Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17997) Atlantis válasza Antonius1978 (#17992) üzenetére


Atlantis
veterán

A csigaszem 25%-ot ad a parancsnok látótávjához álló tanknál. A "coated optics"(= talán magyarul csiszolt optika) meg 10%-ot, de mindig. (A kettő együtt amúgy nem működik, ha áll a tank, a csigaszem kapcsol be, a másik meg inaktív).
Tehát van szerepe, hogyne, különben nem venné meg senki. Ehhez jöhet még a Recon skill, ami+2%-ot ad talán ha fullos, meg a rádiósnak is van valami látótávnövelő skill-je.

A minimap-en a rádiós jelöli ki a dolgokat, nem a parancsnok. Tehát ha van scout, akkor a scout csapattárs rádiósa szól az ő rádiójának hatótávján belüli csapattársaknak a felfedezett ellenségekről (tehát ha a két rádió hatótávköre keresztezi egymást). A rádiós meg jelöli a minimap-en őket. Az, hogy a parancsnok ezekből kit lát meg, az attól függ, hogy mekkora a látótávja, ill. az ellen áll/mozog, van-e tereptárgy közben, milyen a camo faktora, stb. Jól ki van ez találva...

Hát igen, TD-re szerintem kell a csigaszem, azért azok többször állnak és a 25% az jelentős. Én más gépre nem szoktam tenni, mondjuk scout-olni se szoktam, de passzív scout-hoz is hasznos lehet.

Amúgy már nem a Patton a király, elavult a Wiki, M48A1 420m-re lát el alapból, erre jönnek még a javító tényezők.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.