Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6301) King Unique válasza Galgogergo. (#6298) üzenetére


King Unique
titán

Ha egylemezes külső ház kell, akkor általánosan lásd egy másik válasz "a" pontjában leírtakat, az ott linkelt példákat, + azokat az egyéb külső házakat (pl. ezt és ezt), amelyekről korábban készült itt beszámoló.

Ha sikerült rákeresni a topikban erre-arra, akkor korábban arról is volt szó itt többször, hogy csak azokkal a külső házakkal van itt tapasztalat, amelyek szerepelnek a téma összefoglalóban és / vagy amelyekre ad korábbi találatot a topik keresője. A most említett 2 külső háznál ez nem teljesül, vagyis ezekkel (egyelőre) értelemszerűen nincsen itt tapasztalat.
A célra elvileg mindkét külső ház megfelelhet, a gyártók weboldala alapján az nBase EH-35ASU3S 6 TB-ig, a Nedis HDDE35410BK pedig 8 TB-ig támogatja a HDD-ket (bár ezek lehet csak névleges és nem feltétlen tényleges limitek, mivel max. akkora tárolókapacitásúval tesztelte a gyártó), mindkettőnél van USB-C csatlakozási lehetőség (bár az egy ilyen filléres adapterrel is megoldható), stb.
Az ilyen USB-s külső házaknál az ASMedia és JMicron USB 3.X chipek a leginkább elterjedtebbek, ahol a JMS576 és JMS578 gyakran használatos az utóbbinál.
Igen, nyilván elég az USB 3.0-s (USB 3.2 Gen 1 | 5 Gb/s) adatátviteli sebesség egy HDD-hez, mivel még a leggyorsabb HDD-k (példa) is kb. csak a felét tudják annak, ami a szabvány maximuma.

Belső HDD ajánlása és vásárlása ügyben eleve a "Milyen belső merevlemezt vegyek?" topikban kellene érdeklődni, az értelemszerűen annak a témája, nem ennek.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.