Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
sziasztok!
van egy 2500 barton magos procim, van egy minimális tudásom (egyszóval dilerttáns vagyok
) és van egy alaplapom (soltek nforce2) amiben biz lemerült az elem. eljött a nap, elemcsere ááá! az első furcsaság ott kezdődött hogy a mit tudom én minek az órajele 200MHz -n indult 166 helyett. gondoltam magamban… hmm biztos minden vissza állt alapra benne (annó használtam vettem de sosem nyultam bele) …de jó, most biztos gyorsabb lesz. És láss csodát gyorsabb lett. Kb 5 percig Cod2 ztem aztán egyszerre csak mejlelent az a büdös fránya ellenség akit nem lehet sehogyse lelőni akármilyen jó vagy, vagyis az a b*zi kékhalál! Nagyon minimálisan értek a bios-hoz, de bátorkottam belenyúlni miután végig böngésztem jópár fórumot. …a magfeszt felnyomtam 1.7V-re és bizakottam hogy mostmár jó lesz, de semmi, csupán 2 percel bírta tovább a Cod2. najó, akkor biz vissza állítom az izé órajelet 166ra, erre képtelen voltam ugyanis a biosz nem adta a lehetőségek közé ezt a variációt.
És ma reggel mikor belőttem a gépet egy furcsa jelenség mutatkozott: a proci 1103MHz-n indult foggalmam nincs miért,
na mondom legalább mostmár a kékhalálnak annyi lesz, …aztán kiderült hogy a frászt, még mindig kékhalál (photo shop közben is
) de legalább most lassab és még mindig 200MHz-n indult. Szerintetek mi történhetett? Vagy egyáltalán mi ez az egész.
esetleg tudjátok hogy lehet a bioszban átállítgatni ezeket a dolgokat (nekem egyszerüen átugrik ezek fölött a menüpontok fölött) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Crimson Desert
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós ár!
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és van egy alaplapom (soltek nforce2) amiben biz lemerült az elem. eljött a nap, elemcsere ááá! az első furcsaság ott kezdődött hogy a mit tudom én minek az órajele 200MHz -n indult 166 helyett. gondoltam magamban… hmm biztos minden vissza állt alapra benne (annó használtam vettem de sosem nyultam bele) …de jó, most biztos gyorsabb lesz. És láss csodát gyorsabb lett. Kb 5 percig Cod2 ztem aztán egyszerre csak mejlelent az a büdös fránya ellenség akit nem lehet sehogyse lelőni akármilyen jó vagy, vagyis az a b*zi kékhalál! Nagyon minimálisan értek a bios-hoz, de bátorkottam belenyúlni miután végig böngésztem jópár fórumot. …a magfeszt felnyomtam 1.7V-re és bizakottam hogy mostmár jó lesz, de semmi, csupán 2 percel bírta tovább a Cod2. najó, akkor biz vissza állítom az izé órajelet 166ra, erre képtelen voltam ugyanis a biosz nem adta a lehetőségek közé ezt a variációt.
na mondom legalább mostmár a kékhalálnak annyi lesz, …aztán kiderült hogy a frászt, még mindig kékhalál (photo shop közben is
) de legalább most lassab és még mindig 200MHz-n indult. Szerintetek mi történhetett? Vagy egyáltalán mi ez az egész.