Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14602) Shkiz0 válasza katt777 (#14598) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Miért ne tudnád cserélni?
Én 3db 1GB-os modult kaptam 5@$-tól, és itthon mikor kibontottam, akkor derült ki hogy az egyik ramról lejár a borda. Írtam neki, és mondta semmi gond küldjem vissza és kicseréli.
Végül nem kellett mert az egyik csavaron húztam egy kicsit (másikon nem lehet mert le van ragasztva és ha ez sérül ugrik a gari) , és bár így se 100% stabil de már nem jár le.
Mondjuk hozzáteszem hogy ez csak ideiglenes megoldásnak indult, mivel erre volt csak pénz, de majd ha kicsit olcsóbbak lesznek a ram árak akkor veszek 3x2gb-ot.

[ Szerkesztve ]

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#14603) katt777 válasza Shkiz0 (#14602) üzenetére


katt777
félisten

1 gépem van, BP-től 250km-re, ha itt vásárolnék, akkor minden 30%-kal drágább lenne. Ennyi elég, vagy mondjak még? :F :((( Mindamellett ha 3 modul nem működik együtt, de külön jók, akkor nem cserélik, és kidobtam egy rakat pénzt használhatatlan cuccra.

Feltöltöttem a 15x220MHz, és a 21x200MHz-es beállításokat a táblázatba a teszteredményekkel.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#14604) Ybron


Ybron
senior tag

Teszteltem már én is LinX-en, persze alapfeszen.
[link]
Viszont lenne egy olyan kérdésem hogy mennyire jó eVGA lapoknak az érzékelőjük ? Itt lowon 38 fokot ír. Ha biosban nézem 27 fok, gondolom már ha betölti a rendszert elev jobban is használja a procit, létezik hogy több mint 10 fokos az eltérés ?

[ Szerkesztve ]

(#14605) Zájec válasza katt777 (#14598) üzenetére


Zájec
veterán

"Zájec: Ha te leszarod más véleményét, ne várj el ennél többet másoktól. " olvasd végig az ö h.sz-eit és az enyémeimet... ird le magadnak egy papirra hogy ő hányszor mondta hoggy "leszarja" és én hányszor mondtam... utána gyere visza és ird le vagy idézd...... akoskanak minden harmadik szava az hogy "leszarom"..
ahogy beszél , förtelem és undoritó ilyennek nincs helye a fórumon....
( "ami off-ba és döntve van az idézet" remélem ezzel tisztába vagy mielött azt hinnéd hogy ezeket én mondtam volna... ezek idézetek amit ő mondott...

én tök normálisan megkérdeztem miért emelte fel a QPI-link sebességét egy alapórajeles 3Dmar06 tesztnél... nézz be a 3Dmark06 topikban, ott a többi részlet, meg az ahogy egy normálisan feltett kérdésre válaszolt.... egyböl lugatni és sértegetni kezdet, holott én semmi ilyen személyeset nem irtam neki... meglehet nézni...
ezek után látszik hogy nem nekem van problámám..
megkérdöjeleztem a hitelességét , erre ő bedurran,nekemtámad és sérteget...
mindezt azért mert észrevettem hogy csalt ... :F

(#14606) katt777 válasza Zájec (#14605) üzenetére


katt777
félisten

Amit nekem írtál, az nekem volt címezve, és nem volt offban sem (megnéztem +1x); ezek szerint azt is elfelejted, kinek és mit írsz. :((( Akoskával meg rendezd le magad a problémádat, és ha már ilyet javasolsz másnak, nézd csak meg te is, hogy hányszor kötsz bele szánt szándékkal valamibe, ami nem is úgy van, csak te úgy véled, mert pl. az én hsz-aim felét is lazán figyelmen kívül hagytad, mivel azok nem támasztották alá a prekoncepciódat. Részemről tényleg unom már ezt a rengeteg személyeskedést, igyekszem a topic számára hasznos infókat közzétenni, amivel, ahogy visszaolvasok, mostanában nem sokan próbálkoztak.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#14607) katt777 válasza Ybron (#14604) üzenetére


katt777
félisten

A CoreTemp rendesen felismeri a lapodat? Nekem volt valami ilyen gondom vele, és az Everest is össze-vissza csereberélte az érzékelők információit. Nincsen vmi saját szoftja a lapodnak erre? Mint nálam az OC Tuner, ami kiír mindent pontosan, arra állítottam be az Everestet is.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#14608) Zájec válasza katt777 (#14598) üzenetére


Zájec
veterán

téged idézlek :: "Még mindig nem küldött beállítást hozzá, nekem meg nem sikerült belőnöm őket. Egyébként az is érdekes, hogy a nagy tesztelő még egyetlen teljes beállítást sem küldött a táblázatba, amire jóval szerényebb, és csak ritkán megszólaló fórumtársaink képesek voltak, mert ők érdemesítik ennyire a többieket."

valójában én még nem küldtem semilyen eredményt a táblázatodba.... megvan a miértje is, ha már igy rákérdeztél akkor válaszolnom kell rá...
nekem speciál nem teljesen szimpi, nincsenek stabilitásképek csak egy csomó nyers adat amiböl lehet hámozgatni... nekem például aGorneck23 féle Gigabyte P45-s tuning-táblázata tetszik, jó a megjelenése,, van stabilitás kép , és egy feszérték táblázat, amiben látszanak a fontos feszértékek... :::[link] .. csináltam is anno egy csomó eredményt... :)
ne sértödj meg azért mert nem vagyok pozitiv véleményel a tiedére, ezt eddig egyszersem mondtam , udvariasságból, most is csupán válaszoltam a kérdésedre...

"Még mindig nem küldött beállítást hozzá, nekem meg nem sikerült belőnöm őket." itt konkrétan mire vagy kiváncsi ? egy kicsit lemaradtam mit szeretnél...

(#14609) Ybron válasza katt777 (#14607) üzenetére


Ybron
senior tag

Akkor nem jól sejtettem azt hogy biosban a cpu tempje 27 fokon megy és mikro betölt a rendszer már ugye eleve jobban használja a procit és emiat ír annyival többet ?
Néztem eVGA gyári cd-jét de hangkártya, chipset és hálókártya driveren kivül semmi érdemleges nincs rajta. Csodálkoztam is hogy csak ennyiből áll. Asusoknál annyi minden fölösleges dolog van. Lehet hogy rendes értéket mutatja nem tudom, csak érdekelt hogy mennyire megbízható eVGA érzékelője, mert anno írták hogy asusoknál előfurdul hogy nem a valós értéket mutatja.
Elivileg kéne lennie eVGAnak oylan programja ami mutatja a hőfokokat cpunál. Láttam valahol itt a forumban.

(#14610) akoska07 válasza Zájec (#14605) üzenetére


akoska07
nagyúr

egy utolsó,és részemről bejeztem.

nézd már meg a listát,ahogy mondtam is. hány eredmény van fent azzal a qpi-vel.
ráadásul nem is ebbe a topicba való,te "szakmai" hsz gyüjtő :P
talán még menne is ha fel tudnád fogni amit irok.
vagy csak egyszerüen nem veszed hozzá a fárdtságot.
csak fujod a magadét,ehhez értesz csupán.
belekapaszkodsz 1-2 szóba és nyomod...
tudod,irtam... tessék tájékozódni. :DDD

aminek nincs helye a fórumon,az a te viselkedésed.
csak most pont engem találtál meg,és nem marad szó nélkül.
az hogy "leszarom",ez aztán tényleg förtelmes :DDD
az az undoritó amit müvelsz a PH-n.sokszor megfigyeltem már mit csinálsz.
nem csak itt és most,hanem más topicban is. ugy tudom volt már 1-2 figyelmeztetésed,jó lenne ha nem felejtkeznél el róla.azokat sem alaptalanul kaptad.
ugyhogy amikor olyan jutna eszedbe,hogy engem lejárass és olyan gondolatokat ébressz emberekben,hogy el kell távolitani engem,hát téged hamarabb kirakhatnak innen mint engem.amikor sértegetni foglak (amihez nem alacsonyodom le) azt észre fogod venni.

ezek után nem szeretném meglátni-hallani,hogy bármilyen velem kapcsolatos dologban irsz bárhol a fórumon. se jót se rosszat,se semmit. megértetted?! felejtsd el a nevemet.
ha kell betűzni is tudom.

nem hittem volna hogy kialakulhat bennem ilyen ezen a fóromun bárkivel szemben,
de te kiharcoltad magadnak. mégegyszer mondom messziről kerüld el a nevemet!

Elnézést kérek Mindenkitől,amiért ilyenek kerülnek a topicba!
Ugy éreztem,ezuttal nem uszhatja meg szó nékül,
a nótórius szekáló,b@szogató,és kötözködő!!!
Részemről befejeztem,és mégegyszer elnézést Mindenkitől! :R :R

[ Szerkesztve ]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#14611) Zájec válasza katt777 (#14606) üzenetére


Zájec
veterán

itt konkrétan arra gondolsz amikor a helyesirással kapcsolatban volt észrevételed ?
az tényleg nem érdekel, mert úgyis a mondanivaló a lényeg...

Akoskával meg nincs mit lerendeznem,, nem érdekel továbbiakban hogy milyen csalásokat követ el vagy nem... én szóltam neki hogy ez igy nem korrekt, erre ő bedurrant és elég szépen átment személyes sértegetésbe, holott inkább csendbe maradna a csinytevése után.....
"Részemről tényleg unom már ezt a rengeteg személyeskedést,"
valójában elég már amit te is kreálsz személyeskedéseket, ne fogozzd tovább, probálj normális hangnembe fórumozni, idulatoktól mentesen ahogy én is próbálok....

(#14612) katt777 válasza Zájec (#14608) üzenetére


katt777
félisten

Azok a tesztek fent voltak a topicban (ált. utána kaptam hozzájuk a beállításokat), egyébként éppen javasolhattad volna is, hogy készítsek +1 oszlopot, ahová a beküldők belinkelhetik a tesztképeket. Ezúton is kérem akkor azokat, akik küldtek beállításokat, hogy küldjék el hozzájuk a kép linkeket, hogy ne kelljen végigkeresgélnem a topicban, és igyekszem mielőbb a sajátjaimat is feltenni. Az említett táblázat kissé szűkszavú a beállításokat illetően, anno a P5Q lapokhoz készített táblázatomban is sokkal több beállítás volt megadva, és mindenki értette. A mostanit is egyszerűen kinyomtatod, és biosban csak beírod az értékeket, nem kell ide-oda linkelve kapcsolgatni az egyes beállításokhoz.
Sosem tiltakoztam az építő kritika ellen, de azt nem értem, mit nem lehet ebből megérteni. Ott vannak a winben megjelenő teljesítményadatok, ill. az ezekkel nem mindig egyező bios beállítások, pl. a droppolás miatt, ahogy az ASUS-omban 1.3, az ASRockban meg 1.30650V kell a valós 1.280V CPU feszültséghez.

Azt nem tudom, hogy milyen beállításokkal lehetne egyáltalán elindítani a gépet 1700MHz fölötti RAM-sebességgel. ASRock leszólása előtt: ASUS-szal sem ment.

Én magam egyetlenegyszer sem kreáltam személyeskedést, nem szokásom. De hagyni sem.

Ybron: Honlapjukon sem? Az nagyon gáz lenne. Egyébként persze, hogy biosban alacsonyabb hőfokot látsz, hiszen nincs terhelve a proci, nálam Everest kitalált valami 126°C-os CPU hőmérsékletet, a CPU-t alaplapnak nézte, az alaplapot meg már nem is tudom, minek, és ugyanígy keverte a ventiket is. Windowsban az alaplap által mért hőmérsékletet kellene látnod amúgy, mivel a szoftverek maguk nem mérnek, viszont CPU-hőnél előfordulhat, hogy rossz tjMax van megadva a beállításoknál (Everestben, Realtempben, és Coretemp-ben is), ilyenkor valóban más hőfokot mutatnak a valósnál (5-fokonként szoktak téveszteni a beállítások miatt).

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#14613) katt777 válasza Zájec (#14611) üzenetére


katt777
félisten

Most rám vetíted amit te tettél (a hangnemről nem is szólva), ez nagyon sunyi és elítélendő hozzáállás. Kezdeni sem szoktam ilyesmit, és indulataim sincsenek mások esetleges frusztráltsága, vagy egyéb problémái miatt (akik idegességükben elfelejtenek magyarul is), mert úriember vagyok, így a hangnemem is olyan. Ne próbáld utólag megmagyarázni azt sem, hogy én kezdtem, mert a legtöbbünknek nem ilyen rövid az emlékezete. ;) Tényleg vége, most már csak magadat minősíted, ha megint megpróbálod megmagyarázni, hogy ártatlan vagy, mint a ma született bárány. Magamat illetően írtam, nem a másokkal folyó vitáidra utalva.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#14614) Ybron válasza katt777 (#14612) üzenetére


Ybron
senior tag

Honlapjukon nem találok, GPUnak van és valószínűsítem azt láttam itt a forumon.
Most néztem sensor tesztett, de én ezen nem tudok elmenni.
[link]

(#14615) Zájec válasza katt777 (#14612) üzenetére


Zájec
veterán

"Azt nem tudom, hogy milyen beállításokkal lehetne egyáltalán elindítani a gépet 1700MHz fölötti RAM-sebességgel."

a következöt probáld meg .. :::

9-9-9-28 1T
tRRD : 6
tWR : 12-14
tWTR : 6
tRTP : 6
tRFC : 98

ha van olyan nálad hogy "Rc" akkor azt 36-40-re.. (nálam nincs)

(#14616) katt777 :: szivesen... a 4.2ghz-t meg nehéz lehüteni, pláne ha 1.3v felett kér hozzá... az enyém is ilyen 1.3v felett kell neki a 4.2ghz-hez... simán belekuszik a 85 fokba.. szóval nem fog menni , hacsak nem kirakod a teraszre a gépet, mostmár hüvösebb van... a kinti hideg csodákra képes.... fütött szobába ne probálkozz a 4.2ghz-el ..

[ Szerkesztve ]

(#14616) katt777 válasza Zájec (#14615) üzenetére


katt777
félisten

Köszönöm a szakmai infót! :R Meg fogom próbálni, és visszajelzek, csak még a 4.2GHz-ről szeretnék vmi tesztet, ha már reggel óta használom. Főleg, ha a 212+ hagyja.

Ybron: "én ezen nem tudok elmenni" - én ezt most nem értem, bevallom. :B Annak a programnak a tesztjéd mutatod, amely állítólag rosszul mér. Mennyi a Settings-ben a tjMax? Ill. meg kéne nézned Everest-tel meg RealTemp-pel, hogy mit mutatnak azok.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#14617) Ybron


Ybron
senior tag

Már bocs ide offolok, de most resetletem a gépet beléptem biosba és 30fokon ment a cpu. Ilyen gyorsan lehülne ? Másik pedig hogy NB Temp a 69 fok, ez normális ?

(#14618) katt777 válasza Ybron (#14617) üzenetére


katt777
félisten

Az egy kicsit magasnak tűnik. Inkább hihető lenne, hogy terheléses teszt/kifagyás után resetelve 69°C a proci, és 30 az alaplap, de attól simán lehet, hogy forr a NB. Megfogtad?

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#14619) Ybron válasza katt777 (#14618) üzenetére


Ybron
senior tag

Hát nem tudom...
Nem hiszem hogy proci annyira felmelegedne, csak nem hagyja Mugen 2 :D
viszont eVGA oldalán forumban láttam hogy másnak is hasonló a problémája ugyan ezzel a lappal. [link]
Amúgy nem fogtam meg.

szerk. megfogtam és ku*vára forró :S pont a videokaryta alatt van...
Ilyenkor mit tudok tenni ?

[ Szerkesztve ]

(#14620) katt777 válasza Zájec (#14615) üzenetére


katt777
félisten

Hát, próba-szerencse, egyelőre bízom benne, hogy +1X nem kér +feszt is. :DDD Z600-zal amúgy bepróbálkoznék vele, ahogy kánikulában is teszteltem, de 212+ mellett sasolni fogom a realtempet.

Ybron: Ha csak NB, teszel rá egy 4 v 5 cm-es hűtőt, és rendben lesz. Nekem is van, de sem az ASUS-ra (pedig még a helye is meg van csinálva a Dlx-on), sem az X58X-re nem kell, utóbbi ráadásul jóval hűvösebb is az ASUS-nál, megfogva is max. langymeleg.

NB a vidkari alatt? :F

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#14621) Ybron válasza katt777 (#14620) üzenetére


Ybron
senior tag

Ez az nem ? [link]
Pont a vidkártya alatt van, mert GTX275 van és az pont arra felé szélesedik és így betakarja...
Jól beleválasztottam a lapba. Még jó hogy ebayről rendeltem USAból.

[ Szerkesztve ]

(#14622) syC


syC
addikt

Próbálkozok...

(#14623) kulerr válasza syC (#14622) üzenetére


kulerr
őstag

egyáltalán nem rossz sőt...ezek a Kingmaxok?

[ Szerkesztve ]

(#14624) Zájec válasza katt777 (#14616) üzenetére


Zájec
veterán

na ? sikerült beröffenteni 1700 fölött a ramjaidat :F

(#14625) syC válasza kulerr (#14623) üzenetére


syC
addikt

Aham :K

(#14626) syC


syC
addikt

Ez a "vége"

a többi beállítás ugyan az mint az előzőekben

(#14627) Ybron


Ybron
senior tag

Közben rájöttem hogy nem jól határoztam meg NB helyét :)
Mind1 ezen úgy se változtat semmi, lehet az új bios nem tetszik neki.
defaulton van minden.

(#14628) katt777 válasza Zájec (#14624) üzenetére


katt777
félisten

Nem. :((( Igaz, 1760 volt. :B Valamiért a 4.2GHz is lekapcsol, amit magas uncore-nál szokott. Lejjebb vettem (igaz, nem minimumra) és emeltem CPU-feszt, de nem segített rajta. Majd próbálkozom még, de nem nagyon hiszek a Platinumok tuningképességében.

Ybron: Én is csodálkoztam, hogy pólusváltás volt-e, vagy mi... :DDD :R Ventit nem teszel rá?

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#14629) Zájec válasza katt777 (#14628) üzenetére


Zájec
veterán

akkor megy ez , csak egy picit lazitani kell rajtuk hogy magasabb órajelen tudjanak menni... az 1760 az már elég jó , egy 1600-s ramtól... ezért kell a subokat kézzel beállitani okosan.. nekem is ment 2000-t az 1866-s ramom ;)

a 4ghz mennyi fesszel megy ? és a 4.2ghz-t mennyivel próbálod...?
amint inditod a tesztet, rögtön dob egy kéket ? vagy mit csinál

"de nem nagyon hiszek a Platinumok tuningképességében."

gondolom , pedig van bennük , jókat csinál az OCZ , jó gyártó :K

(#14630) dime27 válasza Zájec (#14629) üzenetére


dime27
őstag

No végre ezaz gyerekek segitsétek egymást jo végre ilyet látni! :C

Amugy én edig azt vettem észre h platinumbol azok mennek jol amikben benne van az lv szal low edition mint ddr2nől illetve a blade sorozat ...kérdés h átlagusernek kellenek ilyen drága ramok mondjuk tény h a ddr3as blade nagyon megy remélem ami nekem jön majd elveri de nagyon! ;) :K

[ Szerkesztve ]

Google Pixel 6a+iPad 2021

(#14631) katt777 válasza Zájec (#14629) üzenetére


katt777
félisten

Mi megy? :F Azt írtam, hogy nem megy. :U
Csak azt, amit mondtam: elindul a teszt, és kb. 10 mp múlva restartol a gép. Ilyennél ált. uncore levétel segíteni szokott.
4GHz 1.280V-on megy (benne is van a táblázatban), 4.2-höz 1.296-tal mertem megpróbálni 212+ alatt. Biosban ez 1.30650-et illetve 1.31250-et jelent.

Én is azért vettem OCZ-t, DDR2-ben pl. P5Q-s tesztek alapján ez, a Kingmax, és a CSX voltak jók. Annyira nem zavar, ha nem lehet agyonhajtani, mert úgyis azért vettem 1600-ast, hogy az biztosan meglegyen, miközben egy 1333-as tuningja lutri.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#14632) akoska07


akoska07
nagyúr

unatkoztam ma egy kicsit.
egy kis órajel

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#14633) katt777 válasza akoska07 (#14632) üzenetére


katt777
félisten

Baxi, mivel is hűtesz? :F Nem félted a procit az ipari áramtól? :DDD

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#14634) akoska07 válasza katt777 (#14633) üzenetére


akoska07
nagyúr

Mugen2 + erkélyajtó :D
nem,nem féltem.én szabályozom mi jut neki.
1.54v nem sok ahhoz képest,hogy 3dmarkban mennyit kapott.

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#14635) syC válasza syC (#14626) üzenetére


syC
addikt

Na, teszteltem, 3 óra lan, gond nélkül, ez az igazi stressz teszt :K :)

(#14636) Zsubi válasza akoska07 (#14632) üzenetére


Zsubi
őstag

;] Idle hány fokos ilyenkor :F :U

(#14637) kulerr válasza akoska07 (#14632) üzenetére


kulerr
őstag

szép. meg ahogy elnézem szépen "cammognak" a ramok is :D

Syc
.: screen...? :D

[ Szerkesztve ]

(#14638) Cyberpunk válasza akoska07 (#14634) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Na igen itt a hideg lehet próbálkozni ma sztem én is költözök az ablakba :DDD

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#14639) akoska07 válasza Zsubi (#14636) üzenetére


akoska07
nagyúr

30 fok körül volt a proci,azzal a fesszel. :D

kulerr : gyárilag 1866 ramok. ezt könnyedén hozza.

Cyberpunk : tegnap volt a leghidegebb,nem hagyhattam ki :)
jót tesz a hideg a procinak.

[ Szerkesztve ]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#14640) katt777 válasza akoska07 (#14634) üzenetére


katt777
félisten

Akkor van még tartalék a hűtésben! :DDD :C

Senkinél nem ír VID-et egyik újabb RealTemp sem a settings-ben? Letöltöttem a 3.35-öt, már a helye sincs, Coretemp-ből meg 64 biteset sikerült, az nem igazán megy most XP-n.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#14641) Cyberpunk válasza akoska07 (#14639) üzenetére


Cyberpunk
félisten

QPI feszt mennyit adtál neki?

Nálam sem ír feszt a RealTemp :( Igaz csak 3.0-ás verzió van fent.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#14642) akoska07 válasza Cyberpunk (#14641) üzenetére


akoska07
nagyúr

1.45 körül volt a qpi fesz.
ez persze konfigonként változó,mi mennyit kér.

#14640 katt777 : ebből is láthatod,nem a proci megölése a célom. :)
ilyen fesznél már elég szép az a 30 fok.

[ Szerkesztve ]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#14643) Cyberpunk válasza akoska07 (#14642) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Na igen ilyen hőfokoknál még elmegy. Egy rövid teszt erejéig, nem lesz tőle semmi baja a procinak :DDD Én például 1,45V-on hajtottam anno a C2D E6750-em az is több volt már az ajánlottnál mégis bírta ;] Így lett meg a 3,6GHz azzal.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#14644) akoska07 válasza Cyberpunk (#14643) üzenetére


akoska07
nagyúr

igy van,rövid teszthez,validhoz lehet adni ennyit.

jó kis E6750 procik,hmmm... jó is volt az :)

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#14645) katt777 válasza akoska07 (#14644) üzenetére


katt777
félisten

Alapvető igazság, hogy a legnagyobb feszültséggel lesz a legrövidebb a teszt. :D

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#14646) akoska07 válasza katt777 (#14645) üzenetére


akoska07
nagyúr

:DDD
valahogy úgy.

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#14647) kpal


kpal
veterán

uj Kingmax Hercules: új tuning memóriák jönnek. (Ipon hir )

[ Szerkesztve ]

(#14648) akoska07 válasza kpal (#14647) üzenetére


akoska07
nagyúr

mutiss...

gyors megnéztem,először p55-höz jönnek,de még nem tudni mikor.
szép kis hütés van rajta.
mondjuk a 2200mhz C10,nem tul kecsegtető.

[ Szerkesztve ]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#14649) kpal válasza akoska07 (#14648) üzenetére


kpal
veterán

Kingmax[link]

[ Szerkesztve ]

(#14650) Cyberpunk


Cyberpunk
félisten

Baszki lehet hogy kéne frissítenem egy BIOS-t mert 210MHz BCLK fölött akár mennyi feszt meg egyebet állítok még a BIOS képernyőig sem jutok el mintha 210 fölött elvágták volna.
Pedig a külföldi tesztekben megy ez a lap 215-öt is. Szerintetek :F Vagy csak user error ;]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.