Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:34:24

LOGOUT.hu

Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20948) tyuxy


tyuxy
tag

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy én ma tettem fel a Jelly beant kiessel és az első észrevételek azok hogy :
-hiába van több ram rengeteget zabál a telefon! alig tudok 260-280szabad memóriát csinálni!
Erre valami megoldás?
-nálam a Kamera az meghülyült! mármint olyan mintha egy sima 3megapixeles kamera lenne benne homályos kissé a kép meg mintha a színek se lennének ugyan azok!! ég és föld az amit GB vel fotóztam meg amit a JB vel!
Erre valami?
-A másik problémám még amit csak egy programnál vettem észre Subway Surfers hogy marhára akadozik a húzásokat időben érzékeli de élvezhetetlen a játék .. nagyon is!! GB alatt rendesen futott!

A telepítést úgy végeztem el hogy előtte minden vissza gyárira factory reset wipe data és utána frissítettem majd ugyan ez miután felment!!

Nos a kérdés az az lenne hogy ezekre van megoldás?? vagy ha esetleg az segít akkor erre a szar kiessel felrakott szoftverre rátolhatom Odinnal a tmobilos JB-t? az segítene?

És az utolsó kérdés pedig ha minden kötél szakad akkor nem nagyon izgat az újdonság és visszaraknám az EREDETI GB-t a Tmobilosat az hogyan tudom majd megtenni? vagyis letölteni mert gondolom azt csak odinnal lehet majd!

iPhone 11 pro max

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.