- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
És hogy egy kicsit elkalandozzak, én javasolnék neked egy Mig hajtóművet, tudod, amivel az olajtüzeket oltják, meg a F1en sepregetnek vele...
Nah az elég baró lenne :) Főleg ha tényleg nem zavar a zaj! :DD -
andorpapa
őstag
Ha tényleg nem számít a pénz (és a zaj sem), akkor Bécsből rendelnél mondjuk egy Alpha vagy Swiftech hűtőt, az tutira lehűt mindent! Egy Alpha PAL8942T borda csak 60 Euró a CWSoftnál, ehhez még veszel egy pöccös 8 centis ventit (mondjuk 4800 rpm-es Deltát), és máris olyan hűtésed van, hogy beszarás! És a gépház szellőzése is baromi sokat számít.
A P4 hővédelmi mechanizmusa csak egy adott hőmérséklet fölött kezdi csökkenteni a proci sebességét, így nem kell aggódni, 60 fok alatt nem változik a speed. Volt erről egy érdekes cikk az xbitlabs.com-on nemrég. -
atus7377
aktív tag
Nekem van egy eladó T1P-m ha érdekel.Az ára 3000 huf.
-
konti2
csendes tag
Najó...vízhűtésre nincs pénzem (de volt, hogy gondolkodtam rajta, mit lehetne összehozni akváriumboltban kapható cuccokból, de letettem a dologról).
Vajon melyik a nyerő, ha a zaj nem érdekes: Coolink T1B,T1P,TT spark 7?
Vagy mik vannak még ezek után?
Érdekes, hogy azt írja ki, hogy 58 fokos terhelés alatt, de a borda nem meleg. Miért?
Vagy például felhúztam 2.8-ig, és alig melegedett jobban, 64 fok max.
Feszt nem emeltem mellette.
Még egy kérdés: 3GHz-re már nem tudtam felhúzni. Azért, mert ahhoz már emelnem kellene a proc. feszt. 1.65-re? -
Lunatic
aktív tag
najó, de a pont a közvetítőközeg alapján nevezik néven a hűtéstípusokat.
borda -> levegő = léghűtés
borda -> víz = vízhűtés
borda -> folyékony gáz = nocomment őrültség...:DDD
peltier
vagy feltehetjük úgy is a kérdést, hogy mit hűt közvetlenül a levegő.
Mert pölö az autónál is a _hűtővizet_. -
mzperx
aktív tag
majd minden hűtés léghűtés, mert a végén úgyis a levegő a végső hűtőközeg, csak az a kérdés, hogy hogyan jut át a hőmennyiség a levegőbe, milyen közvetítőközegen keresztül.
Minden autó léghűtéses, csak a többségnél van egy folyadék közvetítőközeg.... -
Troll
tag
Hagyd nyitva a gépet, és állíts elé egy 30cm-s szobai ventillátort. :DD
-
Versus
senior tag
Coolermaster IHC-L71
-
supercow
őstag
3.6GHz -hez biztosan adnak valami gyári megoldást, ami passzol hozzá. Esetleg tudsz barkácsolni magadnak egy jó rézbordára egy nagyobb, erősebb ventit (8cm) ami bírja az extrém tuningot.
Még a vízhűtés is szóba jöhet, de mivel kizárólag léghűtőt mondtál, ez nem jó megoldás :) -
konti2
csendes tag
Igen! jól látjátok. Ez egy teljesen komolytalan topic-név!
Az a probléma, hogy nekem egy olyan hűtő kellene, ami baromira hűt. Coolink T1B meg társai (amiket Andorpapa ajánlgat) max 3 ghz-ig mennek, nem? Akkor mi kell 3.6 GHz-hez? Erre vagyok kíváncsi. A zaj és ár nem számít,csak az, hogy minnél jobban hűtsön.
Amúgy MSI845PE Max alaplap,P4 2GHz Northwood proci-hoz lesz. Most Titan W4TB-m van, és nem vagyok megelégedve vele. Lehet az a probléma, hogy közel van a proci a ház tápjához?
Felmerült bennem egy másik kérdés is. Tudjuk, hogyha a proci hőm. felmegy 80C fölé, akkor szaggat+meg miegymás. Kérdem és: ugyanannak a procinak a teljesítmény (számítástechnikai értelemben) megegyező 40 ill 60 fokon is? Szóval ez az akadozás csak egy kritikus C után jön elő, vagy már előtte is, csak az még nem feltűnő? -
janati
őstag
ThermalTake Spark 7
Nagyon drága, de sztem a legjobb hűtő S478-on. -
konti2
csendes tag
Szóval csak az lenne a kérdésem, hogy melyik az a léghűtő, amelyik a leges legjobban hűt P4-et. Zaj, ár nem számít.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia