Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11789) CptMisi válasza Djuree (#11772) üzenetére


CptMisi
őstag

Mert egy tanknak mondjuk nem lehet erőssége a másikkal szemben a gyorsasága, a jobb manőverezése, a jobb toronyforgás, stb... Gondolom forgattátok is a tankot, hogy minél jobb szögben álljon, ugye?

Másrészt 50méteren lehet, hogy jobb az egyik tank, de 250ről a másik. Mert pontosabb az ágyúja pl., ami azért 50méteren jó esetben nem jelent nagy különbséget.

ISU pont nem ópé... Szar páncélzat, kevés hp, pontatlan ágyú, hosszú töltésidő. Nagy sebzés, oké... Az álcázásával valamit nagyon elrontottak, szóval arra ne nagyon építs(de 50 méteren alapból nem sokat ér. Hajlamos lecsúszni bármiről, hiába merőleges a felület. Példa arra, hogy mennyire bugos a BL-10: M4 Sherman, 150 méterről kétszer oldalba, egyik lecsúszott, másik lepattant. Ilyen Ferdinél nem nagyon van. De próbáljuk ki a te módszereddel az összehasonlítást. 50 méter, álló tankok. Ez az ISU-nak kedvező helyzet. A Ferdi viszont simán nyer, mert két lövésből kilövi az ISU-t gond nélkül, mivel gyorsabban tölt.
SU 152-t szerintem veri egy JP.

Remélem elmegy észérvnek. :U

Tapasztaláshoz: egy tankot ne az alapján ítélj meg, hogy milyen ellene játszani, hanem hogy milyen vele! :K

[ Szerkesztve ]

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.