Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:34:24

LOGOUT.hu

Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21034) wandorka


wandorka
tag

Akkor egy kis Fmod (Accuweatheres) visszajelzés.

Az első próbálkozásnál a következő hiba volt: Internet és a Play egyáltalán nem működött se wifivel, se 3g-vel, csak annyit kaptam, hogy a program leállt. Acef javaslatára, sajna muszáj volt egy wipe/factory ezután már minden ok volt (ok tudom, ezzel kellene kezdeni, de ha már be van lakva egy rendszer, akkor nem szívesen babrálja az ember, ha nem muszáj).

A RAM ról írtam már, azzal minden ok. Egyébként a sok RAM használat természetesen a widget használatból is adódik, tehát ha valaki kipakol mindenfélét, akkor ne is lepődjön meg, hogy nem lesz 300 alatt.

Amik nálam kint vannak widgetként: Accuw., névnapfelhő, ébresztő, 4 névjegy, segédfény, GPS widget, S calendar 3 oldalon+4-5 alkalmazás ikon, így olyan 360-400 a RAM, de semmi laggolás, vagy probléma nincs, míg az eredeti T-s romnál ez már azért program futtatásnál néha jelentkezett, most már nem.

Kiest el kell felejteni (minden tekintetben), mert nem fogja látni a telefont, aki esetleg még nem tudja :) Tehát érdemes valami másik programot feltenni az adatok mentésére!

Akkumulátorhasználat: Este kb 96%-on állt, reggel/délelőtt néztem kb 9-10 óra alatt leesett olyan 93%-ra ami nem egy rossz használat. Persze ez még csak 1 este volt, remélem hosszabb távon is megmarad Nincs autofrissítés egyik programnál sem, csak kézi.

Inkeffectes magyarítás annyira nem zavaró, legalább jókat derülök néha, komolyabb problémát tapasztalatim szerint nem okozott.

GPS maradt a régi, gyors és pontos.

Egyelőre ennyi. Ha valamit még tapasztalok, akkor leírom.

Összességében tehát, csak ajánlani tudom a ROM-ot mert nagyon jó, letisztult és sallangmentes!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.