Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38401) ollie válasza Atlantis (#38396) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

3 nap alatt "csak" 100 csata? Az rengeteg. Én egyáltalán nem érzem eltúlzottnak a büntetést. Épp azt csinálta, ami a legrosszabb a csapatának. Neki is tudnia kellett, hogy nem véletlen, hogy mindenki utálja az afk/bot játékosokat, és nem véletlen, hogy ezt lehet jelenteni játékon belül. És van lehetősége, hogy visszakapja a fizetős tartalmat (prémium tankok, garázshelyek, stb mind meglesznek).

***

(#38402) SoulReaver


SoulReaver
veterán

(#38403) Djuree


Djuree
félisten

tegnap egész jó napot zártam a lórival. még 30k xp a bat. kezdek rájönni h kell használni, ill. eddig is tudtam, de tegnap be is jött többször. a nagyobb motor meg sincs rá, sajnáltam rá 30k xp-t, már nem is kell.
jó tank ez, csak teljesen más taktikot kíván meg mint a többi, olyan franciás :DD
a bat-el én isten lehetek ha még kicsit gyakorlok vele :DD

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#38404) Atlantis válasza ollie (#38401) üzenetére


Atlantis
veterán

3 nap alatt valóban sok, de mondjuk játszik 1 éve, van 7-8k csatája (hasra ütött számok, nem tudom a profilnevét), van története, rendszeresen vesz némi aranyat, eredményei alapján látszik, hogy nem agyhalott, pillanatnyi az elmezavar, ezekhez képest a ~100 hiba ugyan nem kevés, de talán nem is kritikus szint. Érdemel büntetést, egyértelmű, de végleges ban vagy elvenni minden eredményét? Ez túlzó.

Anno itt a fórumon se raktuk ki végleg a hibázó, de amúgy tapasztalt, nem haszontalan fórumtagokat, erre volt a tempban, lefokozni újoncra meg pláne nem (persze erre lehetőség se volt). Gondolom, még most sem vagytok ilyen szigorúak.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#38405) Zeratul válasza ollie (#38401) üzenetére


Zeratul
addikt

Mikor GWTigerrel vagy Ojectum 212vel folyamatosan Himmelsdorf, Runberg, Dragon Ridge triót adja akkor én is a falat kaparom, de már azért se lépek ki a meccsről mert legalább megpróbálom nullszaldósra lehozni.

Atlantis: Nem arányaiban nézik hanem hogy hirtelen egy login -logoff időszak alatt megszaporodott az AFK, mert pl ha az afk eseményeket rendszeresen logoff követi akkor abból látják hogy technikai gondja van a usernak.

[ Szerkesztve ]

(#38406) SoulReaver válasza Djuree (#38403) üzenetére


SoulReaver
veterán

Én is gondolkodok rajta, h neki látok a francia táras dögöknek.. Valamelyik nap futottam össze szemtől szembe egy AMX 50 100 al és amiket belém lőtt... 3-400-akat és ráadásul majdnem másodpercenként... T29-el nem volt esélyem, még elbújni sem :D

(#38407) Atlantis válasza Zeratul (#38405) üzenetére


Atlantis
veterán

Éppen ez a baj, hol a fokozatosság? Ennél szigorúbb büntetésük talán nincs is.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#38408) Balesz1899


Balesz1899
aktív tag

Ettől függetlenül oltári nagy baromság volt egy tank miatt ki-be logolgatni. Olyan fontos az a rohadt plecsni, hogy emiatt 14 másik ember szórakozását veszélyezteted? Nem ért volna rá 3 hét múlva? Ha rendesen játszik, előbb-utóbb úgyis szembe jön az a rohadt tank. És ha van a csatában, de nem ő lövi ki? Akkor folytatja újabb 100 csatával? Ugyan már. Rohadtul utálom az AFK játékosokat, a többinek sem csak ejnyebejnyét adnék, ha rendszeresen művelik...

[ Szerkesztve ]

(#38409) Zeratul válasza Balesz1899 (#38408) üzenetére


Zeratul
addikt

Ép hogy nem volt ki be loggolgatás, hanem sima dezertálás volt a csatából. Oroszoknál meg mi a dezertálás jutalma?

[ Szerkesztve ]

(#38410) kisküzdő


kisküzdő
tag

Sziasztok.Tényleg brutális a Matilda sebessége. Mikor sebzek vele 1000 fölött akkor bukó bezzeg mikor nyerünk akkor ...Nincs megsemmisített, vagy felfedezett tank. :C

Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)

(#38411) Balesz1899 válasza Zeratul (#38409) üzenetére


Balesz1899
aktív tag

Félreérthetően fogalmaztam, természetesen arra gondoltam. Csatába be, tank nincs, dezertálás, a csapat meg szívjon...

(#38412) Atlantis válasza Balesz1899 (#38408) üzenetére


Atlantis
veterán

Persze, hülyeség volt, bár kicsit megértem. Van, akinek számít az a plecsni, nekem is többek közt. Mea maxima culpa...
Múlt héten végre nekem is sikerült GWT-vel célba vennem a hőn áhított Foch155 francia TD-t, erre ~20 HP-val túlélte...nem kicsit lettem ideges, bele is tolattam a vízbe :B , mondjuk akkor már 3-10 volt az állás és közeledett az ellenséges főerő, GWT-vel menekülni meg...

kisküzdő: Matildának tényleg ez a baja, igen gyakran sokkal gyorsabb tankokkal rakja össze és a nyerő csatákba, mikor "zúz" a csapat, nem tudsz beleszólni, mert pörögnek a dolgok és egyszerűen nem érsz oda. Vesztes csatáknál meg ugye az ellen jön érted, ott lehet aprítani.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#38413) Balesz1899 válasza Atlantis (#38412) üzenetére


Balesz1899
aktív tag

Az más, hogy ha rendesen játszol, szembe jön a kívánt tank és vagy sikerül kiszedni, vagy nem. De hogy ezért lépkedj ki a csatából, számomra túlzás.

(#38414) Zeratul válasza Atlantis (#38412) üzenetére


Zeratul
addikt

Más dolog reménytelen helyzetben sepukut elkövetni, mint szándékosan lelépni a csatából.

[ Szerkesztve ]

(#38415) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Hú micsoda Targas-gate botrány kerekedett itt tegnap este. :D

Nem akarok egy fórumtársunk ellen beszélni, de én teljesen jogosnak érzem az account nullázást, függetlenül bármilyen személyeskedéstől Targassal szemben.

Megesik ötször? Egye fene.

Megesik tízszer? Bosszantó, de legyintek rá.

Megesik hússzor? Na hé, vedd észre magad!

Megesik százszor? Hát akkor bizony neked semmi keresni valód egy online közösségben, mert renitens dolog és szisztematikusan, előre eltervezetten, hosszú időn át szándékosan elcseszed mások játékát.

Ez már rég nem az a szint, hogy az ember egy kicsit önző mert valamit meg akar szerezni. Ez nem az a szint amikor egy Top Gun esélyes ember elől elveszem a killt, ez már nem az a szint amikor kitolom a másikat a bokorból, ez már nem az a szint amikor ordenáré módon anyázok az agyatlan csapattársaknak.

Ez nem személyes vélemény Targas ellen (nem is ismerem, nem játszottam még vele együtt), hanem a jelenség ellen, hogy valaki úgy gondolja 100 körön át elcseszheti mások szórakozását, csak mert ő egy plecsnire vadászik. Na meg jó kérdés, hogy ér-e annyit egy plecsni, hogy a több hónapnyi (esetenként több évnyi) szórakozásom eredménye (teli garázs, előkelő stat, stb) mind menjen a levesbe.

A Battlefield 3-mat azért (is) utáltam meg, mert pár hónappal a start után megjelentek a cheaterek, mert a játék bugos volt, ki lehetett használni. A fejlesztők (EA Games és a DICE egyaránt) szartak a dologba, csak adták ki egymás után a drága és fizetős DLC-ket, de a biztonsági réseket nem foltozták be. Eltelt vagy fél év mire egyáltalán elismerték, hogy "Igen, tudunk arról, hogy van "néhány" (kurva sok) cheater és innentől azon dolgozunk, hogy kitiltsuk őket!". Szóval "innentől"? Eddig miért nem lehetett? A jó érzésű játékosok meg inkább elhagyták a francba a játékot és jó eséllyel vissza sem térnek.

Én örülök, hogy a WoT-ban szűrik a csalókat és a rendszeresen un-fair játékosokat. Legalább ez a fajta tisztaság legyen meg, ha már a játékosállomány értelmi képességei a nullát verdesik.

[ Szerkesztve ]

(#38416) kisküzdő válasza Zeratul (#38414) üzenetére


kisküzdő
tag

Mikor anno klánban voltam ezt úgy oldottuk meg hogy teamspek-en megbeszéltük és egyszerre indítottuk a csatát.esetek 40-50% együtt vagy egymás ellen voltunk.Így is meglehetett volna oldani.(ha van 1 ismerőse, akinek meg van az ominózus tank) Pl

Tigroncs: :C
Győzelem Airfield 2013. február 7. 10:20:25
Jármű PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat 1 754 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 20 515

[ Szerkesztve ]

Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)

(#38417) KaLeun válasza Atlantis (#38412) üzenetére


KaLeun
senior tag

Pedig a Foch egy elég gyakori td, minden második vagy harmadik t10 csatában van oldalanként 1-2.

Cila

(#38418) Flayer


Flayer
senior tag

Sziasztok!

Én magam egy átlagos játékosnak tartom!Arra szeretnélek megkérni benneteket,hogy mivel nem vagyok KSH dolgozó a számok nem érdekelnek annyira!Szóval nézzétek már meg a statom lehetek még valaki vagy esélytelen vagyok mint Zámbó Krisztiján!?:)
A játékban Gyilokgep a nevem sohasem volt prímem és gold ammóm!
Az építő jellegű negativ kritikát elfogadom!

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! Xiaomi MI 9T

(#38419) Atlantis válasza KaLeun (#38417) üzenetére


Atlantis
veterán

Én nagyon ritkán látok belőlük...(amúgy nem sima Foch, hanem Foch155, de gondolom, te is arra gondoltál. )

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#38420) KaLeun válasza Atlantis (#38419) üzenetére


KaLeun
senior tag

Igen, valóban a 155-re gondoltam.

Cila

(#38421) Zeratul válasza Flayer (#38418) üzenetére


Zeratul
addikt

Noobmeter szerint. [link]

[ Szerkesztve ]

(#38422) Snakeiboy válasza Flayer (#38418) üzenetére


Snakeiboy
aktív tag

Megneztem a statod, na nem mint ha en isten lennek :). Az latszik hogy kezdo vagy meg a csatak szama alapjan de elegge jol kiegyensulyozott a teljesitmenyed. Meg annyit tudok mondani hogy valoszinu a nagyobb tankok gyenge pontjait nem ismered annyira es valszeg a tankjaid nincsenek nagyon felszerelve extra dolgokkal. Ja es hogy a nehez tankok helyes beforgatasara figyelj oda, mert ezt sokana csata heveben elfelejtik. Szoval egesz turheto a statod. En azt mondom probalj meg arra odafigyelni hogy tudsz minnel tovabb elni egy csataban hogy tobb sebzest osszhass. Persze nem hatul kempelesre gondolok :). Hanem esszel. Fedezekbol csak akkor mass elo ha mar a rad veszelyes tank(ami konnyeden attlovi a pancelod) tank lott es hasonlok. Sok szerencset, ha egy csataban meghaltal maradj meg es valassz ki egy tankot akit nezni fogsz es probalj meg tanulni beloele hogy o mit csinal rosszul vagy eppen jol.

luke. de eltuntel, en meg mar azt hittem lessz egy jo kis 1vs1 csatam, na mindegy is :)

Szep napot es sok kill-t mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

Miert?????

(#38423) Stauffenberg válasza Flayer (#38418) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

A win rate 51% ami átlagosnak mondható. Ez már azt jelenti, hogy van harcértéked a csapatban és nem hátráltatod őket, más kérdés, hogy mekkora súllyal lendülsz neki az ellenségnek.

De igazából nem a stat számít, mert abban benne vannak a külső tényezők is (meg nyilván nagyon sok saját képességet is megmutat, de egy kicsit torz).

Random csatában nem kell feltétlenül csak a csapat érdekét nézni, lehetsz nyugodtan kicsit önző a fair play keretein belül. Elvégre a többiek is a minél nagyobb bevitt sebzésre mennek (és ez számít leginkább, nem a konkrét kill mennyiség). Ettől függetlenül érdemes mindig a nyerésre koncentrálni, hiszen akkor kapsz a kör végén extra jusst.

De a lényeg, hogy próbáld felismerni azt, hogy az adott szituációban mi a hasznosabb. Van hogy a lemming vonat elindul és te megy ott maradsz magadban egy teljes szárnyat védeni. Ekkor nem biztos, hogy a hősi halál a leghasznosabb, hanem a visszavonulás. Ha beér az ellenség a bázisra és te távolról csipegetve nullázgatod a foglalást, akkor azért extra sok XP és kredit fog járni. Ezzel már rögtön beljebb vagy, mintha hagytad volna magad elsöpörni az ellenséges roham által, akkor is ha végül kilőnek és veszít a csapat.

De ez csak egy random példa volt. :)

(#38424) sanya67 válasza Flayer (#38418) üzenetére


sanya67
tag

Figyelembe véve, hogy sosem használtál prémiumot, egyáltalán nem "reménytelen".
Amin elsősorban javítanod kell, az a találati arány.
Az bizony elég siralmas. Ha ezt feljavítod legalább 60-65%-ra, akkor ugrásszerűen javul vele együtt a legfontosabb mutatók nagy része. :)

(#38425) echterion válasza Stauffenberg (#38415) üzenetére


echterion
nagyúr

Én is végigolvastam egy a saga-t, és szívemből szóltál. Az ilyen viselkedés nem elfogadható, akármennyit fizetett is bele a játékba, és akármit is ért el benne. :K

**********

(#38426) yarsley válasza Stauffenberg (#38415) üzenetére


yarsley
aktív tag

Szvsz WG abban hibas, hogy ilyen viselkedest sokkal hamarabb kellene jutalmazni atmeneti bannal.
Aztan ha ez utan is csinalja a delikvens a hulyesegeit akkor perma ban, akar minden cucc vesztessel. Lemernem fogadni WoW-ban nem lenne semmifajta kompenzacio, ha valami szabalyszegesert kidobnak.

[ Szerkesztve ]

... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir

(#38427) Flayer válasza Snakeiboy (#38422) üzenetére


Flayer
senior tag

Köszönöm neked és minden további válaszolónak! :R

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! Xiaomi MI 9T

(#38428) myckey


myckey
veterán

sorry

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#38429) Stauffenberg válasza sanya67 (#38424) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Na ja, meg a túlélési arányon is érdemes lehet javítani. Persze nem csak stat miatt, hanem mert gyorsabb a fejlődés (anyagi szempontból), ha nem kell folyton jármű javításra vagyonokat költeni. Jó látom csak egy-két Tier 7es tank a legnagyobbja, de azért magasabb Tierben ilyen túlélési aránnyal (főleg prémium nélkül) nagyon sokat elvisz majd a javítás.

(#38430) echterion válasza yarsley (#38426) üzenetére


echterion
nagyúr

A WoW-ban megvan az általad leírt fokozatosság, itt tényleg nem nagyon volt ilyen. Ott viszont nincs olyan, hogy valami enyhített büntit felajánlanak, ha törlés van, akkor nincs kecmec, törölnek és kész.

**********

(#38431) Cooper911 válasza nyunyu (#38378) üzenetére


Cooper911
senior tag

Köszi!

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#38432) Atlantis


Atlantis
veterán

No, úgy látszik mostanában ráér a support: fel lettem szólítva, hogy változtassam meg a nevem, mert állítólag az egykori náci főbűnösre lehet belőle következtetni...én eddig nem láttam ezt bele, de tény, hogy ki lehet sakkozni belőle. Kaptam rá 3 napot, hogy javasoljak új, nem foglalt nevet, ingyen elvégzik a változtatást. Persze a legjobb nevek mind foglaltak, jellemzően 0 csatával...

Nyilván nem maguktól jöttek erre rá, hanem páran biztos jelentették. Csak tudnám, miért futkos annyi Rommel, Guderian, stb. nevű játkos. Gyorsan ránéztem a játékosnevekre, vannak az enyémnél súlyosabbak is...a másik, hogy ki a kórság az, aki ezeket a jelentéseket teszi? Korántsem vagyok én olyan jó, szem előtt lévő játékos, akit irigyelni kéne...

No sebaj, változtassuk, a kérdésem az lenne, hogy a Planetwot, stb. oldalakon mi lesz a statommal? Újra kell majd regisztrálnom?

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#38433) KaLeun válasza Stauffenberg (#38415) üzenetére


KaLeun
senior tag

Ebbe az Object 263 vadászatba, beáldozott 2M kreditet, 100 csatába be- és kilépett és tudta, hogy ez egy ban gyanús eset lesz. Ezzel elb....tt egy csomó időt, energiát és stb.

Én számba vettem volna, akkor már más eshetőséget is. Például: keresek valakit akinek van O263-a, egyénileg vagy szakaszban egyszerre indítással megpróbálnánk egy csatába kerülni (aminek elég nagy az esélye), de másik oldalra kerülni és megbeszélnék valami kieső találkozási pontot ahol egyszerűen kivégezném (persze ő előadna a béna noob szerepét). Nem kerülne plusz kreditbe, szerencsés esetben féltucatnyi csatából meglenne és csak 1 csatában kellene eljátszanom a becsületem. Ebből senki sem venne észre semmit, max. a micsoda noob ez a O263 és mindezt a ban árnyéka nélkül.

Cila

(#38434) myckey


myckey
veterán

Atlantis
azé néztél volna egy nagyot,ha azt írják,hogy magadnak kel finanszírozni a névváltást :D

KaLeuN

szerintem nem igen talált volna óbé263 gépes emberkét,mert elég keveset látok belőle
persze vannak,de azért mindenféle emberrel csak nem vehette volna fel a kapcsolatot

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#38435) jano_77 válasza Atlantis (#38432) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ha minden igaz mikor regisztrálsz le van írva, hogy az általad említett és hasonló vezér alakok neveit semmilyen formában nem lehet használni! Mit nem lehet ezen megérteni, majd később miért kell csodálkozni, ha ezért esetleg büntit kapsz? De nem kaptál - rendesek voltak -, csak nevet kell változtatnod.
Nem értem, hogy ebben a játékban csak akkor lehet érvényesülni, ha vkit Rommelnek vagy Himmlernek netalán tán STAUFFENBERG, Claus Schenk von (1907-1944) - ennek alapján akkor Stauffenberg is számíthat egy névváltoztatásra való felszólításra!
Miért nem lehet saját néven játszani ezt a játékot?!? :F

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#38436) gzbotii


gzbotii
veterán

Voltmar? :U

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#38437) Szilu válasza jano_77 (#38435) üzenetére


Szilu
tag

Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy Stauffenberget és Rommelt még véletlenül se említsük egy lapon Himmler-rel. Elismert katonák neveit nem véletlen, hogy szabad használni, teljesen mindegy melyik oldalon szolgáltak.

(#38438) myckey válasza jano_77 (#38435) üzenetére


myckey
veterán

probléma ezzel nincs
csak annyi,hogy akkor ne kivételezzenek senkivel
szépen nyálazzák át,és mindenkit szólítsanak fel

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#38439) #48613632 válasza jano_77 (#38435) üzenetére


#48613632
törölt tag

Janó, én amikor beregeltem, azt gondoltam, ez is csak egy játék, tolom két hetet a haverral multiba, és ennyi.

Egyébként az első regem Kolby71 néven van, és valamiért nem enged be a mentett jelszóval, talán ha van 10 meccsem rajt, meg 2500 gold ... :W
na, ezután regeltem a rommel_971-et, így hirtelen ez jutott eszembe. De mondom, tököm sem gondolta, hogy 1 hónapnál tovább bírom, általában hamar megunom az ilyen ingyenes stuffokat, a Silkroad-hoz másfél hónap kellett, és azt tartott a legtovább.

Na, ezt 7.4 óta tolom, kb tavaly July óta ... most már megváltoztatnám a nevem, no, nem mintha bármi bajom lenne Rommellel, inkább olyan gyerekes kissé ... de 2500 goldot sajnálom rá ...

(#38440) nyunyu válasza odrif (#38394) üzenetére


nyunyu
félisten

két IS az mi a fenét csinált vajon. :F

Amit mostanaban a nagyonpiros orosz heavyk szoktak: versenyt kempeltek a TDk mogott.

Tegnap csak harom ilyen meccset buktam.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#38441) Atlantis válasza myckey (#38434) üzenetére


Atlantis
veterán

Finanszírozni? Miért, ezek szerint ennek van ára is? :F Nem is értettem, miért írják, hogy díjmentesen elvégzik...

jano_77: Valamit nagyon elértettél, meggyőződésem, hogy a régi nevemből csak legelvetemültebbek következtettek volna a főbűnösre. Akik meg nyíltan kiírva használják az elvileg tiltott neveket, azok vidáman megtehetik. Saját néven játszani? Ne viccelj már, bolond lennék megadni...

Egyébként válaszoltam nekik, vissza is írtak, szívélyesen megköszöntük egymásnak, a csere elvileg megtörtént, ill. a következő szerver-restartkor fog életbe lépni, amit nem mondtak meg, hogy mikor lesz.

Kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a hatása a Planetwot és Noobmeter oldalakon.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#38442) #48613632 válasza Atlantis (#38441) üzenetére


#48613632
törölt tag

szerintem a napi statjaid bukod a PlanetWoton ... Noobometert nem tudom. Mi volt a hercehurcás neved? Megkérdezhetem?

Ja, amúgy 2500 gold, kurv@drága ...

[ Szerkesztve ]

(#38443) myckey válasza Atlantis (#38441) üzenetére


myckey
veterán

bezony ám!
ahogy már írták kétezer összáz péz :D

értik ezek a dolgukat a wégénél :C

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#38444) Fel válasza Atlantis (#38441) üzenetére


Fel
addikt

Holnap reggel, mint mindig.

Ha önkényesen szeretnél nevet változtatni, akkor az 2500 aranyba kerül... Én szívesen lecsípném a nickem végéről a HUN-t, de ennyit nem ér.

Noobmeter-en biztosan az új neveddel fogsz szerepelni, bár elképzelhető, hogy ott tovább tart mire észbekapnak (nem tudom milyen gyakran kérik le az adatokat).
Planetwot -nál pedig meg kell majd adnod a profilodban az új nevet. Magától ez biztosan nem fog megváltozni.

(#38445) Stauffenberg válasza yarsley (#38426) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Az a baj, hogy egy-egy reportot csak utólag tudnak vizsgálni, mert nyilván rengeteg "ticketet nyitnak" a játékosok. Van amikor csak a pofád nem tetszik valakinek és már nyúl a report gombért.

Nyilván ha 20 AFK csata után kap egy 2 hetes pihit, hogy jó lenne ezt befejezni és átgondolni a fairplay szabályait az sokkal hatékonyabb és ők sem veszítenek el egy fizető vendéget. De ehhez szerinted milyen átfutással kellett volna reagálni? 30 perc? 1 óra? 2 óra?

(#38433) KaLeun: "Ebbe az Object 263 vadászatba, beáldozott 2M kreditet, 100 csatába be- és kilépett és tudta, hogy ez egy ban gyanús eset lesz. Ezzel elb....tt egy csomó időt, energiát és stb."

Arra áldozott fel 2M kreditet és egy csomó időt, hogy mások játékát rontsa. Hihetetlen, de egy közösségben ha valamit el akarok érni, annak szabályai vannak, például nem térdelem pofán a körülöttem lévőket, csak azért, hogy én másszak legmagasabbra a cseresznye fára a legérettebb szemekért. Lehet kérni segítséget, lehet valódi munkát is befektetni és a lehetőségek száma még végtelen.

(#38446) Djuree válasza Atlantis (#38432) üzenetére


Djuree
félisten

ez gáz. én büszke lennék ha ilyen zseniális tábornokok nevét viselném. ők csak katonák voltak, parancsot teljesítettek, idióták parancsait, nem tudom miért kéne nevet változtatni :F hülye WG. bezzeg ha Sztálin lenne a nevem tuti maradhatna :DD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#38447) Atlantis válasza #48613632 (#38442) üzenetére


Atlantis
veterán

:Y Még jó hogy nem nekem kell állnom a "számlát." Azért nem mondom meg a régi nevet, mert annak jelentősége van egyéb helyeken, többek közt ezért is titkoltam eddig. Különben már rég beírtam volna és látható lenne, hogy mi jön ki belőle és mi nem.

Fel: köszönöm. Noobmeter-en még most is az 50 csatával ezelőtti adatok vannak (4 naposak), annyira nem naprakészek. No, majd lesz valahogy, az se baj, ha a Planetwot újraindul, bár a grafikonok jók voltak már. Amúgy megértelek, nekem se érne meg ennyit.

Djuree: nem ilyen jellegű név volt, teljesen semmitmondó, ámbár pár embernek ezek szerint mégis rejtett tartalommal bírt. :)

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#38448) Djuree válasza Atlantis (#38447) üzenetére


Djuree
félisten

nekem minden fórumon és játékban az a nevem ami itt. felvállalom. voltak már belőle érdekes szituk, de nem érdekel, vállalom magam, az összes f@szságommal együtt amit elkövettem, akinek nem tetszik békaphatja :DDD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#38449) KaLeun válasza Atlantis (#38447) üzenetére


KaLeun
senior tag

Ne áruld ám el, nehogy megtudjuk milyen a statos... ;]

Cila

(#38450) Atlantis válasza KaLeun (#38449) üzenetére


Atlantis
veterán

Az újat majd megmondom, de most még nem látszik belőle semmi.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.