Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:34:24

LOGOUT.hu

Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28402) Restan válasza Acef (#28401) üzenetére


Restan
csendes tag

Szervusztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a "Szoftver frissitése" illetve a "Szoftverfrissités" alkalmazásokat érdemes leállítani+letiltani? Van aki ezt megtette? Igazából van jelentőségük? Mi a különbség a kettő között?

Tulajdonképpen nem értem nagyon mit csinál, csak fut a háttérben a "Szoftver frissitése" alkalmazás folyamatosan, néha előfordul, hogy az értesítések közt megjelenik, hogy frissithetném az alkalmazásaim (youtube, skype, gmail, google keresés, samsung push service) - Ez az összes alkalmazásom jelenleg.

Ezt például, hogy figyelmeztet, valamelyik alkalmazás teszi, vagy a google play?

Én ezeket nem frissítem, mert annyi rosszat olvastam másoktól, hogy miután lefrissitették, használhatatlan lett, fagy, ilyesmi. Én pedig teljes mértékben meg vagyok elégedve ezekkel az alkalmazásokkal, így azt hiszem felesleges kockáztatni. Ti ezzel hogy vagytok, mindig frissítitek ha lehetőség adódik rá?

Ha frissiteni szeretnék valamit, maximum újra engedélyezném vagy a google play-ben megkeresném az alkalmazásaim és frissítem. Tehát mi történne, ha azt a két alkalmazást kilőném? :F

Ne haragudjatok, első okostelefon és kicsit félek, mert nehezen kapartam össze rá diákmunkából a pénzt és félek minden csalódástól. :D Főleg, mert eddig tökéletesen szuperál a telefon.

Bocsánat az unalmas kérdéseimért, nagyon hálás vagyok a segítőkész embereknek, köszönöm szépen előre is. Legyen nagyon szép napotok!

Eszembe jutott most hirtelen ez a Samsung Push Service. Ő mi és megéri frissíteni? Bocsánat, fel is szívodtam és nem kérdezek többet. :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.