Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Roachy
senior tag
Hello Loha! Én bepróbáltam egy ilyen Eizo-t. Ahol vettem, rendes cégként üzemel, ad számlát és 1 hónap garit. Akivel beszéltem nagyon rendesnek, megbízhatónak tűnt. Segítőkész volt, helyben tesztelhettem a monitort. Akár az összeset is, csak időm nem volt elég, de mondta hogy bármi van nyugodtan menjek vele vissza és kicseréljük. A nokia test programot nézegettem, ott nekem úgy tűnt, hogy nincs gáz. Azóta itt ülve előtte, már több olyan zavaró tényező is feltűnt ami lehet hogy komolyabb probléma oka is lehet. Találtam topikot, ahol leírják mire kell figyelni, de én ehhez láma vagyok, nemtudom biztosan eldönteni, jobb lenne ha nálam szakértőbb szemek is megvizsgálnák. Amúgy iszonyatosan tetszik a monitor. Tényleg mesebeli értékeket produkál. 1600*1200@92Hz! Szóval arra szeretnélek kérni, hogyha időd és kedved engedi, akkor esetleg megnéznéd, és ha gáz van vele, akkor a lehető legjobbat segítenél kiválasztani? Persze nem lennék hálátlan! :P
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest