Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:34:24

LOGOUT.hu

Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16398) beccyboy válasza demars (#16394) üzenetére


beccyboy
aktív tag

Rootoláshoz nem kell gépre kötni a telefont, ha JB van fent. Felteszed az sd kártyára a root.zip-et és gyári recoveryből telepíted.
CWM-et az update.zip-pel tudod telepíteni, de ez csak ideiglenes. Ha feltetted, akkor újraindítás nélkül tedd fel a választott kernelt. Azért innét, mert a gyári recovery nem engedi. Szóval ezért kell.
Kernel telepítésénél válassz cwm és twrp között. Ugyan azt tudja, a cwm a megszokott, de csak gombokkal tudsz navigálni, a twrp pedig érintős, kényelmesebb. Szóval kernelt ne úgy telepítsd, ahogy leírtad, hanem recoveryből,és igen, benne van a recovery a fájlban, de nem ugyanaz, mint az update.zip, mert az csak ideiglenes.
Amúgy ha kernel flash progival teleőítenél akkor a gyári fájlkezelővel is ki tudod választani a telepítendő kernelt, de tényleg ne ezt használd.
A gyári kernel meg azért nincs ott LQB-re, mert mikor Carline megcsinálta még nem volt kint az LQB.

Szóval nem kérdeztél nagy baromságokat, csak ezen a héten már én is vagy ötször leírtam ezeket. De nem baj én még bírom idegekkel:DDD:DDD

Caffeine addict.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.