Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1448) CivicEsi válasza gonczip (#1447) üzenetére


CivicEsi
aktív tag

Hello.
Bár a választást nem tudom / tudjuk megkönnyíteni neked, de én elmondom a tapasztalataimat.
Nekem tavaly November eleje óta van egy HTC Desirem, gyári minden rajta, nincs rootolva, se okosítva, semmi, ahogy ott a vodától megkaptam, úgy van most is.
Nekem 18-éves korom óta van telefonom, tehát kb. 10 éve azóta 100+ telefon megfordult nálam, és mindegyikből hiányzott valami, talán a régi 6210-esemből nem, se ez a telefon November óta megvan, és hiba nélkül teszi a dolgát, na jó most a meleg miatt a rom 2x is szórakozott, de az belefér.
Az android olyan szinten testre szabható, szerethető, hogy hihetetlen.
Gyakorlatilag ha HTC-t vagy bármely más androidos készüléket veszel, gyakorlatilag, kapsz egy ugyanolyan out-of-the box érzést mint az Iphone-nál, a lényeges különbség csak annyi, hogy az androira korlátozosok nélkül akármit feltehetsz, és korlátozások nélkül használhatod, gondolok itt a flash hiányára, és a bluetooth file transfer hiányára, ami egy Iphone-on nem lehetséges.
Én is gondolkodok egy Iphone 4-en, de engem leginkább a kíváncsiság hajt nem a hype, de azért kíváncsiságnak még mindig drága.

ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.