Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13351) Fiery


Fiery
veterán

Oliverdanak mar emlitettem egy masik topikban, hogy a szavazogep nem mukodik sem iOS8+Safari komboval, sem Android 4.4+Chrome komboval. Erre ezt irta:

"A mobilos nézetet már nem fejlesztjük. Válts a teljes verzióra a lap alján."

Ill. ezt is:

"Nagyon egyszerű. Nem is tetted volna fel a kérdést, ha tudnád hogyan működik az oldal. ;) Személyes vélemény, hogy a HD+ felbontású kijelzők korában teljesen felesleges erőltetni az ilyen herélt mobil kinézeteket. Tabletek esetében meg pláne."

Namost, kezdjuk ott, hogy milyen baromsag azt gondolni, hogy:

1) Mindenkinek HD+ felbontasu kijelzoje van

2) Felbontastol fuggetlenul, mindenki 6+ colon nezegeti a PH-t ill. MA-t

3) Mindenki ugyanugy bongeszi a webet, mint Te :)

En pl. azert hasznalom a mobil nezetet, mert sokkal kenyelmesebb olvasni es navigalni is, plane 4 colos kijelzon. Nem mindenki akar tabletet meg phabletet magaval hurcolni mindenhova. Ha pedig sorban allok a postan vagy mashol, es meg akarom nezni a hireket, egy kezzel, a 4 colos telefonon, mobil nezetben remekul tudok hireket olvasni, adott esetben elemzeseket, teszteket is. Nem igenylem a fullos web nezetet telefonon, es nincs is ertelme a legtobb keszuleken azzal sz*patni magadat.

Ugyhogy ismet kerdezem: mikor lesz megoldva, hogy a szavazogep mukodjon mobil nezetben is? Vagy ugy altalaban a kommentjeiddel arra probaltal utalni, hogy a mobil nezetet elhagyja a PH hamarosan, es csak desktop nezet lesz? Vagy arra, hogy a mobil nezetet nem fejlesztitek, mert ugyis luzer az, aki azt nezi? :) Az elegge szembemenne a mai trendekkel. Manapsag inkabb az a divat, hogy reszponziv a weboldal layoutja, es mobil nezetben ugyanaz a tartalom elerheto, mint desktop nezetben.

[ Szerkesztve ]

(#13352) Sk8erPeter válasza Fiery (#13351) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

"Manapsag inkabb az a divat, hogy reszponziv a weboldal layoutja, es mobil nezetben ugyanaz a tartalom elerheto, mint desktop nezetben."
Ez korábban már volt javaslat, és pontosan ennek a fejlesztése van elvileg - lezso6 szerint - tervben (kihangsúlyoztam, hogy tervben van, mert szerintem még ennek a fejlesztése sehol sincs, gondolom max. ötletelés szintjén, amúgy tisztességes reszponzív felület elkészítése nem két perc, bár bőven rá lehet segíteni erre szolgáló frameworkökkel (Bootstrap, ilyenek)).

Sk8erPeter

(#13353) Fiery válasza Sk8erPeter (#13352) üzenetére


Fiery
veterán

Nem feltetlenul varnam el a reszponziv layoutot a PH-tol vagy akarmelyik mas weboldaltol. De az szerintem elvarhato lenne, hogy ugyanaz a tartalom legyen elerheto mobil nezetben is (kiveve a reklamokat, de az nem az en problemam :) ).

(#13354) jocomen


jocomen
aktív tag

Jó lenne, ha lenne egy "Téma követése" gomb is, amivel lehetne követni topicokat hozzászólás nélkül is.
És mind meg is jelenne, nem csak 7-8 db (a tartalmazó div magasságát auto-ra kéne állítani). :)

[ Szerkesztve ]

(#13355) Lauda válasza jocomen (#13354) üzenetére


Lauda
félisten

Ha beteszed a kedvencek koze az nem jo? ;)

(#13356) E770 válasza Fiery (#13351) üzenetére


E770
senior tag

sajnálom, hogy így feldúlt a mobilos nézet fejlesztésével kapcsolatos stratégia
szerintem ez alapvetően ízlés kérdése, én személy szerint pl. a mobilos nézetektől kapok allergiás tüneteket

az egész mobilos kérdést úgy is a statisztikák döntik majd el, a látogatók által használt készülékek és az olvasók megelégedettsége

szerintem kicsit túlzásba estél, van a 6+ zoll és a 4 között bőven elég verzió és a tömegek szvsz pont ott vannak, hogy felbontásban is nyilván a köztes a jellemző átlag

nem csak itt, de más oldalakon is én örömmel látnám mobil/tablet esetén eleve a normál oldalt, s szerintem az váltson mobil nézetre akinek az jobban bejön

(#13357) Oliverda válasza Fiery (#13351) üzenetére


Oliverda
félisten

Szintén 4 colos készülékem van (talán épp olyan mint neked), és szerintem elég egyszerű elnavigálni vele még az amúgy per pillanat nem éppen a mai trendeket követő PH!-n is, de ez már elég szubjektív.

A mobil verzióról itt van két komment a témával kapcsolatban sokkal relevánsabb tagtól:[link] & [link]

A teljes cirkusz pedig itt érhető el.

Egy szó mint száz, nagyjából akkor kap teljes funkcionalitást a mobil verzió, amikor az AIDA64 összes verziója freeware lesz.:D

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#13358) Fiery válasza E770 (#13356) üzenetére


Fiery
veterán

Alapvetoen Oliverda reakcioja dobbentett meg. Egy ilyen portaltol, aminek van meglevo es majdnem teljesen jol mukodo mobilos nezete, mas reakciojat vartam volna. Nem tobbezer munkaorat okozo bugot jelentettem, hanem egy aprosagot. Es azt gondoltam, a mobilos nezet legalabb annyira fontos szamukra (plane az MA miatt), mint a desktop. Nyilvan tevedtem, mindenben :)

Korulottem van cca. 20 db kulonfele tablet, phablet es telefon, 3.2 coltol 10 colig, vegyesen Android, iOS es WP. Nem tudok mondani egyetlen olyan nem-tabletet kozuluk, ahol a PH desktop nezetet szeretnem hasznalni. Me'g az 5.7 colos Note 3-on (Chrome-mal) is tul kicsik a betuk ahhoz, hogy ne kelljen belenagyitani. Es en -- de ezzel megint lehet, hogy kuriozum vagyok -- qrvara utalom a zoomolast ki/be a telefonokon, webbongeszes kozben. Na meg nem mindenkinek van phabletje, en kifejezetten utalom oket magammal cipelni mindenhova.

Ofcoz megertem azt is, ha valakinek pont a desktop nezet tunik jobbnak telefonon bongeszve is, de szerintem minden ilyen ember mellé lehetne hozni egy szavazatot a masik oldalrol. Ergo ugyanolyan fontos lenne a mobilos nezetet is tisztessegesen karbantartani, mint a desktop nezetet. Mindenesetre erdekes lenne latni egy statiszikat arrol, hogy Android+iOS+WP telefonokrol es phabletekrol hanyan hasznaljak mobilos es hanyan desktopos nezetben a PH-t es a testveroldalait. Csak ne szavazogeppel dontsuk el a dolgot :U :W

(#13359) Fiery válasza Oliverda (#13357) üzenetére


Fiery
veterán

Ertem, tehat ha ezt le akarjuk forditani magyarra, akkor azt jelenti, hogy csak a desktop nezetben jelennek meg a reklamok, ergo mindenkit terelni kell at a desktop nezetre, kulonben ehenhal az oldal. Ez is egy szempont, es abszolut ertheto, csak akkor irjatok le ezt, nem kell kontorfalazni :) Es ha ez a lenyeg, akkor abszolut ertekelendo es szuper dolog, hogy mindezek ellenere is a mobilos nezet hasznalhato minosegu marad.

Amugy, szamomra meglepo, hogy ennyire nem megy a mobilos hirdetes, mikozben a Google mar a hirdetesi bevetelek felet realizalja a mobilokon. Amiben persze benne vannak az appok (AdMob) is, tehat az igazsag siman lehet, hogy mashol keresendo. Meg persze mas tema az AdSense es a mas platformokon mozgo hirdetesek.

Amit meg az AIDA64-rol irsz, az hulyeseg, es Te is tudod, hogy az :) Raadasul semmi koze a webhez, plane nem a mobilos nezethez :) Bovebben privatban, ha akarsz errol a temarol eszmecserelni. Csak annyi megjegyzes me'g: ugye az megvan, hogy az ingyenes appokat is feltörik es kalkozkodjak az androidosok? Nehez jofejnek lenni egy ilyen vilagban...

[ Szerkesztve ]

(#13360) edari


edari
őstag

Támogatom fieryt. 4,7"-en inkabb mobilba neznem az oldalt, mint asztali nezetbe.

(#13361) Oliverda válasza Fiery (#13359) üzenetére


Oliverda
félisten

Elég könnyű kiszúrni, hogy igen, így működik a rendszer. ;) Igazából engem az döbbentett meg, hogy ennyire leblokkoltál ezen a kérdésen. Mi sem közhasznú társaságként működünk, így komolyan figyelembe kell vennünk az összes fejlesztés anyagi vonzatát, illetve megtérülését, jövőbeni hatását. Ha annyira megérné a mobil verziót fejleszteni, akkor minden bizonnyal már kacsalábon forgó lenne az egész rendszer. A Google nem tudom pontosan mit ért mobil alatt, de ők egy külön történet, a magyar piac nem túl meglepő módon kissé le van maradva ilyen téren (is).

Az AIDA64 csupán egy ironikus példa volt, de ahogy látom időközben már átment a lényeg.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#13362) #41133696 válasza Fiery (#13353) üzenetére


#41133696
törölt tag

Nos nálam ez lett a megoldás:

Igaz, nem 4"-on nézem, hanem 7-en...

(#13363) edari válasza #41133696 (#13362) üzenetére


edari
őstag

Es ez állítva h néz ki?

(#13364) Fiery válasza Oliverda (#13361) üzenetére


Fiery
veterán

Tisztaban vagyok a fejlesztesi problemakkal, de abban azert megegyezhetunk, hogy ha kizarolag egy mobilos nezetben funkcionalo/nem funkcionalo szavazogepet nezunk, akkor azt azert nem millios nagysagrend lenne fixalni :) Mas kerdes, ha kontextusba helyezzuk a problemat. De zarjuk is le, bugos a mobil nezet, nincs rendesen kidolgozva, de a mostani piaci helyzetben ez a maximum, amit tud az oldal nyujtani. Nem gond, hiszen eddig (azaz mar evek ota) is jol elvoltam a mobil nezettel, tehat alapvetoen teljesen jol hasznalhato.

Az mondjuk kicsit furcsa szamomra, hogy a hirfolyamba ekelodott hirdeteseket sem jeleniti meg mobil nezetben a PH. Azt abszolut megertem, ha egy szines-szagos bazinagy banner fent vagy oldalt ugy van kitalalva, hogy desktop nezetben jelenjen csak meg, de a hirfolyamba beagyazott hirdeteseket elvileg nem lenne nagy kaland megjeleniteni mobilos nezetben sem. Ha ez nem rajtatok mulik, hanem a hirdetok kerik ugy, hogy csak desktop nezetben jelenjenek ezek is meg, akkor SZVSZ a hirdetok nem teljesen normalisak :) Vagy lehet hogy a link, ahova mutatnak a hirdetesek, nem rendelkeznek mobilos nezettel? :U Ergo a teljes magyar piac megrekedt a pre-iPhone eraban? :)

[ Szerkesztve ]

(#13365) Oliverda válasza Fiery (#13364) üzenetére


Oliverda
félisten

Erre per pillanat nem tudok konkrét választ adni, de a következő adandó alkalommal kiderítem. Arra tippelek, hogy a hirdetők erre már nem akarnak áldozni, ingyen pedig nem adunk ki semmilyen felületet.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#13366) Sk8erPeter válasza #41133696 (#13362) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Ez nem tudom, miért válasz a kérdésre, Fiery azt a problémát vetette fel, hogy nem működik jól a mobilos nézet, és nem szeretné az asztali változatot használni. Erre bedobsz egy screenshotot az asztali változat kikényszerítéséről, köszönjük, Emese.

Sk8erPeter

(#13367) #41133696 válasza edari (#13363) üzenetére


#41133696
törölt tag

Így:

(#13368) Pttypang válasza #41133696 (#13367) üzenetére


Pttypang
veterán

Asztalin kenyelmes, telefonon nem eroltetnem. 4,7" nekem keves ahhoz, hogy a teljes asztalit nezegessem, foleg, ha 2g halozat van csak pl az adott helyen.. :(

Everybody lies.

(#13369) #41133696 válasza Pttypang (#13368) üzenetére


#41133696
törölt tag

Pár dologgal kiegészíteném a saját használati szokásaimat:

- Jellemzően 7" alatt, tehát a mobilomon nem szoktam, netezni, mert kicsi, és ott a teljes nézet a mobiloshoz képest is szívás lenne az állandó zoomolás miatt. Volt már persze rá példa, hogy a táblagépet itthon hagytam, mert fix időpontom volt a fogorvoshoz, örültem, hogy időre odaértem, aztán amikor megérkeztem, kiderült, hogy nem lett volna baj ha kések sem, mert a légkondit csinálják, és 1+ óráig tolódik mindenki... és hát akkor mobiltelefonon böngésztem, meg Youtube videókat néztem.

- A másik pedig az, hogy a táblagép ha itthon vagyok, akkor igazán komfortos, mert dokkolón van, Bluetooth-os fizikai billentyűzet+ egér (ez utóbbi ebből a szempontól a fontosabb a precizitás okán), tehát nem kell nagyítgatnom az ujjaimmal és azzal célba találni.

- Bizonyos esetekben pedig a Google Chrome-ot használom, mert ott állítgatás nélkül elindul a gamepodra beágyazott video a Youtube applikációban, ellentétben az Operával, ami természetesen asztali körülmények között nyitná meg, és ami itt kevésbé szerencsés megoldás.

- No és vannak olyan egyéb esetek is, amikor egy adott funkciót vagy weboldalt, célszerűbb csak asztali formában megjeleníteni, mert például bizonyos funkciók hiányoznak, vagy mert egyszerűen az eszköz felültére (például a saját MiFi routerem) belépni, csak asztali módban lehet, hogy elolvassam azon SMS-eket, amiket a T-küld, biztonsági szempontból.

[ Szerkesztve ]

(#13370) Kékes525 válasza Kékes525 (#13350) üzenetére


Kékes525
félisten

Erre valaki? [link]

Szerintem nagyon fontos, mert radikálisan csökkentené a felesleges, a már megválaszolt kérdések számát. Másrészt egy nagy topik átnézése nagyságrendekkel gyorsabb és hatékonyabb lehetne.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#13371) laszlohu válasza Kékes525 (#13370) üzenetére


laszlohu
addikt

Felesleges duplikálnod a kérdést, csak mint kívülálló válaszolok.
Nyugodj bele, hogy elolvasták a kérésedet,
de egyhamar ne várj megoldást, kb. 1 - 2 év,
az oldal fejlesztése nem egyszerre, hanem részletenként történik,

egyébként én is javasolnék valamit, bár gőzöm sincs hogy működik a kereső,
esetleg egy pipával be lehetne pipálni, hogy keressen az Archívumban, vagy sem.

(#13372) Kékes525 válasza laszlohu (#13371) üzenetére


Kékes525
félisten

Csak azért erőltettem a duplikációval, mert amikor kérdezz valaki egy nagy topikban (másrészt sokszor az összefoglaló is megemlíti), hogy mielőtt kérdezel nézd át a topikot (sokszor kioktatóan mondják). Hát ez ezzel a keresővel ez nagyon lassú és nagyon nem hatékony.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#13373) Lauda válasza Kékes525 (#13370) üzenetére


Lauda
félisten

Meg tudod oldani, az alatta levo hozzaszolasokat atmolyolod. Amugy se usznad ezt meg, ha a kereso tudna, akkor sem, mert gyakran a valaszhoz fuznek hozza meg plusz infot, igy ha a keresore szoritkozol, az kimaradna. Nem beszelve arrol, mikor valaki tobb embernek valaszol egy hozzaszolasban. Az otlet szerintem is jo, de a lustasagot nem fogja ez sem megszuntetni. :D

Szakmaiban peldaul nagyon jok a topik osszefoglalok, azokat kellene felgyurni rendesen, a fontos kerdeseket, a gyakori problemakat valaszokkal egyutt bedolgozni.

[ Szerkesztve ]

(#13374) Winner_hun


Winner_hun
félisten

Privátoknál megoldható lenne hogy az ellenőrző kód kérésekor az üzenet megírása után ha Tabot nyomok akkor a captcha beviteli mezőjébe ugorjon a kurzor?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#13375) Sk8erPeter válasza Kékes525 (#13372) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Érdemben nem válasz a kérdésre/javaslatra - ahogy az eddigi válaszok egyike sem volt az (szokásos bullshitelés) -, csak legalább egy fokkal már könnyebb a keresés, mint régen, mert legalább azokra a hsz.-ekre is lehet keresni, amit valakinek címeztek, nemcsak azokra, amiket valaki írt, ez sokszor jól jön...
Ettől függetlenül én is maximálisan támogatom a thread-követhetőséget (sokszor felmerült a topicban már kérésként), hogy listázni lehessen egy hsz. konkrét előzményeit és az ennek kapcsán született későbbi válaszokat (pl. hogy a 13372-es hsz. előzménye a 13371-es (ahogy látható a hsz. fejlécében), az arra adott egyik válasz meg pl. az én 13375-ös sorszámú hozzászólásom, és így tovább).

Sk8erPeter

(#13376) jocomen válasza Lauda (#13355) üzenetére


jocomen
aktív tag

Az nem mutatja az új hsz-eket, és nem fogom tudni, meddig olvastam.
A mostani megoldás jó, de kiegészítve még jobb lenne.

(#13377) Lauda válasza jocomen (#13376) üzenetére


Lauda
félisten

Az uj hszeket konkretan mutatja, csak nem tudja hol szoltal hozza utoljara. Azt viszont csak te tudod meddig olvastad.

(#13378) somogyib


somogyib
őstag

Észrevételem:

Mobilos nézetben a topikokban nincs feltüntetve a hsz-eknél a dátum/idő. A privát üzeneteknél viszont igen (lehet, hogy azért mert ott nincs hsz ID).

Nem lehetne a topikos hsz-eknél is feltüntetni a dátumot/időt? (lehetne kisebb betűmérettel is, csak ott legyen)

Vagy ez telefon függő? Még ezt is el tudom képzelni...

[ Szerkesztve ]

(#13379) Kékes525 válasza Lauda (#13373) üzenetére


Kékes525
félisten

"az alatta levo hozzaszolasokat atmolyolod" ezt szoktam csinálni.:K Az igaz, hogy a további hozzáfüzéseket ez nem hozná ki. Persze, lehet hogy azt is valamilyen jelőlővel meglehetne oldani.

Amúgy én ezt nem nevezném lustaságnak :N, hanem ésszerűségnek és hatékonyságnak. Nem beszélve arról a közhelyről, hogy az idő pénz. Ilyen alapon minden technikai fejlődést, fejlesztést el lehetne vetni. ;)

Egyetértek a topikösszefoglalók továbbfejlesztésével. :K

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#13380) Kékes525 válasza Sk8erPeter (#13375) üzenetére


Kékes525
félisten

Bocs kifutottam a szerkesztési időből. Egyetértek, jó lenne a thread-követhetőség. :K

Arról a keresésről, amit írtál nem is tudtam. nagyon jó, köszi! :R

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#13381) Jorus válasza somogyib (#13378) üzenetére


Jorus
nagyúr

Az nem lenne rossz.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#13382) DS39 válasza somogyib (#13378) üzenetére


DS39
nagyúr

régen volt, de kivették, és szándékosan nem fejlesztik, okosítják a mobilos nézetet PH-n, hogy a reklámmal rendelkező teljes nézetet használd..

(#13383) Lauda válasza Kékes525 (#13379) üzenetére


Lauda
félisten

Ma vettem eszre, hogy a lezart topikokban mar van ilyen lehetoseg. :F

(#13384) Kékes525 válasza Lauda (#13383) üzenetére


Kékes525
félisten

Hoppá! Akkor ez azt jelenti, hogy programozástechnikailag már megoldották. Át kellene rakni mindegyikbe, mert így a keresés sokkal hatékonyabb lenne.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#13385) adika4444


adika4444
addikt

(#13378) somogyib: csatlakozok! Én is örülnék ha megjelenne a dátum!

És akkor nekem is mobilos nézethez
ha már ez a topicgazda rendszer akora hű meg haát kapott, legalább írja ki a mobilos felület is, hogy topikgazda, mert most például UPC topikban kabelmania27, meg többi szakinál is Szakértőt ír, és nem Topikgazdát. legalább is pár napja még így volt, gondolom most sincs másként.

És még valami, ez bug vagy csak direkt van így, nem tudom.
A téma értesítők vagy:
Téma értesítő xy
tárggyal jönnek, ahol legfrissebb, első olvasatlan hozzászólás van, meg a legfrissebb komment.
Viszont néha Prohardver fórum tárggyal jön a levél, ahol nem tudok az első olvasatlanra ugrani.
Ez miért van? Vagy ez bug, hogy néha ez a bénább értesítő jön? Mert kissé idegesítő, hogy őszinte legyek, pláne ha 20 kommentet kell visszanézni. Mondjuk én ilyenkor mindig keresek egy normális értesítőt, hisz az első olvasatlan HSZ-m nem változik ameddig be nem mászok a topikba.

üdv, adika4444

(#13386) Kalandor válasza adika4444 (#13385) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

(#13387) csaszizoltan válasza Bici (#4614) üzenetére


csaszizoltan
csendes tag

Kedves ProHardver fejlesztők!

Nem véletlenül írom le az alábbiakat sokadik hozzászólóként, amit például Bici user is a (#4614) hozzászólásában utolsó bekezdésében pedzeget, de nem magyarázza az indokokat.
Az esetek 80%-ban a google keresőjéből zuhanok be a PH olvasójának és amivel találkozom az hervasztó, ugyanis egy precízen feltett google kérdésre a PH-es találat valamely fórumtémában egy azaz 1 hozzászólást jelenít meg, ami megközelítően ugyanaz a kérdés amit én tettem fel a google-ban és a PH-ben megtalált kérdésre a választ hosszadalmas kattintgatássorral, kereséssel találom meg, tulajdonképpen ha a google adott más releváns találatot a kérdésemre, akkor lepattanok a PH-ről. Itt egáltalán nem segít a "user válasza a másik user üzenetére" bal fönti lehetőség, hiszen a konkrét hozzászólásnak a válaszait (akkori jövőjét) szeretném megtudni.

Másként, még általánosabban fogalmazva: amikor olvasgatom a PH egy fórumát, mondjuk feltűnik (többnyire érintettként) egy kérdés vagy válasz a "zajban", s megint iszonyú energiákat kell bevetni ahhoz, hogy e számomra fontossá vált hozzászólás teljes múltja és jövője felfogható legyen ráadásul a fontossá vált hsz egyes jövőbeli válaszai akár hónapok múltán s megtörténhetnek s ráadásul relevánsak is lehetnek, ami az eddig szokásos módszerrel (lefelé görgetem az oldalt) felderíthetetlen. Emiatt is akadozik az az elv, hogy olvassam el a korábbiakat, mert egy nagyon konkrét téma kitárgyalását nem láthatom egyben.

Szóval egy olyan linkért lobbiznék, amire a mondjuk görgető gombbal rákattintva a konkrét hozzászólásnál, a böngésző új tabjáan el lehetne olvasni mind azokat a hozzászólásokat amire már a sokadik válasz a válaszra hozzászólás a konkrét hsz és mind azokat amik aztán a konkrét hsz-ra válaszokként és arra is válaszokként (és így tovább) megfogalmaznak.

Köszönettel krokics.

- Kivel és mit iszik Orbán? - Tök mindegy! Sörös vagy boros, csak közel legyen Soroshoz.

(#13388) Kalandor válasza csaszizoltan (#13387) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ha ez segít, akkor ide tudsz kattintani, mindkettő link:

[ Szerkesztve ]

(#13389) lezso6 válasza csaszizoltan (#13387) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Volt már szó erről a feature-ről, sajnos eleve technikailag problémás lehet egy ilyen hsz-szál listázó, mivel a rekurzió veszélyes állatfaj, s ennek teljesítménye kiszámíthatatlan, azaz nagyon ingadozó lehet (sok válasz válaszának válasza), ha egy teljes válasz-fát ki akarunk listázni. S ha még jó is a teljesítmény, kérdéses az átláthatóság. Inkább valami okosabb GUI-nak látom értelmét, ami egy szintig nézi a válaszokat egy hsz-re, azaz nem lenne rekurzió. Aztán lehet választani, hogy melyik szálon mész tovább. Nagyon agyalós a téma, igen. :D

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#13390) SUPREME7 válasza lezso6 (#13389) üzenetére


SUPREME7
őstag

Én feldobtam korábban sokkal egyszerűbben, tök felesleges "válaszfa", sokszor nem is működne mert sokszor egy hozzászólásban válaszol valaki több embernek. Egy link kellene ami szimplán az adott hsztől induló listát dobná be, vagy mégjobb lenne ha az lenne a középpont, mert valamikor visszafele van rá szükség ha éppen az adott hsz egy válasz aminek az előzményére kíváncsi az ember. Többnyire 25hsz-on belül kap választ a kérdező , ha nem, akkor nagy valószínűséggel már nem is kap, szóval szerintem ez lenne a legoptimálisabb.

Remélem érthetően írtam.

(#13391) Sotho


Sotho
őstag

Rákattintottam a "még több anyag" -ra és csak híreket látok nem lett több anyagom, mi lehet a hiba? ;] :D

(#13392) lezso6 válasza Sotho (#13391) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Gondolom legalább akkorát csalódtál, mint amikor először mentél be egy drogériába, de egy szem drogot sem kaptál ott.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#13393) sz.balazs.95 válasza lezso6 (#13392) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

Van az ott, de hülyék lesznek a kirakatba mutogatni... ;)

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#13394) Sk8erPeter válasza sz.balazs.95 (#13393) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Ez rettentő értelmes hsz. volt.

Sk8erPeter

(#13395) sz.balazs.95 válasza Sk8erPeter (#13394) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

Látom nem vetted a poént.

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#13396) Sk8erPeter válasza sz.balazs.95 (#13395) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Arra utaltam, hogy lezso6 szarkazmusa még vicces vót, ez má' nem. :D Na, de ne OFF-oljunk. :)

Sk8erPeter

(#13397) ldave


ldave
félisten

Manapság egy modern videojátékos online magazinhoz szinte már hozzátartozik egy rendszeresen jelentkező Twitch csatorna, podcast műsor. A Gamepod-hoz van tervben ilyesmi?

A Slime draws near! Command?

(#13399) sz.balazs.95


sz.balazs.95
veterán

Üdv!

Szerintem jó dolog lenne, ha hsz.-be is lehetne YouTube videókat beágyazni.

Illetve az is hasznos lenne, ha a hardveraprós hirdetésekhez is lehetne beágyazni videókat. :K

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#13400) Lauda válasza sz.balazs.95 (#13399) üzenetére


Lauda
félisten

Valoban. Ha melleje mindenkinek mellekel a prohardver min 1000 Mbites netet. :K

Van egy oldalon 50 db beagyazott video, szerinted mit fog rajta?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.