Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Topi bácsi
csendes tag
Jogos, nem néztem, hogy melyik hozzászólásra érkezett a válasz!
Atucinak infó: köszi a felajánlást, usb hubom van, egyéb cuccra momentán nincs szükségem, csak kp-re. Az eladásra kínált tételek a régi notebook-om tartozékai voltak, a gépet tegnap sikerült eladni, így ezekre sincs már nincs szükségem. A 6k + usb ajánlat korrekt, többet érne, mint 7,5, de nekem most a pénz jobban jönne.
shift+ő-nek infó: én kicsit többre gondoltam, hogy ne keveredjenek nagyon a számok a fejemben, 7,5-ért a tied.
Bocsánat, ha nem sikerül mindig azonnal reagálnom, nem vagyok netközelben, időnként kuncsorgok csak be valaki gépére. Ha úgy gondoljátok, esetleg mobilon gyorsabban menne az infó... 20-9-404-675
Köszi mindkettőtöknek, üdv:
Zsolt
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest