Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade

Téma összefoglaló

Hozzászólások

(#1251) #19617792 válasza api29 (#1248) üzenetére


#19617792
törölt tag

csakhogy a zenei hangminőség/hangerő kérdése elég szubjektív és pl. én nem szeretem, ha nem elég tiszta a hangzás, illetve a hangerő is sovány. lehet, hogy neked éppen megfelel, nekem nem, mert már volt ennél jobb hangminőségű eszközöm és nem keveset próbáltam is, szóval tudom, mi az, amikor valami tényleg úgy szól, mintha HiFi lenne a fejed köré téve. zenékből is amit lehet, FLAC-ban hallgatok meg, mp3-ból is megválogatom, hogy mit. 320kbps alap és lehetőleg 1x rippeljék losslessből.

a töltés mizéria meg ugye a húdejóötlet Libra fw következménye...

"Nem személyes sértés,csak valaki valamit felhoz,ez 80%-ban hülyeség is azt elismerem,de amikor többen összefogva tesztelünk valamit,és rákontráznak sokan hogy hülye vagy öcsém azt már nem tolerálom!"

ha az egyén igényeiknek semmiképpen nem felel meg, akkor ne akarjátok bemagyarázni, de igen...

én az Androidból is, mint platformból is kiábrándultam, egyedül a Google account integráció az, ami tényleg jó benne. a moddolhatóság, skinelhetőség meg kutyafüle, nem igazán találtam még olyan témát, ami legalább annyira konzisztensen nézne ki, mint a gyári.

(#1250) Zsolt_72: én is szeretek buherálni szoftveresen dolgokat, ha abból valami ütős kerekedik ki, minden szempontból. routerekre előszeretettel tolok fel DD-WRT-t. a Blade még erős haxolás, mókolás után hagy kívánnivalót maga után... meg kezdem erősen unni is... jobban is el tudom tölteni az időmet, mint Android basztatással és a Bladen muszáj ROM-olni, mert gyárilag fos.

[ Szerkesztve ]

(#1255) kelzsoca válasza #19617792 (#1251) üzenetére


kelzsoca
félisten

Mindentől függetlenül, én azt nem értem, ha ilyen igényes vagy zene téren, akkor miért a telefonon próbálsz zenét hallgatni, most lényegtelen hogy az egy blade vagy egy csúcs telefon, miért nem szerzel be egy normális célhardvert erre az esetre :)

https://vertigostore.eu

(#1256) umek7 válasza kelzsoca (#1255) üzenetére


umek7
őstag

Ugyan ezt kezdtem el írni.

api :D

[ Szerkesztve ]

(#1258) domerator válasza #40993792 (#1252) üzenetére


domerator
veterán

Na akkor elmondom, mert régen írtam, ne kelljen keresgélni:

Nekem az 5.-ik Blade-nél történt a csere. Vagyis a garanciajegyen már volt 4 bejegyzés. Arra kezdtem hivatkozni, hogy bármely műszaki cikk 3x javítása után a vevő kérheti a vételár visszafizetését, vagy új készüléket, vagy levásárlást (nem biztos, hogy pontosan mondom, de van ilyen törvény). Persze a szervizes rögtön rizsázott, hogy ez ebben az esetben nem működik, mert cserélnek... de ez nem igaz, ez szerintem nincs sehol leírva, amikor megveszed a blédet. Szerintem gondban lennének, ha valaki egy 3x bejegyzéses garijeggyel elmenne a fogyvédhez, hogy nem hajlandóak visszafizetni, levásároltatni, mert ilyen törvény nincs, hogy a bléd más, vagy a témobil más ebből a szempontból.
Szerintem ezt gondolhatta végig a szervizes, aztán elment és beszélt valami főnökkel, amikor visszajött, akkor úgy adta elő, hogy nagy kegyesen, kivételesen, méltányossági cserét tudnak csinálni. Vagyis visszacsinálják az egész eddigi részletfizetési folyamatot addig a pontig, mintha nem is vettem volna meg a blédet (vagyis elméletileg ha ott megállítottam volna az ügyintézőt, akkor se szólhatott volna semmit) és utána az elejétől kezdenek egy másik, új részletfizetési vásárlást a defyre. Magyarul: tulajdonképpen egy pénzvisszaadási garanciát bonyolítottak le... az más kérdés, hogy eleve úgy álltunk hozzá, hogy igazából nekünk a csere a szándékunk, tehát megértették, hogy nem megszüntetni akarjuk az egészet, hanem csak a blédet cserélni, méghozzá valamivel drágábbra és nem olcsóbbra.

Ha ismét ilyet kellene csinálni én ugyanígy tenném megint.

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

(#1259) atillaahun válasza #40993792 (#1252) üzenetére


atillaahun
veterán

Ma nem éppen arról volt inkább szó, hogy cserélni mindenképpen tudni fogják, mert szépen beraktáraztak belőle?
Egyébként meg most mit mondjak nekik, hogy csalódtam a készülékbe, úgyhogy adjanak helyette valami jobbat? Hátécé?! Kikérem magamnak - nem vagyok sznob. Legyen inkább egy Skate. Jahogy az is ZTE?? Hát azt nem tudtam. Nemgáz, jólesz.

(#1260) kelzsoca válasza atillaahun (#1259) üzenetére


kelzsoca
félisten

Ha Skate cserére gondolsz, várj vele még kicsit, jelenjen is meg a T-nél, és legyen is raktáron :)

https://vertigostore.eu

(#1262) #19617792 válasza kelzsoca (#1255) üzenetére


#19617792
törölt tag

azért telefon, mert kényelmesebb egy eszközt magamnál hordani, a headset is jó, ha hívok/hívnak. telefonon is megvalósítható jó hangminőség, erre a K800 volt a példa (illetve a Walkman mobilok), persze nem egy felsőkategóriás Cowon, de valóban jó volt a hangminőség. ha az abszolút bestre vágynék, akkor 100k minimum lenne egy célhardver, annyim meg nincs.

(#1253) api29: eddig többször is felmerült a hangminőség javulás Bladen, új kernel miatt, meg egyéb dolgok miatt, a Libra fw-en kívül mindent próbáltam és nálam tény, hogy még messze van attól, amit szeretnék.

mobil eszközökön is megvalósítható HiFi zenélés, csak ott éppen mocsok drága célhardver és egy szintén drága, komoly, zárt fejhallgató szükséges.

[ Szerkesztve ]

(#1264) kelzsoca válasza api29 (#1263) üzenetére


kelzsoca
félisten

Nem azért hogy kötekedjek (és nem is kell annak venni) de a havidíjat szerintem teljes egészében felhasználhatod, vagy legalábbis gondolom, így szerintem azt nem kellene felszámolni +költségnek, hiszen így vagy úgy, de valamilyen formában ~havi 3k gondolom elmenne azért telefonra egyébként is (pl: feltöltőkártyásan)

https://vertigostore.eu

(#1265) #19617792 válasza kelzsoca (#1264) üzenetére


#19617792
törölt tag

na ez az, amíg nem lettem előfizus, addig kb. havonta elment egy kicsivel több, mint 3k dominó feltöltő karira. most előfizuval csak 2k havonta és még többet is használom, mint anno és csak ritkán lépem túl a 2k-t.

(#1266) TRob1 válasza api29 (#1263) üzenetére


TRob1
veterán

Ugyanis számoljunk:

12*2500 a penge
+
24*3000 amit eleve elfizetsz, bármilyen telefont vásárolsz (sőt, ha nem veszel semmi új telefont, valszeg akkor is van előfizetésed vagy kártyád)

Tehát, 40-es telóért lehúznak rólad egy harmincast! SZÍVÁS a szolgáltatónak :U

Ez olyan, mint amikor vmi kolléganőm mondta nemtom melyik áruház pontgyűjtős témájára (mikor ezrenként kaptál vmi pontot), hogy mekkora átvágás ez vagy az az edény 2-3k - ért, mivel vásárolni is kell hozzá, és így már 62-63 ezer. :W (Mert persze pontok nélkül nem vásárolunk kaját+egyebeket, mi? Meg nem azt kell nézni, hogy az amúgy is megvásárolt cucc mellé kapsz úgymond bónuszt. :O )

Hűség meg persze hogy marad, azt nem telefonra írod alá, hanem előfizetésre (valszeg nem kényszerítettek 1 éve). ;)

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#1267) domerator válasza kelzsoca (#1264) üzenetére


domerator
veterán

Na ezt már nagyon sokszor én is akartam mondani mert még telefonos oldalak is hajlamosak beleszámolni a hűség alatti havidíjakat a telefon árába... ami óriási tévedés. Azért ugyanis kapsz szolgáltatást... és akkor is annyiért kapnád azt a szolgáltatást, ha nem lenne hűségszerződés.
Nagyon nem stimmel 100ezret számolni a blédre, mert 70 volt a havi előfizu díja...

(csak éppen megelőztek jól....)

(#1268) api29:

Ja ha a fiókban van a kártya, akkor persze, hogy bukó, de ez nem normál eset!

[ Szerkesztve ]

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

(#1269) hodostamas válasza #19617792 (#1221) üzenetére


hodostamas
addikt

+1, azok a régi SE-k gyári állapotban is szépen szóltak, de egy kis driver cserével, esetleg spec EQ-val egész jó teljesítményt tudtak leadni :) hiányolom is őket :( (k750-k770 moddolva) Bár a mostani sg3 voodoo sound-al is egész jó minőséget tud adni a gyári fülessel, igaz a basszust fel kell tolni EQ-ból, mert alapból az kevés sajnos, viszont a magasok egész tiszták, abban viszont veri az SE-t.

[ Szerkesztve ]

(#1270) kelzsoca válasza api29 (#1268) üzenetére


kelzsoca
félisten

Hát ha a fiókba pihen, az úgy valóban bukó.

https://vertigostore.eu

(#1272) TRob1 válasza api29 (#1268) üzenetére


TRob1
veterán

Bizony tudok, és asszem nem az én felfogásommal van a baj, ha te számítod a telefon árába az előfizetést. ;) És az egy dolog hogy a fiókban lapul, az nem mások hülyesége asszem. Nagyon Ritkán hallok olyat hogy vki aláír egy hűséget, hogy utána a fiókba tegye (vagyis ne használja) :U

ui: Ha a részlet volt a lényeg, akkor meg bemész egy MM-be vagy bárhová, és részletre van telefonod 40-50k-ból.

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#1273) róland


róland
veterán

gyári T-s 2.2-es Blade-n hogyan lehet váltani a billentyűzetet az alkalmazásokban? Sikerült valamit elállítanom, s most nincs "ő" és "ű" betűm. S nem találom sehol a visszaállítás lehetőségét. (Nem a beállításokban matattam, hanem alkalmazást használtam.)

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#1275) TRob1 válasza api29 (#1274) üzenetére


TRob1
veterán

Nade ha amúgy is fizeted, akkor miért nem beszéled le vele a havidíjat (ha többet nem is)?

ui: Egyébként postás vagy? :U

(#1276) Devid_81: Csak most meg a betűk keveredtek össze a billentyűzeteden. :D (Lehet hogy vírusos az ES File E. :DDD )

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#1276) Devid_81 válasza api29 (#1217) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Köazönöm! :R
Múkod!

...

(#1278) TRob1 válasza api29 (#1277) üzenetére


TRob1
veterán

Tudtam ám (vill.szer.), már mondtad vhol régebben. :DDD

¤ R'n'R ¤

(#1279) róland válasza róland (#1273) üzenetére


róland
veterán

???

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#1280) kelzsoca válasza róland (#1279) üzenetére


kelzsoca
félisten

Váltani két bill. között?

https://vertigostore.eu

(#1281) róland válasza kelzsoca (#1280) üzenetére


róland
veterán

Fogalmam sincs mit kellene, s hogyan csinálnom.

A beállításokban magyar nyelv és billentyűzet van megadav. Míg az XT9-nél az angol a "jelenlegi", bár nem tudom miért lett az.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#1282) hetfield1


hetfield1
tag

valaki nézze már meg, csak nálam nincs a keresztapában névjegy küldési lehetőség sms-ben ?

(#1283) róland válasza róland (#1281) üzenetére


róland
veterán

Mégis megtaláltam a megoldást. Bár elég furcsa kivitelezés.

az XT9-ben ki kellett kapcsolnom az angol nyelvet és újraindítanom a telefont. Így a magyar lett a "jelenlegi" nyelv, s visszakerült az "ő" és "ű" betű.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#1284) pch válasza Devid_81 (#1209) üzenetére


pch
aktív tag

Én cifs-managert használok.
Beállítottam az elérést a szerveremhez és megjelenik mint egy mappa.
Akár filmet is nézhetek róla. Bár nekem mindenen linux van, szal nemtom winen milyen.

pch

http://sb-soft.hu - "A" számlázó

(#1285) dragon1993 válasza api29 (#1277) üzenetére


dragon1993
őstag

Egyet megtanítottak soha ne írj alá semmit se előfizetést se hitelt ,se semmit.

(#1286) atillaahun válasza dragon1993 (#1285) üzenetére


atillaahun
veterán

Vagy ha mégis, akkor úgy, hogy még véletlenül se hasonlítson az utóbbi 10 aláírásod közül egyikre se. A legnyerőbbek az apró nyomtatott betűk :D

[ Szerkesztve ]

(#1287) Miksz


Miksz
tag

HMMMM api féle mókolással most lett előszőr 20 megás a wifi-net a pengémen, a speedtest alapján, eddig csak 5-ig jutottam akármit is csináltam.

pikk-pakk ébred, nagyon tetszik

[ Szerkesztve ]

ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S

(#1289) Miksz válasza #40993792 (#1288) üzenetére


Miksz
tag

api 1145-hsz.( [link] ) van most most fenn, de eddig ez tűnik a leggyorsabbnak, nálam nagyon bejövős.

pedig cm-től kezdve jó pár modacos-t is próbáltam már

2-3 naponta rakom újra a romokat, már ha van új :) (függőség van itt kérem , nem kicsi :) :D

[ Szerkesztve ]

ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S

(#1290) Miksz


Miksz
tag

kis dolog, de pl az sd-re kimentett számokat is korrektül lehet visszahozni.
töltés hiba nálam nem fog játszani, mivel mindig bekapcsolt állapotban töltöttem eddig is.

[ Szerkesztve ]

ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S

(#1291) Razor_alpha válasza róland (#1281) üzenetére


Razor_alpha
tag

Beállításokban átváltottad, de a sövegmezőn lenyomva tartva is válts beviteli módot.

(#1292) ux1 válasza Miksz (#1287) üzenetére


ux1
addikt

Ha csak a hang miatt, akkor felesleges.
CM7 DSP.apk töröl. Volume+ felrak. +6-on nekem üvölt. :D

-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-

(#1293) Miksz válasza ux1 (#1292) üzenetére


Miksz
tag

hangot még nem próbáltam :) csak működést, :DD de az pöpec :)

ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S

(#1296) Devid_81 válasza pch (#1284) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Épp most keresgélek win7-hez valami progit amivel meg tudom csinálni ezt. :)
Köszi neked is az infót! :R

...

(#1297) PpenoO válasza api29 (#1295) üzenetére


PpenoO
őstag

Van visszaút a Librásítás után? Nálam a gari nem játszik de szomorú lennék ha nem tudnám vissza Bladesíteni a telót :).

Jah és a lényeg:

Ebből a Libra cuccból lehetne kérni egy gyári témásat amibe CM7 stílusú az akksi kijelzés? :R

(#1298) csiziktomi


csiziktomi
senior tag

Szia api!

A modacon azt irják,hogy ez a rom felmegy (mmint a moldovai) gen 2 re is(This ROM will detect whether your phone is gen1 or gen2 and will automatically install correct version. If you have updated your phone to gen3 (you should know), you have to install patcher after you've installed the ROM (see add-on section below). Wipe data/factory reset before installing. No wipe, no whine.) A tiedet nem lehet simán feltenni gen2 re? muszály megcsinálni a gen 3 at?

(#1299) atillaahun válasza api29 (#1295) üzenetére


atillaahun
veterán

Kicsit lemaradtam múltkor az előzményekkel, a LibrApi-nak akkor végülis az UK-ban kapható 2.3.5-ös (ott is függetlenül árult) Libra a forrása? Firm és Kernel is onnan van? Vagy már azóta itthonra is adtak ki hozzá frissítést? Mert mintha úgy rémlene, hogy nálunk csak 2.2.2-vel jelent meg.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.