Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#182360) FeRRaR1 válasza sutszi (#182358) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Nem mondom hogy nem tetszik a felszereltség kényelem, de ez kb az S80-am lenne Lexus átiratban. Méret meg amit nyújtanak ugye.

Inkább a városi irányba mozdulnék el, nagyon szép IS-ek is vannak, a GS túl nagy, de megértem hogy vágysz rá tényleg jónak tűnik, bár a CVT nálam szitok szó.

Mondjuk ebbe én is bele huppannék. Bónusz hogy elő kereshetem a padlásról a 3 eredeti Ganxsta kazimat :D

Tényleg látszik hogy magasabb kategória mint az IS, de egy szónak is 100 a vége, túl nagy IS méretben gondolkozom. Lehet elcsábulok megnézni egyet, de ennyi idősen már több hirdetett is akku pakk cserés.

Qru

Igazából a C30, S40, V50, C70 mind ugyan az. Csak kétajtósba, szedánba, kombiba, kabrióba. Volt már 2,4i 170 lovas 5 hengeres V50-em, asszony szerette, én nem annyira, közelében nem volt az előtte lévő V70 vagy az utána következő XC90 Volvóságának. T5-öm is volt, de kicsit soknak érzem, tényleg ha lehet szívóbenzinest szeretnék.

Mondjuk pont most néztem meg egy C70-et poénból, asszony egyből lehurrogott hogy ilyen fiatalon kapuzárási pánikom van vagy mi?

Nem akarok sok ellenséget szerezni magamnak itt, de én nem szeretem a Mazdákat. Mondjuk az MX-5-öt még megértem és elismerem, de csak azt.

Bónusz S80 kontent. Idei vizes, taknyos, hideg Októberi kör. Többször is de a leglátványosabban 4:07-nél darált egész féktávon az ABS, illetve a másik jó rész mikor 9:20 után nem sokkal megelőzöm a 718 Cayman GTS-t. Annyit kell tudni róla hogy az APEX tulaja, Robert vezette, beszéltem is vele utána. Illetve a kör második felében már magabiztosabb voltam a tapadásban.

XC60 a szívóbenzines kitétel miatt kiesik, pedig nekem is megfordult a fejemben, de a kínálat 99%-a D4 vagy D5. Főként a rövidtávok miatt, illetve mert nagyváros külterületén élek, itt kimondani sem szabad a dízel szót, most az a sátán. Mert a lítium bányászat meg az akksit szén égetésből nyert energiával feltölteni az új szuper zöld :W

Az RX témát még át kell bújnom. A 450h egész szép és jó, bár ami tetszik az kicsit túlszalad a kereten amit gondoltam elkölteni. Az egyel korábbinál meg kicsit modernebbre gondoltam, bár ez elég szép állapotban van. Ez nagyon tetszik de árban már ott van kb mint a 450h.

Jó, köszönöm a tippet, ez bekerült az IS mellé a kalapba. Megvan az esti móka, típus hibák és CVT utána olvasás. CR-V téren még átfutom a kínálatot mit adnak mennyiért. De megmondom őszintén eléggé elkapott a Lexus vágy.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.