Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38415) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Hú micsoda Targas-gate botrány kerekedett itt tegnap este. :D

Nem akarok egy fórumtársunk ellen beszélni, de én teljesen jogosnak érzem az account nullázást, függetlenül bármilyen személyeskedéstől Targassal szemben.

Megesik ötször? Egye fene.

Megesik tízszer? Bosszantó, de legyintek rá.

Megesik hússzor? Na hé, vedd észre magad!

Megesik százszor? Hát akkor bizony neked semmi keresni valód egy online közösségben, mert renitens dolog és szisztematikusan, előre eltervezetten, hosszú időn át szándékosan elcseszed mások játékát.

Ez már rég nem az a szint, hogy az ember egy kicsit önző mert valamit meg akar szerezni. Ez nem az a szint amikor egy Top Gun esélyes ember elől elveszem a killt, ez már nem az a szint amikor kitolom a másikat a bokorból, ez már nem az a szint amikor ordenáré módon anyázok az agyatlan csapattársaknak.

Ez nem személyes vélemény Targas ellen (nem is ismerem, nem játszottam még vele együtt), hanem a jelenség ellen, hogy valaki úgy gondolja 100 körön át elcseszheti mások szórakozását, csak mert ő egy plecsnire vadászik. Na meg jó kérdés, hogy ér-e annyit egy plecsni, hogy a több hónapnyi (esetenként több évnyi) szórakozásom eredménye (teli garázs, előkelő stat, stb) mind menjen a levesbe.

A Battlefield 3-mat azért (is) utáltam meg, mert pár hónappal a start után megjelentek a cheaterek, mert a játék bugos volt, ki lehetett használni. A fejlesztők (EA Games és a DICE egyaránt) szartak a dologba, csak adták ki egymás után a drága és fizetős DLC-ket, de a biztonsági réseket nem foltozták be. Eltelt vagy fél év mire egyáltalán elismerték, hogy "Igen, tudunk arról, hogy van "néhány" (kurva sok) cheater és innentől azon dolgozunk, hogy kitiltsuk őket!". Szóval "innentől"? Eddig miért nem lehetett? A jó érzésű játékosok meg inkább elhagyták a francba a játékot és jó eséllyel vissza sem térnek.

Én örülök, hogy a WoT-ban szűrik a csalókat és a rendszeresen un-fair játékosokat. Legalább ez a fajta tisztaság legyen meg, ha már a játékosállomány értelmi képességei a nullát verdesik.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.