Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18651) Tüzi válasza Atlantis (#18650) üzenetére

e75ön döbbentem le a minap. gumiágyú van rajta... csinálok screent mindjárt.

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#18652) p06


p06
senior tag

Végre egy jó meccs a Tiger II-vel :)
Kép
Amúgy megéri gyúrni az E-75-re? Mert a bajom a Tiger-el, hogy minden és mindenki átlövi elég ritkán pattog le a lövedék, és az ágyú sem mindig van a toppon.

[ Szerkesztve ]

(#18653) jano_77 válasza [HUN]Dani (#18434) üzenetére


jano_77
nagyúr

Szenvedsz az M8A1-el?!?
Hmmm...ez fura....nekem nagyon bejövős tank. Azóta meg lett a T49 - eddig jobb volt az M8A1 -, éppen ezért nem is adtam el az utóbbit.
Vele szereztem meg az első Top Gun és Pusztító medálomat. :))

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#18654) GaburroSan


GaburroSan
aktív tag

Jó reggelt! Akinek van Lövéje annak ajánlanék skint!
[link]

(#18655) Misi1979 válasza Djuree (#18648) üzenetére


Misi1979
őstag

Hát azért nem teljesen, mert 5500 arany 20 euro, azaz 26 dolcsi a játékban.

Ellenben az 7000 arany 24 dolcsiért.

Vagy 5000 arany + 2500 aranyat érő 1hó prém 24 dolcsiért.

A kismókusok kenyérre is kenhetik.

(#18656) Tenken válasza forras2 (#18633) üzenetére


Tenken
őstag

Én is tigrist húzok most amíg tart az event. Ha a számításaim helyesek hó végére KT is elit lehet (ha nem lépek hamarabb E75-re..)
Nekem az a véleményem, hogy sokkal jobb tank, mint a renoméja. Féltem megvenni, mert legtöbbször nagyon balfaszul játszanak vele és a fórumokon is inkább, csak amolyan megengedően együtt érző hangokat hallani róla. Alapként tényleg nem sokat ér, így én a tornyot kapásból megvettem free xp-ből (nem szoktam használni, mert az ilyen esetekre tartogatom), jött a rövid 88as löveg mellé. Szerintem az jobb, mint a 75-ös, pláne most, hogy kapunk bónusz kreditet. Legalább van sebzés, ahol meg kevés a pen, ott a 75-ös sem lenne acélosabb. Nekem így elég hamar meglett a hosszú 88as is, na az onnan egy másik történet. Lassan legénység is eléri a 100%-ot, igaz nekem ez az első heavy-m ( :B Henschel ágon indultam el), de én nem félek vele 1v1 ezni sem IStől sem T29től. Igaz, hogy kb akárhol átlövik, de a pontos és erős löveg meg a nagyobb HP pool miatt, ha jól célzol egyértelműen előnyben leszel!
Szerintem kibaszott jó tank (ismétlem első heavy, meg többivel nem mentem, de az eddigi német gépek közül amikhez szerencsém volt egyértelműen), ha ez a leggyengébb német, akkor nem tartok többet egyiktől sem.

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#18657) Atlantis válasza p06 (#18652) üzenetére


Atlantis
veterán

Megéri, az E75 alapvetően jó gép, de az alját annak is átlövik és gyullad is a mocsok szemből.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#18658) Djuree válasza Misi1979 (#18655) üzenetére


Djuree
félisten

ki árulja ezt amúgy, lehet vennék én is tőle?

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18659) Tüzi válasza Tüzi (#18651) üzenetére

[link]
[link]
tudtam, hogy kár csatát kezdeni e75-el mert hiába osztok le 4k dmg-t akkor is 15/6ra bukjuk a kört.
de értetek bármit :P

(#18652) p06
jó az e75. kell neki megelőző karbantartás, de amikor a jgpze100 pattog szemből, az jó érzés

[ Szerkesztve ]

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#18660) Misi1979 válasza Djuree (#18658) üzenetére


Misi1979
őstag

Link

disclaimer: semmi közöm nincs az eladóhoz, én eddig magamnak és egy ismerősömnek vettem tőle, nem volt vele gond.

A kismókusok kenyérre is kenhetik.

(#18661) Atlantis válasza Tüzi (#18659) üzenetére


Atlantis
veterán

No, ez az IS-3-nál majdnem a fele lefelé, mindemellé az oroszos 3,4-es célzási idő...közben likacsossá lövik az orrát.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#18662) Taragas


Taragas
aktív tag

Pár mondatot az elmúlt hszkehez (jó pár volt azóta :DDD ).
A tigris ratyi, viszont a P szerintem a legjobb a tirjében. Lámákkal összekerülve sötét sikátorban verhetetlen. Aki nem tudja hova lőjön az halott. Az utána következő tank a Vk az viszont nem egy nehéz tank. Ezt gyorsan el kell felejteni, és úgy is kell vele játszani mint egy meddel. Amúgy legutóbb a vkval, volt egy érdekes meccsem,. Rám szált két elc, és hátulról szedegettek. Persze kinyírtam mindkettőt, de a végére nagyon felbaszták az agyam, és beírtam, hogy basszák meg. Itt elkezdtük egymást kölcsönösen szidni, és feljelenteni,
E-100 problémák: A német topp heviek szarok. Mármint az ágyújuk, és a sebességük. Két sör után, és pár szar csata után(csak e-75m van, de ugye topp ágyúval, meg látom mit szerencsétlenkednek az E-100asok), beírtam a WG supportjára, hogy l*sz*phatnak(na jó ezt nem :)) ), és írtam hogy nagyon gyorsan orvosolják a problémát, mert az orosz tankok nem hogy erősebbek, de az is-4 végső ágyúja szinte ugyan az mint a németé, csak több a penje, és gyorsabban tölt. Szal vagy pent növeljék meg sürgősen, vagy a célzási idő+töltési idő+pontosság hármast javítsák ki, ahogy az egy német ágyúhoz illik!!!! A mert én az áthatolást végül is lekakilom, mert tom hova kell lőni, de idegesítő, hogy meg kell várni míg beszűkül a kereszt és plusz 1 sec eltelik, mert különben tuti félre megy! Esküszöm a Löwének jobb ágyúja van, mert az legalább pontos és gyors.
Aztán a sebesség. Nem elég hogy lomhák, arty eledel az összes. Az a baj, hogy nem csak az van, hogy mindig engem lőnek, ha német tankal vagyok(és az lassú), hanem hogy amikor artyval vagyok, én is őket lövöm, mert azt érdemes lőni, illetve lehet lőni. Egy ideje, mióta észre vettem ezt, direkt orosz tankokra vadászok, és csak végső esetben tüzelek német tankokra. (hát nem vagyok diszkriminatív? :)) )
Elnézést az orosz tank kedvelőinek, de nekem a másik mumusom az Isu. Nem tom hogy képzeli a wg, hogy nekiadta az ob704 teljes fegyverzetét. Baromi idegesítő, hogy azért döglök meg, mert jó pozícióba vagyok a t34el, és egy ilyen két lövésből kiszed szemből ráadásul a tornyomat szedi, és nagyon messziről Kb 300-400 m). és nem csak az isunál van így, szinte az összes orosz tank, hamarabb kap meg valamilyen fegyverzetet mint kéne (kv1s-t máig nem értem).
Amúgy legjobban typeal lehet összejátszani, ha t34el vagyok, azokat a partykat nagyon bírom. Nem egyszer daráltam be egy typal közösen nagyobb hordákat. neki általában több xp jut, és több frag, mert én lassan lövök, de a végső statunk, kb egálban van a végén, és a lista elején vagyunk. És persze ezzel is volt egy érdekes, emlékezetes negatív csatám. Egy IS kezdett el osztani először mindenkit, hogy noobok, aztán amikor vissza írtam neki, hogy idióta, akkor engem kezdett el osztani. Persze én voltam a fasz az egy szem killemmel, és mert mondtam neki hogy öngyilkos pozíciót vettek fel, de mindegy. Érdekes módon mégis a lista tetején volt torony magasan +250xpvel, és a legtöbb sebzést kiosztóként, de azért én vagyok fax. Egyszer amúgy én is elakartam futni ezzel a tankal, nagyon rossz döntés volt, és a legrosszabb csatám volt ezzel a tankal. :DDD
Amúgy az E-75 nem a KT ágyújával is szenvedés volt. De a végső maybach motor többet ér ennek a tanknak, mint a maus ágyú.
Nos hát asszem a mondandóm végére értem. Jah és annyi: van szopó ág, csak ciklikusan változik. Pl ha kezdésnek szar, akkor valszeg egész nap az lesz. Aztán ha kezdésnek jó, akkor 3 csatánként fordul a mérleg. Ezt tegnap az egész napos t34ezés közben figyeltem meg. Úgy lehet kikerülni a szopó ágból, ha megnyertek egy 5-25% nyerési esélyű meccset... :DDD (5%nál néha dezertálok :)) )

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#18663) p06 válasza Atlantis (#18657) üzenetére


p06
senior tag

+Tüzi Köszi!

Már csak sok Xp és pénz kell.
:)
Amúgy most vettem egy amcsi M5-őst és elég sok pénzt hoz, átlagban olyan 15-20 ezret :)

(#18664) Tüzi válasza Taragas (#18662) üzenetére

Ez egy jó hsz.
Kiegészíteném, ill kritizálnám annyiban, hogy az e75-re kötelező a 128-as.
Több okból is.
A 105ös oké, hogy gyorsabban tölt, de... 35el kevesebb a penje, mint a 128-nak, és ez még nem elég, de lóf.sz dmg-t nem visz be t9-10ben, már ha át tudsz ütni vele futón kívül mást is. Engem az háborít fel, hogy a skuló majdnem koppra ugyanannyi a 128ba, mint a 105be. Ezért mondom, hogy a német 105-ösök életképtelenek. Legalábbis akinek nincs prémje. KT-re a 88-as szerintem sokkal jobb mint a 105ös, e75-el meg nem termelsz elég dmg-t. Meg szerintem röhejesen is néz ki vele az e75. Nem tudok bohócágyúval farmolni...
Mostanában valamit csináltak az e75-el. Nem volt ilyen kitéríthetősége az ágyúnak, és szerintem jobban is sebez. Egész megszaporodtak 8.0 óta az 500 eletti dmg-k, van hogy e100ba 590-et lövök. Azt azért megérzi az is.
e100 egy vicc, kapott +100hp-t, teljesen megtáltosodott tőle... :D legalább kapná meg egyből a top 150-est, mint minden t10 heavy megkapja a top ágyút mikor megveszed (na jó az is4 a másik kakukktojás) Nem, erre még kell 64k xp... szenvedjél végig 2-300 csatát... nem is lesz e100-am szerintem.

Motor témában egyetértünk :)
Amúgy ja, kapja be a WG.

[ Szerkesztve ]

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#18665) Napfénysüti válasza Tenken (#18656) üzenetére

Nekem személy szerint a sima Tigrissel van az XP rekordom is. :)

Més que un club!

(#18666) Atlantis válasza Tüzi (#18664) üzenetére


Atlantis
veterán

A 10,5-essel kapcsolatban nem értek egyet. Én csak azzal használom az E75-öt. Milyen 35-tel több pen? 225 a 10,5-esé és 246 a 12,8-asé, ez nálam csak 21..., ami szerintem tök mindegy, 225-ös pennel is át lehet ütni sok mindent, ami szembejön. Cserébe ott a nagyobb DPM, a gyorsabb töltés.

A motor viszont nagyon kell neki, az biztos.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#18667) Tüzi válasza Atlantis (#18666) üzenetére

25-t akartam írni :)
van prémed?

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#18668) Stauffenberg válasza jano_77 (#18653) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Az M8A1 a saját tierjében egy gyilkos dög. Én is szereztem vele egy rakás medált. Egyszer egy 4<11 arányban álló meccset (ahol mi álltunk vesztésre) sikerült egy Top Gun kitüntetéssel befejezni és meg is nyerni. Szép nagy fordítás volt.

A matchmaking nem véletlenül teszi szinte MINDIG a lista legaljára az M8A1-et, mert egyszerűen olyan durván képes odasózni. Low tierben a legélvezetesebb csatáim vele voltak. Jó persze szinte bármi képes egyetlen lövéssel felrobbantani, erre figyelni kell, de amúgy nagyon pontos és nagyon jó ágyúja van. A T49 szintén hasonlóan jó, bár abban a tierben a StuGIII-at jobban csípem TD-k közül.

(#18669) Djuree válasza Stauffenberg (#18668) üzenetére


Djuree
félisten

m8a1 sztem az egyik legszarabb tank a játékban, megvettem mert haver is t4-el megy, de kínszenvedés, teljesen szar használhatatlan, a T40 sokkal jobb.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18670) Atlantis válasza Tüzi (#18667) üzenetére


Atlantis
veterán

Mikor hogy...most éppen nincs, mert nem mindig érek rá ezzel foglalkozni. De szerintem nincs ennek nagy jelentősége, te írtad, hogy a töltényár ugyanannyi, a bevitt sebzés meg nem sokkal kisebb a KT-ágyúval sem...sőt. Persze jó az a 12,8-as ágyú, de szívesebben használom a hosszabb 10,5-est.

Djuree: szerintem nagyon jó, Hetzer után a kedvenc T4-es TD-m. Nekem meg a Somua francia nem tetszett, amire meg szerintem te írtad korábban, hogy jó. :)

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#18671) Stauffenberg válasza Djuree (#18669) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én minden körben daráltam vele. Jól kell vele rejtőzködni, meg ugye mivel szinte mindig a lista legalján vagy, ezért érdemes hátul maradni és onnan csipegetni. Nekem jól ment vele, maximum az elején pislogtam, hogy akárhogy próbálom beforgatni, mint egy rendes TD-t egyszerűen nem lehet. Ezt szemből, oldalról, hátulról, alulról, felülről, mindenhonnan átlövi mindenki. Ezt kell elkerülni és pofátlan módon bele-bele sebezni a mások által tűz alatt tartott tankokba. Jönni fog az XP és a kredit vele. Mellesleg hamar átléphető, kb 40 csatával megvan a T49... Szóval azért nem olyan nagy szopás annak sem aki nem érez rá annyira.

(#18672) Stauffenberg válasza Atlantis (#18670) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

"Nekem meg a XY nem tetszett, amire meg szerintem te írtad korábban, hogy jó."

Ez mindig így szokott lenni! :D Múltkor írtam valakinek, hogy nekem nem tetszik a PzIII/IV, szerintem az M4 Sherman sokkal jobban játszható. Erre írta, hogy pont fordítva van, az M4 használhatatlan, a valódi daragép a PzIII/IV. Aztán még előjött vagy három másik összehasonlítás és abban is pont fordítva láttuk a világot. :D

(#18673) Atlantis válasza Stauffenberg (#18672) üzenetére


Atlantis
veterán

:) Igen, ez általában így van.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#18674) ollie válasza Gyuri27 (#18635) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Szerintem kamu.

***

(#18675) Djuree válasza Stauffenberg (#18671) üzenetére


Djuree
félisten

az a baj se átlőni nem lőtt át semmit, se nem sebzett. nagyon béna ágyú van rajta, nem tudom a fejlesztett ágyút is használtam-e, addig lehet nem volt türelmem elmenni. ezeket a tankokat szoktam free-ből átlépni. ezt nem léptem át, nem tetszik ez az ág, csak haver miatt kezdtem el, inkább a másik ágon megyek, ott a T95, ami kell, a legjobb TD, fosok is tőle rendesen. igaz mostmár a T30 is elég durva lett, régen nem sebzett 800-akat....

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18676) Taragas válasza Tüzi (#18664) üzenetére


Taragas
aktív tag

Az is-4 is megkapja, ha kifejleszted az ST-I-n. Egy újabb példa arra, hogy előbb kap meg egy ágyút egy orosz tank mint kéne... :((

Djuree: A t95 is foss lett mostanában. Szemből, ha tudja az ember hova lőjön, akkor simán kinyírja. Nem egyszer csináltam T34-el. Tapsolt is mindenki... :DDD

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#18677) diegho válasza Taragas (#18676) üzenetére


diegho
nagyúr

Nem értem mi ez az orosz op szöveg, amikor az amerikai tankok bőven jobbak.

(#18678) Napfénysüti válasza Djuree (#18675) üzenetére

T95 iszonyat lassú. Nekem nem kéne. Ha mellé, mögé mész már esélytelen. Én pont a másik amcsi TD ágat nyomom. szemből én is tartok tőle de igyekszem nem oda kerülni.

Més que un club!

(#18679) ollie válasza Djuree (#18675) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A T30 régen is sebzett 800-akat, sőt, amíg még tier 10 tank volt, csak a nagyobb ágyú volt neki, aminek 790 az átlagsebzése. Mióta TD lett már 2 ágyúja van, a kisebbik kevesebbet sebez, de persze gyorsabban tölt.

***

(#18680) Djuree válasza Napfénysüti (#18678) üzenetére


Djuree
félisten

hát ezért nem kell egyedül menni, vagy olyan helyre kell állni ahol nem tudnak megkerülni. nem egy támadó tank, inkább támogat messziről.

ollie: rám valahogy mindig kisebbeket sebzett régen, vagy lehet mindig csak a kis ágyús verzával találkoztam.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18681) Napfénysüti válasza Djuree (#18680) üzenetére

Igen de így nagyon a csapatra vagy utalva. Én is jártam már sokszor úgy a Ferdivel hogy egyedül hagytak pedig az azért fürgébb mint a T95.
Mondjuk volt olyan hogy Type59 nem tudott kinyírni mert úgy fordultam hogy pont belelőttem egyet amitől elszállt de ez marha ritka eset. :DDD

Platoonban persze oké mert ott a társad védhet. :K
Majd ha meglesz akkor nyomjunk pár kört és én valami rendes tankkal a közeledben maradok. ;)

[ Szerkesztve ]

Més que un club!

(#18682) Atlantis válasza Djuree (#18675) üzenetére


Atlantis
veterán

Sokáig én is úgy gondoltam, hogy nekem kell T95....mígnem meglett a T28Prot és majdnem eldobom a maradék hajam a sebességétől...ha ehhez még a torony se lenne forgatható, hát biztos megbolondulnék. Én se szeretek találkozni vele, az biztos, tisztelendő ellenfél, de kell egyfajta lelkivilág azzal menni. Viszont külsőleg nagyon szép gép, már a sima T28 is az egyik legszebb.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#18683) Mcray


Mcray
senior tag

Djuree

Már rég túl vagyok rajta, de az M8A1, még mindig a garázsban van (és nem pihen).

Hétvégén másfél év után újra megvettem az MS-1, Loltracktor, T-1 hármast.

-Első kör T-1-gyel. 8 kill, 680 damage, Ace tanker
-Loltracktorral kín szenvedés volt mire összejött az Ace tanker (nálam ez a leggyengébb tier 1, mert lassú, pontatlan lövegei vannak amik nem osztanak ki annyi sebzést)
-MS-1. Biztos bennem van a hiba de baromira nem érzem ezt a gépet, pedig ehhez van a legjobb legénységem.

Szar a Tigris?
Biztos azért volt vele 2700 Eff értékem 7 csata után, úgyhogy szinte alap volt és csak a VK 3601 88-as lövege van fent. Mindezt úgy hogy a 7 csatából 4-ben a saját klánom 3 fős szakasza ellen kellett mennem egyedül, mert a csapatom elfogyott...Alig várom, hogy Elit legyen a gép, mert eddig nem volt olyan csata, amit ne élveztem volna vele, pedig köztudottan béna vagyok papír tankokkal.

Amx ELC
Tegnap meglett vele az Ace tanker 56000 pénzzel (NEM prémium). A vicc az, hogy ameddig vége nem lett a csatának fel sem fogtam, hogy mit alkottam. Általában hulladék vagyok ELC-vel és elsőként halok. Nem érzem a gépet, de az utóbbi 4 játékot mind nyertem és nagyon jól hozza a pénzt így dupla hozammal. :)

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#18684) GaburroSan


GaburroSan
aktív tag

Skacok 1 kérdés! Maradjak az IS-8 vonalon az IS-8al vagy menjek a Tiger2vel az E-75re?
IS-7 vagy E100 (örök kérdés :DD szemtől szemben ki nyerne??átlagos játékosokkal)
U.i.:A Löve kétcsövű skinje állati jól néz ki! Eldobtam az agyam :C

(#18685) Taragas válasza Mcray (#18683) üzenetére


Taragas
aktív tag

Akkor úgy fogalmazok, nekem nem jött be, és csak átlagos játékos vagyok, amit nagyon jól tudok magamról! :))
Ellenben a P-s változat annyira bejött, hogy a ferdit is kifejlesztettem vele, annyira jó volt vele játszani. Valahol ennél a tanknál gondoltam meg magam, hogy mégsem hagyom a fenébe a német nehéz ágat, mert felcsillant a remény. (Plusz akcióban vettem, tehát az eladásakor a vételi ára visszajött) Ha egyszer lesz garázshelyem, és akcióban lesz megint, akkor újra megveszem.
:DD

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#18686) AlexWolf válasza GaburroSan (#18684) üzenetére


AlexWolf
senior tag

milyen kétcsövű skinje van a löwének??

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#18687) GaburroSan válasza Atlantis (#18682) üzenetére


GaburroSan
aktív tag

Mikor meglett a T28 Proto úgy örültem és letoltam vele 100 meccset és eladtam a büd..pics..ba ekkora szart!!!Sehova nem ér oda, minden arty 1lövésezi, de ha nem akkor elmennek a modulok meg a legénység fele! Még 1 ilyen ócskavas hulladékkal nem játszottam! Az ISU fényévekkel jobb és élvezetesebb, a JP2-ről ne is beszéljünk! Objectel és JagTigerrel is játszottam mind a kettő szuper a maga formájában, és a JagdTigert nem sokszor lötték ki az artysták.Az Obira nem is emléxem hogy arty által elhullottam volna! Pedig a T30-ast szeretném, de majd akkor mikor már az összes hajam kihullott mert nem akarom kitépni mikor ki is hullhat! :)

(#18688) GaburroSan válasza AlexWolf (#18686) üzenetére


GaburroSan
aktív tag

18654-es hozzászólás.Nézd meg a Linket ;)

(#18689) Zeratul válasza Atlantis (#18682) üzenetére


Zeratul
addikt

T95 az artyk kedvence.

(#18690) Napfénysüti válasza GaburroSan (#18687) üzenetére

Nyugtass meg hogy a T25/2 fullosan már használható lesz. :U

Més que un club!

(#18691) Mcray válasza Taragas (#18685) üzenetére


Mcray
senior tag

Annyira mondjátok hogy jó a Tigris P, hogy ha legközelebb akciós lesz, megveszem :)

Nem tartom magam jó játékosnak. Van pár tank amivel jó vagyok (ha jó napom van) tény, de van vagy 45 tank a garázsomban, amivel nem tudok játszani :O Csak azért nem adom el őket, mert reménykedem benne, hogy megtanulok velük is :)

Mióta elértem az 59,5 % winrate-et és a Wot azt írja, hogy 60%-os vagyok, egyik pillanatról a másikra megjelentek azok az XVM huszárok, akiket ez baromira zavar. Tegnapi csokor:
-"Look at the 60% noob whoring his stats in tier 3" (Mindezt egy nálam magasabb Eff értékes játékos írta, akinek 20 ezerrel több játéka van, mint nekem...Most akkor hogy is van ez?)
-"Motherfucker" miután beírtam, hogy "lol", mert beszaladtam az ellen bázisra, szereztem 4 killt és elpucoltam :DDD
-Idegen nyelven beírt csapattárs valamit, és benne volt a nevem, erre a Cseh társam írt neki, hogy "leave him alone. Stfu and play"

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#18692) Atlantis válasza GaburroSan (#18687) üzenetére


Atlantis
veterán

Alapvetően egyetértek. Viszont a forgatható torony nagy előny, kezdek hozzászokni a lomhaságához is. Az ágyúja viszont teljesen jó. JT-t szerintem kifejezetten szeretik az arty-k, nagy és lomha az is.

Napfénysüti: csodát ne várj tőle, ha alapon nem tetszik, fullosan se lesz jobb, az ágyúja gyakorlatilag nem változik. Nekem a kedvenc T7-es TD-m volt, persze mindet még nem próbáltam.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#18693) Tüzi válasza diegho (#18677) üzenetére

közel nincs annyi amcsi, mint ruszki, így a ruszki feltűnőbb...
gondolom.
amúgy ja.

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#18694) GaburroSan válasza Napfénysüti (#18690) üzenetére


GaburroSan
aktív tag

Az szuper, volt olyan partim hogy 7 kill lett a vége! De utánna a T28 Proto-nál tárazz be 1 monitort+1 billentyűzetet+egeret, mert kelleni fog! :DDD

(#18695) Tüzi válasza GaburroSan (#18684) üzenetére

is7 90%ban.

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#18696) Napfénysüti válasza GaburroSan (#18694) üzenetére

Notebookom van ott miből tárazzak be? Ráadásul nemrég vettem. :DDD
Viccet félretéve kissé megnyugtat hogy ez a T25/2 jobb lesz majd. Most így az elején nagyon nem jön még be, fényévekre van az M18-tól... :U
T28 Prot amúgy már nem célom majd egyszer talán meglesz. Igazából most az amcsi med ágat nyomom meg a ruszki heavy-t mert még nincs T9-es tankom de ott már közel vagyok hozzá.

Més que un club!

(#18697) Taragas


Taragas
aktív tag

Srácok tippeket kérnék E50 felszerelésnek...
Előre is köszi! Ma-holnap ki lesz fejlesztve, amíg szabin vagyok. Tegnap egész nap t34eztem, hogy meg legyen rá a della.... :DDD

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#18698) Djuree válasza GaburroSan (#18687) üzenetére


Djuree
félisten

S-51-el hú de mennyi jgtigert oneshotoltam :DD ferdit talán csak egyet, vhogy a jgtiger allergiás az artykra, legalábbis az S-51-re. T95-öt csak egyszer oneshotoltam, annak nagyon örültem.

Mcray: jó a tigrispö, de a T29 sztem jobb :K nekem 51%-ról nem akar elmozdulni, szopatom itt magam a szar stock tankokkal, de mind1, nem túlzottan érdekel.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18699) myckey


myckey
veterán

na letelt a 72 óra...de a 200 arany sehol...
készítettem fényképeket(screenshot) akkor írjak nekik?
vagy csak feleslegesen pedálozol....
há de a kv anyjukat :o

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#18700) odrif válasza myckey (#18699) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

Mi történt 72 óra alatt?

20 éve a Prohardveren

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.