Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1701) Xaels válasza keIdor (#1698) üzenetére


Xaels
félisten

Nem csak ott porosodik. Körben a kijelző körüli peremen is eléggé hiába passzentos az illesztés az finom por utat talál magának. Igazából ezt a problémát egy nagyon vékony gumi megoldhatná. Összességében amúgy nekem nagyon bejön ez a megoldás csak a kivitelezéssel van 1-2 apró gond, de még így is azt kell mondjam messze az egyik legjobb érzést nyújtja kézbe véve.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#1702) scapegt


scapegt
senior tag

Ma kaptam meg a HTC-től az akksimat :) kíváncsi vagyok ezzel is ugyanúgy merül-e. Ha igen, az e-care azt tanácsolta, küldjem be szervizbe egy, a hibákról írt listával együtt :( sajna az enyémnek van kb 5 féle baja, szóval lehet ott köt ki :(

[ Szerkesztve ]

(#1703) Xaels válasza scapegt (#1702) üzenetére


Xaels
félisten

Ma megtréfált reggel az enyém is. Este beállítottam az ébresztőket, kikapcsoltam a 3G-t és lehúztam a töltőről, majd kitettem az asztalra. Hát reggel 3óra helyett sikeresen felkeltem 6-kor magamtól. Nem értettem a dolgot, hogy világos van mert ha az ébresztő nem szólal meg és elalszom akkor is hívott volna a diszpécser szolgálat kezdéskor. Felkaptam az asztalról a Sensation-t majd konstatáltam, hogy nincs bekapcsolva. Be akartam kapcsolni, de semmi reakció. Akku ki/be majd bekapcsolás, gyors telefonálás a telephelyre, viharos öltözködés és indulás. Út közben megnéztem System Panelban a Historyt és az a kép fogadott, hogy miután lehúztam kb. 2-3órát ment a telefon 100%-os akkukapacitáson majd hirtelen leesett ilyen 2-5%-ra és kikapcsolt magától. Bekapcsolás után meg olyan 56%-on volt a töltöttség.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#1704) szasz1 válasza Xaels (#1703) üzenetére


szasz1
tag

szerinted a Tnél vásárolt sensation is 1.35.401.1es alapban?:)

(#1705) Xaels válasza szasz1 (#1704) üzenetére


Xaels
félisten

Fogalmam sincs. Ezt olyan tudja megmondani aki már vett a T-nél.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#1706) szasz1 válasza Xaels (#1705) üzenetére


szasz1
tag

Igazából, gondolom ha nem is az, elég könnyen updatelhető

(#1707) T0rnad0 válasza scapegt (#1702) üzenetére


T0rnad0
addikt

Milyen bajai vannak? A hangszóró csak közepesnél kisebb hangerőn nem recseg telefonálás közben. Sajnos az akku nekem is gyorsan merül, de nem annyira, mint neked. Neten találtam egy HTC-knél bevált töltési módot, én most ezt próbálom ki:

1) Turn your device ON and Charge the device for 8 hours or more
2) Unplug the device and Turn the phone OFF and charge for 1 hour
3) Unplug the device Turn ON wait 2 minutes and Turn OFF and charge for another hour

Your battery life should almost double, we have tested this on our devices and other agents have seen a major difference as well.

Z Fold 4

(#1708) Xaels válasza T0rnad0 (#1707) üzenetére


Xaels
félisten

A hangszóró recsegés nem feltétlenül a Sensation hibája. Párom KM900 Arénát használt egy darabig, tisztán értettem és csak full hangerőn jelentkezett minimális recsegés, de SW gondok miatt megváltunk az LG-től és most egy alap Nokia van helyette, hát rémes...

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#1709) scapegt válasza T0rnad0 (#1707) üzenetére


scapegt
senior tag

Hmm...kipróbálom én is ezzel az új akkuval :) aminek egyébként már nem 01M a jele hanem 02M...talán kicsit újabb gyártmány.

Az én Sensationöm bajai:
Melegedés (az érintőgomboknál szinte forró játék vagy töltés+telefonálás közben)
Recsegő hangszóró
Érintőképernyő bug (van hogy 5x tapizom és akkor érzi mit akarok)
A kamerája elég nehezen fókuszál (bár ez annyira nem nagy gond, megvagyok vele)
Lötyög a telefon a hátlapban, lehet nyomkodni és "csónakázik benne"
Gyorsan merül az akkuja (semmi használattal egy éjszaka alatt 10-15% merülés, a legtöbb amit kicsikartam belőle az eddig kevesebb mint 2 nap, de akkor tényleg alig használtam, szinte semmit)
Wi-fi és antenna jelerősség totál lemegy, ha két kézbe fogom a telefont (ilyennel korábban egy telefonomon sem találkoztam, elég idegesítő, mert állítva nem igazán kényelmes netezni..)

Hirtelen ennyi jut eszembe...ja és ami még zavar, hogy lassú a rendszer rajta...most a Launcher EX van rajta, de a Sense-szel is laggolt nem is kicsit néha...egy 1,2 gigás dual core-os procitól nem ezt várnám.

Mindezek ellenére szeretem, mert jó kis teló :D

(#1710) F-ECT$ válasza T0rnad0 (#1707) üzenetére


F-ECT$
titán

Az ilyeneknek általában csak placebo hatásuk van.

Dive ever, work never.

(#1711) mumk1


mumk1
addikt

Végre valamire lehet használni az előlapi kamerát is. :) Ezzel a programmal levédheted privát programjaidat úgy, hogy csak az arcképeddel indulnak el. ;)

http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/

(#1712) Tibi09 válasza mumk1 (#1711) üzenetére


Tibi09
tag

Másnaposan meg nem tudod semmire használni :D

Rászántam magam, megrendeltem. Szerdán hozza a futár. :)

(#1713) MerLinh válasza scapegt (#1709) üzenetére


MerLinh
senior tag

Melegedés szerintem mindenkinél van, nálam is, állítólag utángyártott akssikkal nem melegszik ennyire...ki kéne probálni egyet

A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)

(#1714) scapegt válasza MerLinh (#1713) üzenetére


scapegt
senior tag

Nem az akku melegszik. Olyan helyen forrósodik a telefon ahol akku sincs. Az érintőgomboknál szokott forró lenne a telefonom ami szerintem gáz.

(#1715) nbg


nbg
senior tag

Udvolet,

egy olyan kerdesem lenne, hogy idojaras alkalmazasban hogyan lehetne azokat a helysegneveket hozzatenni a listamhoz, amiket nem ajanl fel a keresoben? Ha eppen ott vagyok, akkor behuzza aktualis helynek, de maskeppen mintha nem menne... Van ere valami megoldas esetleg? Elore is koszike...

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#1716) bboobb


bboobb
csendes tag

Üdv mindenkinek!
Én is tulajdonosa lettem egy ilyen szépségnek.
Fólia ügyben kérnék segítséget. Vettem hozzá gyári HTCt és valamilyen utángyártottat, de mindegyikkel az a gondom, hogy mivel a kijelző a széleken íves,a fólia pedig túl merev, egyszerűen nem lehet tökéletesen feltenni, ami annyira nem zavarna, de idővel alámegy a por, szmötyi, az fogja összekarcolni a kijelzőt.
Milyet érdemes venni?
Írta valaki az Invisible SHIELD fóliát. Van róla tapasztalat? Gyanúsan nem olcsó, szóval lehet, hogy tud valamit, és van belőle hátlapi fólia is.
Még egy kérdés, működőképes beszélgetésrögzítő alkalmazást keresek, már néhányat kipróbáltam, de egyik sem az igazi, tudom androidnál ez nem olyan egyszerű mint simbianon.

(#1717) roxan válasza szasz1 (#1704) üzenetére


roxan
senior tag

nem, de azonnal frisitheted rá

(#1718) T0rnad0 válasza F-ECT$ (#1710) üzenetére


T0rnad0
addikt

Ha ezután nem 2%-ot merül egy óra alatt készneléti állapotban, akkor már örülni fogok...Bár tegnap már javult kicsit, éjszaka csak 1% volt 1 óra alatt...

Z Fold 4

(#1719) norbysz válasza szasz1 (#1704) üzenetére


norbysz
csendes tag

Tmobile-nál 1.28.401.1 szoft van rajta..
Ma kaptam meg a telefont és szolgáltató független....
Itthoni wifihez nem sikerül csatlakoznom.Mi lehet a gond?

HTC Sensation ---->>> HTC One

(#1720) nbg válasza roxan (#1717) üzenetére


nbg
senior tag

hogyan tudom frissiteni? gyarto honlapjarol letoltom, felrakom, vagy ez valami nem teljesen legalis, hekkelos modszer lenne?

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#1721) Tibi09 válasza nbg (#1720) üzenetére


Tibi09
tag

Nekem még nem jött meg a telefon, de jelenleg is androidos telefonom van. Elvileg ha felmész a netre, akkor egyből felajánlja. Ha nem, akkor Settings/About Phone/System software updates.

(#1722) Ákos97


Ákos97
aktív tag

Sziasztok!
Úgy látom egyre több a HTC sensation tulajdonos, remélem, hogy ezúttal többen is válaszoltok nekem.
Hogy ha lehetséges, olyan válaszoljon, akinek már 1.35.401.1 van a telefonján.
Mennyire gyors a fenti szoftverrel a Sensation?
A főképernyők lapozása teljesen gördülékeny , laggmentes?
Illetve arra is válaszoljon nekem vki Xaels kollégán kívül is, hiszen ő már válaszolt( :R )
,hogy megoldódott-e a Divx, Xvid videóknál előforduló hiba, amint másfél perc videónézés után elnémul a telefon.?

(#1723) Kobun1980 válasza nbg (#1715) üzenetére


Kobun1980
aktív tag

A widget-nel szerkesztes,hozzaadas,kikeresed mi kell es kesz.Abban nem vagyok biztos,hogy mennyi varost tud kezelni,lehet el is kell tavolitanod egyet,azt meg a szerkesztesi listaban az x-szel lehet. A frissites a Beallitasok/Telefon nevjegye/Szoftverfrissitesek menu.Onnan adja magat... A hulyenek is megy.Tapasztalatbol mondom,elso okostelom de 5 perc alatt megvolt. :

(#1724) F-ECT$ válasza T0rnad0 (#1718) üzenetére


F-ECT$
titán

Ha nagyon merül, akkor próbáld ki, hogy lekapcsolod a 3g-t. Bár más telefenom van, de ez az 1 lépés (megfelelő widgettel 1 gomb) az 1% / óráról 0.4% / órára csökkentette a fogyasztást. (És éjjel nincs szükségem a 3g-re.)

Dive ever, work never.

(#1725) T0rnad0 válasza F-ECT$ (#1724) üzenetére


T0rnad0
addikt

Nem használom 3G-n. Ha elmenne másfél napot, már örülnék. Galaxy S elment 1,5-2 napot is. Jó tudom ez két magos, de akkor sem kellene ennyire merülni. Még csak nem is Sense-t használok, hanem Go Laucher-t...Remélem összeszedi magát.

Z Fold 4

(#1726) Anulu79


Anulu79
addikt

Valaki tudja, hogy a T-nél vásárolt készülékben van magyar nyelv? Nem igazán vágom az angolt ezért kérdezem. Illetve gyér angol tudás mellett mennyire bonyolult a használata a telefonnak. Esetleg lesz rá magyar nyelv? Vagy ezt még nem lehet tudni?

(#1727) F-ECT$ válasza T0rnad0 (#1725) üzenetére


F-ECT$
titán

3G nélkül nem bír ki annyit? Olvastam, hogy elég gáz az akksija, de ennyire :F

Dive ever, work never.

(#1728) T0rnad0 válasza Anulu79 (#1726) üzenetére


T0rnad0
addikt

Van benne magyar nyelv, de ha nem lenne, akkor sem bonyolult, alap angollal elboldogulnál.

F-ECT$ : nem bírja ki, pedig csak gmail és idöjárás szinkronizálás megy, no sense, task killer is besegít, nem is telefonáltam sokat.

[ Szerkesztve ]

Z Fold 4

(#1729) Anulu79 válasza T0rnad0 (#1728) üzenetére


Anulu79
addikt

Az szép mert a T-nél meg azt mondták, hogy nincs. Ezért is kérdeztem meg mert van aki meg azt írta, hogy van. :)

Más.
Ez az üzemidő gond mennyire jellemző a készülékekre? Vagy csak némely készülékeknél áll fent, hogy hamar merül? Én nem használnám állandó net kapcsolattal.

[ Szerkesztve ]

(#1730) T0rnad0 válasza Anulu79 (#1729) üzenetére


T0rnad0
addikt

Biztos a megszokás miatt mondták: ha HTC, akkor angol nyelvű :)

Eddig ketten vagy hárman jelezték itt, hogy jobban merül a kelleténél, ami tekintve, hogy elég kevés embernek van még itt ,elég rossz arány...

Z Fold 4

(#1731) Anulu79 válasza T0rnad0 (#1730) üzenetére


Anulu79
addikt

Tény, hogy ez nem valami jó reklám. :F Ezt talán tudják javítani esetleg szoftveresen valami frissítéssel? Neked nem merül nagyon? Ez lehet, hogy befolyásolja a vásárlásomat.

(#1732) T0rnad0 válasza Anulu79 (#1731) üzenetére


T0rnad0
addikt

De merül, de már javult...Most egy fentebb linkelt töltési módot próbálok ki, hátha...Remélem lesz vlmi frissítés :o .

Z Fold 4

(#1733) KunyA


KunyA
csendes tag

A melegedésről annyit, hogy nekem az összes telóm melegedett ha használtam... iphone is ugyanúgy melegszik. Csak azért írom épp azt, mert ott tapasztaltam :) (HTC-m kb 40-41°C-ig max)
Készenlétben 3gvel 1%ot merül óránként ezzel kell számolni.

Valaki kérdezte lejátssza e divx xvid és társait, én dice playerrel mindent lejátszottam rajta tökéletesen. :)

[ Szerkesztve ]

(#1734) cudarz válasza CrAck69 (#1690) üzenetére


cudarz
tag

Hogy teszek rá fóliát? Hát így. Nem nagy ördöngősség, ne vicceljetek már!

(#1735) szasz1


szasz1
tag

ti mit szóltok ehhez a tokhoz?
[link]

(#1736) CrAck69 válasza szasz1 (#1735) üzenetére


CrAck69
senior tag

ha rendelsz ilyet akkor 2-t rendelj mert nekem is kell egy ilyen :)
igaz a teló még vagy 3 hétig nem lesz meg de előre kell gondolkodni xD

Egyszer fenn....

(#1737) nbg válasza Kobun1980 (#1723) üzenetére


nbg
senior tag

koszi, de nem a varosok szamaval van a bajom, hanem a valasztekkal: egyszeruen nem ajanlja fel azokat a varosokat, amiket siman behuz aktualus helynek, ha eppen ott vagyok. 1.6 alatt meg meg lehetett adni helyeket maps-bol, de 2.1 ota nem, es ez eleg idegesito, nem is ertem...
Frissitest neztem persze ott is, de azt mondja aktualis vagyok, megpedig: 1.34.111.1 . szoval 1.35.xxx-et nem nagyon talal...

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#1738) szasz1 válasza CrAck69 (#1736) üzenetére


szasz1
tag

az a gond crack hogy te alsónémediben laksz én meg székesfehérváron, és a 25 font körüli árért itthon is el lehet már csípni :)

pl.

[link]

(#1739) MerLinh válasza nbg (#1737) üzenetére


MerLinh
senior tag

hol is vetted a telefonodat?

A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)

(#1740) CrAck69 válasza szasz1 (#1738) üzenetére


CrAck69
senior tag

Én úgy szerettem volna, hogy te megrendeled magadnak és nekem is
én meg átutalom a pénzt és elpostázod xD :U :R

de ahogy számoltam az a 25 font az olyan 7600Ft

ezért elképzelhető hogy jobban járok ha itthonról
pl a linkedről veszem meg

:)

Egyszer fenn....

(#1741) szasz1 válasza CrAck69 (#1740) üzenetére


szasz1
tag

Jah, értem hogy úgy gondoltad, csak én is utána rákerestem idehaza is, de csak ott olyan olcsó egyébként, máshol 8-10ezer fele van :) szóval gyorsan le kell rá csapni :)

(#1742) scapegt válasza szasz1 (#1741) üzenetére


scapegt
senior tag

Komolyan megér egy tok 8e Ft-ot? :) eBay-en pár száz forintért is megkaphatnátok ugyanezt ingyen postával, de a ti dolgotok, nem akarok beleszólni, csak tippet adtam :) én bőr tokot vettem rá amit korábban linkeltem ingyen postával 1.100,- Ft-ért és még egy kijelzővédő fóliát is adtak hozzá. Ja igen, fólia...18 db-ot rendeltem az enyémhez egy vékonyabb fajtából. Jobban karcolódik mint a többi, időtállóbb fólia, viszont felfekszik a vékonysága miatt az üvegre majdnem 100%-osan :) ha pedig nagyon karcos a fólia, hát lecserélem.

(#1743) Tibi09


Tibi09
tag

Igazából én már másfél éve nyúzom a Hero-mat, abból 1 évet volt szövet tokban. Fél éve csak simán a zsebemben van. Arra figyeltem mindig, hogy a kijelzője, mindig a befelé legyen és semmi más ne legyen a zsebemben. Egy darab karc nincs rajta. Pedig ezen GG meg társai nincsen.

(#1744) szasz1 válasza scapegt (#1742) üzenetére


szasz1
tag

én még nem vettem meg a tokot, igazából vacilálok, lehet valami sima "zokni" is bőven megtenné hozzá, a kijelző foliáról még nem is gondolkodtam, igyekszem a gyárit is sokáig megőrizni, utána majd nézek valami frankót :)

(#1745) scapegt válasza szasz1 (#1744) üzenetére


scapegt
senior tag

Nem akartam beleszólni, bocsi. Igazából az idegesít, hogy itthon a tizedannyiból élőknek mindent húszszor annyiért adnak el mint külföldön. Ezért írkálom sokszor, hogy eBay! :) tényleg érdemes szétnézni ott, az ilyen apróbb dolgok fillérekért vannak és ingyen postázzák őket. Fóliát is nagyon megéri ott venni. Én a 18 db fóliát 800,- Ft-ért vettem ingyen postával és majdnem 100%-osan felfekszik a kijelzőre.

(#1746) mumk1 válasza scapegt (#1745) üzenetére


mumk1
addikt

Én ezt vettem, tok+fólia, 3 nap alatt itt volt, összesen 700Ft-ért. :)

http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/

(#1747) scapegt válasza mumk1 (#1746) üzenetére


scapegt
senior tag

Kerestem párat ingyen postával - a legdrágább 2 dollár sincs :)
Lyukacsos
Kemény fekete
Gél tok
Fekete szilikon
Fehér szilikon - egész jól néz ki

[ Szerkesztve ]

(#1748) nbg válasza MerLinh (#1739) üzenetére


nbg
senior tag

telekom, nemetorszagban.

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#1749) CrAck69 válasza scapegt (#1742) üzenetére


CrAck69
senior tag

Én sajnos nem nagyon értek az eBay hez és nagyon jó lenne ha segítene vaki vagy regisztrálni vagy vásárolni :)

Ha esetleg valaki vesz majd egy tokot akkor szólhatna mert épp engem is érdekelne :)

(#1747) scapegt
amit scapegt fórumtárs linkelt azok sem rosszak :)

Egyszer fenn....

(#1750) scapegt válasza CrAck69 (#1749) üzenetére


scapegt
senior tag

Miután belinkeltem, megvettem a fehér szilikon tokot :D kíváncsi vagyok milyen, 382,- Ft-ért számolta a paypal. A regisztráció elég egyszerű, feltéve, ha megy az angol valamennyire. Regelsz az ebay-re és a paypal-re is, aztán "összelövöd" a kettőt és már vásárolhatsz is. Annyi, hogy a paypal levesz 400,- Ft-ot a számládról, hogy lecsekkolhassanak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.