás a T20, de arról írtam már elég sokat szerintem, keresővel megtalálod.Döntsd el mi a legfontosabb és miben vagy a leginkább kompromisszumra hajló és úgy válassz. Én túl sok újat már nem tudok írni.
bigmasterg: az inkább a hifi-s topik, az sincs messze.
50k alatt ami után vágyakozom az a Sound Art W2 hivox tuninggal. Újonnan 48k de néha 35k környékén be lehet szerezni használtan. Nagyon korrekt hangfal szerintem, a tuning meg csodákat művel a hangjával. 100-150k-ig megállja úgy a helyét szerintem.
100k-ig már sok van, azt majd a hifis topikban megbeszélitek(/jük).
Az erősítő típust mindenképpen írd oda.
Aktívból meg stúdió monitorok vannak, de azok inkább 100k környékén.
De mivelhogy ott a K1000 ezért én biztos, hogy passzívban gondolkodnék egy olyan erősítővel ami a K1000-et is maradéktalanul kiszolgálja.[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz bodo753 #9047 üzenetére
14-ért nem tudok, de múltkor írtam, hogy van 19k-ért aprón egy Edifier 2.1, ha még megvan arra biztos lecsapnék, bele is fér a keretedbe hangkártyával együtt.
MasterMind: akkor most írj nekünk szépen egy kisregényt mindenről.
Szoba, milyen, hogy tudod elrendezni ... nagyon fontos.
Szokások: zene, ha igen mi? Játék játszik? Filmet is nézegetsz? Mi a fontossági sorrend?
Itt már a sorrend annyira nem fontos, inkább az, hogy milyen zenéket hallgatsz és milyen hangzás áll közel a szívedhez? Bár ha az x230 volt eddig a legkomolyabb rendszered akkor halvány gőzöd sincs, hogy mit szeretnél a legjobban, de ha pl dnb-t vagy hasonlót hallgatsz akkor valószínűsíthető, hogy az erőteljes basszust szereted.És még egy nagyon fontos dolog: az egész lánc. Nem csak hangszóróból áll egy rendszer. Ugyan úgy kell elé hangkártya is. Alaplapiról hajtani egy komoly rendszert olyan mint egy ferrari fűnyírómotorral, szép-szép, de minek?
Használt cuccoktól elzárkózol-e?
Így elsőre két irányt ajánlanék:
Polchangfalak (például a Sound Art W2 hivox tuninggal 48k újonnan) + erősítő (valami használt sztereo erősítő, 20-50k) és alá minimum egy hangkártya (minimum asus Xonar DS 10k-ért). Ez így komponensektől függően 100k-tól a csillagos égig elmehet, ezt a hifi topikban kellene megbeszélni, mert ott vannak ennek a szakértői.Másik: stúdiómonitorok (és multimédia hangfalak) és alájuk egy hangkártya. Ez kategóriától függően 40k-tól felfelé.
X230-hoz képest mindegyik éles váltás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz MasterMind #9051 üzenetére
kiss_gee: nézd át az Edifier kínálatát, 20-30k közt van talán 4 darab 2.1 náluk.
Ezért pénzt kéne kérnem a hazai forgalmazótól.
-------------Hú hát a tetőtéri szoba nem a legjobb.
Úgy kell elhelyezni leginkább, hogy a hangszórók a rövidebb falon legyenek és a hosszabb tér legyen mögötted, de ebbe beleszól a tetőtér, mert ha a hosszabb fal felé leejt a tető akkor ez nagyon nem működik. Nem tudom nálad melyik a hosszabb, rövidebb fal és melyik felé leejt a tető. Egy egyszerű paintes rajzot ha készítesz akkor jobban lehetne látni.
A levágott tető miatt viszont lehetnek érdekes dolgok. Van szőnyeged? Mert az valamennyit talán tud segíteni ilyen esetben.
Ideális elrendezés ha a hangfalak és Te egy szabályos háromszög sarkain ültök, minden oldal egyforma hosszú és a hangfalak feléd néznek. Ha megoldható ne legyenek rátolva a falra vagy legyenek első reflexnyílásúak (ha reflexesek) és az oldaluknál ne legyen fal.
Itt ajánlok neked 1-2 stúdió monitort, de tedd fel a kérdésed a hifis topikba is (írd bele, hogy milyen és mekkora szoba, egy alaprajz szerűséget is csatolhatsz mert így nehéz elképzelni valóban, hogy mindenre kell és hogy erősítőre + hangfalakra van kb 100k-d)
Ők ajánlanak neked hangfalat és erősítőt is (valószínűleg használtan).
Arra nem válaszoltál, hogy van-e valami normális hangkártyád? Mert ha nincs akkor azt is bele kell számolni.
Stúdió monitorokhoz mehet valami szimmetrikus csoda, egyébként egy sima sztereo kimenet kell, lehet külső, belső is. Ez is 10k-tól felfelé, ezzel számolni kell (ha kell).
Na akkor egy-két stúdiómonitor: KRK Rokit RP5 G2, Mackie MR5, MR8, Yamaha HS50M, ESI NEAR05, NEAR08. Aprón van (volt nemrég) egy KRK RP6 G2 90k környékén, az is egész jó vétel. Én szerintem a Mackie-t venném vagy talán ez utóbbit.
Ezek mellé egy Emu 0202 (vagy az újabb 0204) pl mint szimmetrikus forrás és egész jó kis rendszered van elég nyers és pontos hangzással. Valaki szereti nagyon ezt a hangzást, viszont sokan vannak akik szerint pont ezért nem jó rajtuk zenét hallgatni, mert nem olyan szerethetően színezettek picit. Pont ezért érdemes a másik topikban is érdeklődnöd.Remélem segít valamennyit.
-
dudika10
veterán
válasz LeffeB13 #9057 üzenetére
Edifier kínálatában keresgess. 5 perc olvasás után rá fogsz jönni miért ott.
[link]
Ez jóval olcsóbb mint a kereted a C3 meg már picit drágább, döntsd el. Ott van még olcsóbban a C2 is.Hangkártya: ártani valószínűleg nem ártana.
Én megvárnám a helyedben, hogy miket mondanak az Asus Xonar U3-ról. Semmi felesleges dolog, egy sztereo kimenet és egy bemenet (ha akarod optikai a kimenet, ha nem akkor analóg).Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz speedevil89 #9065 üzenetére
Olvasd el ezt erről az agyonhypeolt Kínai szarról.
-
dudika10
veterán
Az első találatodra keress rá itt a topikban: Genius 1255A, bár ez is 2.0.
Ha 5.1-re van szükséged akkor a Genius 5050-re keress rá az 5.1-es topikban.
Ha mindenképpen 2.1-et akarsz akkor pedig a z323-ról vagy a z523-ról érdemes olvasgatni picit.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
Szép is jó is, de nem ár/érték bajnok.
T20-ról előrelépve gondolkoztam rajta, de aztán olvastam, hogy nem igazán előrelépés a Creative T20-hoz képest, pedig majd kétszer annyiba kerül. Így elvetettem és beszereztem egy Edifier R1600T-t, ami szintén nem volt egy hatalmas előrelépés, de mióta átrendeztem az asztalom azóta picit átértékeltem, így már határozottan előrelépés volt.
Váltás után meghallgattam, és valóban nem sikerült lenyűgözniük.
Én nem igazán ajánlanám.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz Vesztor87 #9120 üzenetére
Filmekhez és általában zenékhez elég. dnb és hasonlókhoz nem biztos, hogy elég, de ennyiért nincs olyan rendszer amit mindenre egyformán jól lehet használni. A legtöbben elégedettek az 1255A-val. Keress rá fenn a keresőben és találsz róla pár véleményt.
A legolcsóbb indulási alap a minőségi zenehallgatás rögös útján.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz Vesztor87 #9122 üzenetére
Tisztázzuk, hallgatsz dnb-t és/vagy leginkább mély hangokra épülő zenéket?
Ha nem, akkor sokkal jobb mint az X230. A z323-at többen lehúzták X230 után mivel gyengébb lett a mélye. Szerintem pozitív, hogy a normálisabb irányba mozdult a Logitech de a mély hangok szerelmeseinek ez nem tetszett.
De a z323-nál is jobb az 1255A.Nem viccből mondtam, hogy keress rá. Olvashatsz másoktól is véleményeket.
-
dudika10
veterán
válasz Vesztor87 #9124 üzenetére
Az x230-ban tulajdonképpen csak mély van. Teljesen elnyomja a többi tartományt. A z323 már normálisabb ilyen szempontból, kisebb, kevésbé erőteljes mélynyomót kapott és ezért mostanában szokás a Logitechet szidni, mert az összes őjabb hangfala ezt az ösvényt követi és sokan csak azt nézik mennyire erőteljes a mély.
Aki nem attól élvez el, hogy mellkason vágja a basszus (ha legalább elég mélyre menne, de nem megy, csak van egy jó nagy kiemelés...) akkor az 1255A sokkal szebben muzsikál.MM-ben, Saturnban néha ki szoktak állítani ilyeneket, de ott a körülmények közel sem ideálisak sajnos. A legjobb az volna, ha valakinél meg tudnád hallgatni aki rendelkezik ilyennel.
-
dudika10
veterán
válasz CHIPman #9127 üzenetére
Fizikai korlátjai vannak annak, amit elvársz attól a szerencsétlen doboztól.
Egy csillapítatlan szobában lehet erősebb mélye, de ha gyomormozgató hangokat akarsz akkor ahhoz 2.1-et nézz. De így lemondasz az összes többi tartományról...
-
dudika10
veterán
válasz JackFeryll #9131 üzenetére
Mindent lehet használni monitorozni ha nagyon-nagyon jól ismered a hangját.
Érdemes olyat választani aminek akár kiemeléssel is van mélytartománya, mert akkor ha ismered a hangját még tudod, hogy mi történik a mélyebb hangokkal. Ha 80Hz alatt semmit nem ad ki, akkor elképzelésed se lehet, hogy mi történik ott.Szerintem egy Genius 1255A gitárhoz úgy-ahogy elmegy, ennél olcsóbban nem igazán van semmi. Edirol, Alesis, Kurzweil, Behringer, M-audio... Sajnos van egy elég nagy lyuk a piacon 40k-ig pár szereplővel, de egyik sem kiemelkedő. Egy Behringer MS40 még pont belefér talán és azon van mindenféle bemenet, hobby célokra elmegy.
De a legfontosabb, hogy tudd mit csinálsz, ha nem tudod mit csinálsz akkor milliókat is költhetsz akkor se mész semmire.(#9129) CHIPman: Vegyél egy z323-at. Ha erre van igényed nincs mit tenni. Ahogy Shufny is írta, nincs jó mélyük, csak sok. A genius 1255A-nak meg "jó" mélye van, csak nem túl sok.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz Tothgera30 #9138 üzenetére
Viszont az X210 eléggé vérszegény kis valami, ha már kifutott modellt ajánlasz legalább az az x230 legyen.
Ott még inkább eltúlzott a basszus.
Vagy Az x210-hez hasonló a z313, amit szintén nem igazán ajánlanék.[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz superecneB #9288 üzenetére
Genius 1255A, Edifier R1600T, 1900 III, esetleg Edifier C2, HCS2330.
Én a HK-t nem ajánlanám, hacsak nem a kinézet az elsődleges.
Ha kisebb kell akkor Creative T20.Én lehet megválnék az Edifier R1600T-mtől, csak még a Superlux BES5A nem kapható itthon, amint lesz itthon és meg tudom hallgatni könnyen lehet, hogy eladósorba kerül a kis edifier.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Nem árulok el semmi titkosat, ha azt mondom, hogy nem Te vagy az első.
De majd dobok pü-t.Csak még nem tudom mi legyen az utódja. Ha midnen igaz lesz szerencsém előbb vagy utóbb meghallgatni egy Superlux BES5A-t, csak nincs még Magyarországon...
Érdekes még jópár darab, csak nem tudom hogy alakulnak majd az anyagiak meg hasonlók.
Emu PM5-öt apróról be lehet szerezni egész jó áron, Alesis, Behringer ... az ESI-t már sikerült kizárni.
Ha volna rá keret akkor a Mackie MR5-öt látnám legszívesebben az asztalomon...Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
50-80k között nézegetek párokat. Igazából volt már szerencsém többhez is, csak azt nem tudom, hogy hosszú távon melyiket kedvelném a legjobban, melyikből volna a legkönnyebb kilépni később esetleg, meg hasonló szempontokat vizsgálgatok még.
-
dudika10
veterán
Fostexet tudom mire képes, azzal mazt hiszem teljes mértékben ki lennék békülve.
Most ez a Superlux mozgatja nagyon a fantáziám a fejhallgatók miatt... fi:zi'k azt mondta, hogy rendel belőle legalább próbára, amíg nem hallottam nem akarok dönteni.
Gondolom ismered a PM5-öt is, ki ne ismerné... Sajnos már nem gyártják, de 65k-ért van aprón ajánlat, alkudni is biztos lehetne, ez is mozgatja az agyam.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
Több oka is van annak, hogy nem tartok igényt alacsony f3-ra, a szobában keresztben van elhelyezve, csak így férek el. Nagyon kicsi a mögöttem levő tér. Másik ok a klasszikus zenék, bár most éppen rákaptam nagyon az Eddára, de ez múló dolog.
Nem kell, hogy nagyon mélyre lemásszon, csak legyen feszes.
Ez az ami visszatart a Mackie-től, az Emunál volt ugye szériahiba (bár amelyik eddig eléldegélt az csak nem lehet hibás...) és amíg meg nem hallgatom a Superluxot addig úgy sem fogok tudni nyugodt szívvel venni semmit, úgyhogy még ráérek keresgélni. Megtetszett a grafikon amit a gyártó mellérajzolt...
Egy első szériás KRK Rokit RP6-os is bögdösné a fantáziám jó áron...
A Behringereket nem nagyon ismerem, azokról kellene még olvasgatnom.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
Szerencse, hogy nem a hifis topikban vagyunk így nyugodtan leírhatom, hogy nem fogom teljesen alárendelni a szobát a zenehallgatásnak. Ennyi telik tőlem, a szobától, pénztárcámtól, így ott kötök kompromisszumot ahol nem fáj.
Tudom, dobjam ki a szekrényt, meg a franciaágyat cseréljem le egy 90 centisre, úgyis elég estére, aludni meg lehet a földön is...
Ismersz esetleg Behringert? MS szériát ismerem, de inkább a komolyabbak felé nézelődnék most valahogy...
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Kaptam egy egész jó ajánlatot egy ismerőstől az Alesis M1 520-ra (sima, nem USB-s).
Az a baj, hogy a Superluxról semmit nem tudok az égegyadta világon azon kívül amit a gyártó közzétett.
Behringer monitorok eléggé kelendőek, csodálkoztam is picit, de lehet, hogy azokkal se járnék rosszul.Lehet beleugrom ebbe az Alesisbe.
devilinsid3: mire szeretnéd használni?
5.1-nek zenére semmi értelme!
Ha nem rendes 5.1-es hanggal ellátott filmeket nézel akkor sincs értelme.
És miért szeretnél mindenáron mélyládát?Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz devilinsid3 #9315 üzenetére
Keress rá a Ediier HCS2330-ra itt is meg google segítségével is.
-
dudika10
veterán
válasz devilinsid3 #9317 üzenetére
Kábelek elvileg járnak hozzá és igen, jack csatlakozóval működik rendesen.
Nem, nem kell hozzá erősítő, ott van mellette az a kis doboz, na az az.De azért leírom, hogy Genius 1255A és Edifier R1600T...
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Na ma hallgatóztam. Egy kis Genelec volt a referencia.
A versenyzők egy Mackie MR5 és a Prodipe Pro5 volt.
Az Alesist nagyon gyorsan kilőttem.Mackie MR5-öt nagyon dicsérik, de szerintem csúnyán leszerepelt a Prodipe mellett ami nem mellesleg vagy 15k HUF-al olcsóbb is.
Szerintem holnap megveszem a Prodipe-ot.
A Mackie dinamikusabb, de hang szempontjából minden másban jóval gyengébb. A Prodipe egyértelműen hasonlított a Genelec nagyon jó hangjára, bár utolérni természetesen nem tudta, de ezt nem is vártam el az árakat figyelembe véve.Egy ESI-n gondolkoztam még, de nem hallottam róla jókat, meghallgatni viszont nem tudtam.
Ilyen áron szerintem a Prodipe-nál jobbat nem nagyon kaphatok, a Superlux viszont még mindig nagyon birizgálja a fantáziám...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest