Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32857) bigrob válasza bigrob (#32414) üzenetére


bigrob
őstag

Na, ahogy ígértem egy rövid kis élménybeszámoló az NK Headless kínai csodáról.

Írtam az eladónak, hogy a meghirdetett gitárral ellentétben én szeretnék a fogólapon is fluoreszkáló pontberakásokat is, kb 2-3 hét volt mire kaptam az első képeket elektronika nélkül a gitárról. 7 nap alatt országunkba ért és április 16. óta a vámon várt a sorára, ma, június 7-én (névnapom tiszteletére :DDD) kaptam kézhez egy 28 Mátyásos csekk melléklettel.

- Kisebb hiba van a topon a hídi hangszedő alatt, de csak akkor látszik ha nagyon közelről nézed, egy kis benyomódás.
- Bundsíkolás jól sikerült, nincsenek éles bundvégek, viszont a bundokat kicsit fel kell polírozni, mert nyújtásoknál érezhetően érdes, húrcserénél majd adok neki
- Hangszedőktól féltem, hogy milyen lesz, de azt kell, hogy mondjam sokkal jobb, mint amire számítottam! Magasabb jelű jelet nyomnak, 2/3-addal kevesebb gain kell neki mint haverom Epi Explorerjének gyári hangszedőihez és jó kis harapós hangja van. (telóval nem csinálnék most hirtelen demót, majd ha Audioll-ról megjön a hangkártya és a monitorok összedobok valamit)
- Lehet felezni a humbikat, nyaki szedő nagyon szép "krémes" kicsit Telére emlékeztetően visít, hídi felezve jó kis Strató féle vintidzs hangzás. (Ezek a fa potisapkák élőben nagyon illenek a gitárhoz)
- Nyakon kellett kicsit állítani, illetve az intonációt még nem lőttem be, mert a gyári húrok sem az igaziak (valami 9-42-re saccolom)
- A nut (szemöldök vagy minek hívjátok itt ti :DDD) szerintem csont
- A top rajta csak kamuból van a test oldalán vastagabbra festve, csak egy vékony veneer-t kapott. (de az legalább szép)
- Tartozékok: A híd oldalán (ha játszol rajta a tetején, ami feléd esik) mágnessel rögzül egy kis imbusz kurbli, ezzel lehet hangolni. Képen látható tok, benne egy T alakú imbusz kulcs műanyag fogóval, illetve 2 kis occó imbuszkulcs és egy vastag papír amin elmagyarázzák, hogy kell nyakat állítani és megköszönik a vásárlást.

Hirtelen ezt a két képet lőttem haverom Epiphone Explorerjével összehasonlítva méretügyileg.


(#32856) Moleman
Audiollos srácoktól és Hitspacetől is rákérdeztem mit ajánlanának és ebben az árkategóriában mindkettő a Scarlettet ajánlotta, haveromnak is van Solo-ja és meg van vele elégedve. (Most fogja lecserélni valami balanced out-osra ő is, mert neki jön a JBL LSR305... :DDD)
Tudtam volna, hogy lesz valahol Tátrai megyek én is... :( :O

[ Szerkesztve ]

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.