Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brave_86
aktív tag
Üdv újra!
Tovább teszteltem a Kürbis-en a hangokat. Azóta szenvedek vele.
Ugye említettem, hogy mind a 2 RCA bemenetet használom. Csatolok képet úgy egyszerűbb lesz elmagyaráznom a problémát.
Először úgy volt összekötve, hogy a bal oldali rca-jack a géppel, a jobb oldali rca-jack pedig a tv(F6320) füles kimenetelére.
Panaszkodtam, hogy rossz a hang, ha a tv-ről nézek filmet. Viszont ha a gépről hallgatok valamit, akkor nincs gond! Azt hittem a tv media playere okozza a problémát. Szétszedtem a kábeleket közelebb vittem a géphez a tv-t. Összekötöttem HDMI kábellel, hogy így is kipróbáljam milyen ha a fülesen jön ki a hang. Jó volt
Ez után a tv medi player lejátszóval is elindítottam, hogy összehasonlítsam a hangot és ugyan úgy szólt -jobban, mint a teszt előtt- legnagyobb meglepetésemre. WTF??
És csak azért, mert a gépből érkező jack-rca kábelt nem dugtam be a bal oldali csatlakozóba. Miután bedugtam a hang kb a fele lett!! ?? Majd kihúztam a bal oldalit(pc) és megint jó lett.
Ez után megcseréltem az RCA csatlakozókat. A tv ment bal oldalra a pc jobb oldalra.
A tv jól szól, ha be van dugva a pc, ha nincs. A pc csak akkor szól normálisan ha a tv-ből érkező jack ki van húzva!
Nem jó az egyik RCA csatlakozó? (a jobb oldali?) Találkoztatok már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest