Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Isten
tag
Bizony, bizony.....
Igazatok volt, szar ez az RH telepítő, most kernelfordíthatok .... -
tocsa
senior tag
Ja, a topikcimet ki kene javitani, hogy ne keltsuk a linux rossz hirnevet.
RedHat telepito benazott.
De viszont: ha kernelben nincs highmem kepesseg, akkor az 1GB-bol csak 800 valamennyit fog latni. 1GB ramot beforditott highmemmel tud kezelni. Nem tudom, hogy RH telepito kernel hogy van konfigolva, attol fugg. Lehet, hogy ez nem tetszett valahogy neki.
Jojjenek ide szerver guruk es erositsenek meg. Adi! -
Isten
tag
Nem volt hibás a modul. A hardverkornyezet:
ASUS P4G8X Deluxe
1GB ram - 2 modul
3,06 GHz processzor
ASUS GeForce4 Ti4200
Meg maxtor vinyo, stb, stb...
Jo (volt) minden... -
Isten
tag
Ostoba hibába botlottam a minap. 2x512 MB-s modul volt egy gepen, amire a RedHat 9-es verziojat telepítettuk volna. Namarmost rohadtul nem ment, es az volt a szerencsenk(?), hogy ket modulbol allt az 1GB, kulonben nem tudtam volna telepiteni. Es ha 1GB-s modult veszek? Jart mar vki hozzam hasonloan??
Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest