Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86101) Studi válasza tomcica (#86094) üzenetére


Studi
addikt

Ebből nekem kilógna... :DDD

(#86102) xy.zsolt válasza attiss66 (#86097) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Én is 178cm vagyok és úgy tapasztaltam, hogy időben fele annyi intenzív futás farag le annyit mint amit intenzív tekeréssel elértem. Mindkét esetben 67kg-ig fogytam....ami már extrém szerintem. A 71kg is már kb az alsó határ ha egy csipetnyi nagyító nékül is látható izmot is szeretnél :) ....nálam most ez a cél.

Eső itt ismét szakad, bár tőlem most már akár létrán is jöhet :D ...futás✅

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#86103) tomcica válasza Studi (#86101) üzenetére


tomcica
Topikgazda

hatra kell tekerni,mint az elefant az orrmanyat :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#86104) attiss66 válasza xy.zsolt (#86102) üzenetére


attiss66
senior tag

Jó a 67 kg, ha 71 kg-ig sikerül lemennem és még érzek magamban energiát a fogyásra :DDD , megcélzom a 68 kg-ot. Nekem nem kell sok izom, de az olyan legyen, mint az acélsodrony. ez a mostani testalkatelméletem :)

(#86105) xy.zsolt válasza attiss66 (#86104) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Az már az a szint mikor a kedvesed majd eldönti tetszik-e még neki :D A legtöbb nem szereti ha a párja vékonyabb vagy hasonló testalkatú mint ő :N

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#86106) SpaceKombajn válasza LanyUs (#86098) üzenetére


SpaceKombajn
tag

Vegyél "süteményálló" ruházatot! :)

spacetime

(#86107) attiss66 válasza xy.zsolt (#86105) üzenetére


attiss66
senior tag

Én úgy vettem észre, hogy a sovánság/ha acélos/ a csajoknak bejön. Nekem ez a célom, határozottan, nem tántorít el ilyesmi :DDD , más kérdés, hogy tudom e teljesíteni a tervet.
És azt vettem észre, hogy minden finom kaja káros, és minden xar kaja egészséges, na ez nehezít még a dolgon. :DDD
Hamburger, hm!!-kihúzva a listáról többek közt. :D
A pudingok, túrórudi, dunakavics, télapó fejét leharapni/már a csokiét :DDD /, gyerekkoromtól kedvenc.
A mostani túrórudi, saját találmány: 20 dkg túró, egy púpozott evőkanál kakaópor, egy lapos teáskanál fahéj, és egy kemény húsú alma összedarabolva kis kockákba/az almamagot és az almamagházat külön megeszem, az almából csak a szárát dobom el/, összekeverve, esetleg még egy fél citrom leve ráfacsarva. Mivel régóta nem eszek édességet, ez már nekem megfelelően édes. Édesítőszert nem eszek semmit, mert szerintem az becsapás. Az egyik unokahúgom, édesítőszeres kólát iszik évek óta, mást nem is, vizet se és olyan kövér lett, mint Gombóc Artúr fénykorában/remélem ezt nem olvassa/, tehát szerintem az édesítőszerek hízlalnak, mint a cukor/de erről nem tudjuk őt meggyőzni/. Nem tudom, hogy hogyan, de szerintem igen.

[ Szerkesztve ]

(#86108) zzola válasza attiss66 (#86097) üzenetére


zzola
félisten

Én most ezt csinálom, hellyel-közzel, csak nem tudok lassan futni. Nekem 1 hét alatt 3kg ment le, semmi liszt, alig eszek, sokat iszok. Próbálom fatmax zónában tartani a pulzust futás közben, nekem 130 lenne az ideális, de elengedem 140-155-ig is.
Kaja a legfontosabb, néhány rossz szokás elhagyásával sokat lehet fogyni.

(#86109) Peetta14 válasza itouchfan (#86091) üzenetére


Peetta14
tag

Korábban voltam egy ilyen eseményen a kerületben, háát nagyon amatőr volt az egész. Inkább kedvtelésből csinálják, sokat ne várj.

(#86110) itouchfan válasza Peetta14 (#86109) üzenetére


itouchfan
senior tag

Köszi, akkor elengedem, nem muszáj a versenyzés, csak kíváncsi voltam igazából. :R

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#86111) attiss66 válasza zzola (#86108) üzenetére


attiss66
senior tag

Az , hogy sokat iszol, azt arra érted, hogy amikor éhes vagy, akkor is iszol nassolás helyett és elmúlik az éhséged? Én pl igen. És mit iszol, sima vizet, vagy citromos vizet, teát? Én pl teát, különbözőket.
"...csak nem tudok lassan futni..." akkor neked versenyen a helyed :D

(#86112) zzola válasza attiss66 (#86111) üzenetére


zzola
félisten

Az a baj , hogy nagyon szeretem a pocakom és édesszájú vagyok, próbálok nem enni. Általában vizet iszok, reggel 6-18 között eszek csak, 12 óra böjt megvan, már amikor megy. Amikor éjszakában dolgozok, elég nehéz kibírni.

Versenyen lenne a helyem, de most jelenleg 15 kiló van rajtam... :O
Az elmúlt 2 évet szépen ellustálkodtam.

[ Szerkesztve ]

(#86113) attiss66 válasza zzola (#86112) üzenetére


attiss66
senior tag

Én brutál mód szeretem az édességeket/ dunakavics, jégkrémek, somlói galuska, puding/annak a próbája az evés :DDD /, zselés szaloncukor, habcsók, kürtőskalács, franciadrazsé, franciakrémes, gumicukrok, mentolos cukrok, fagylaltok, gesztenyepüré tejszínhabbal, bonbonmeggy,...és lebírtam írni mindet :DDD . Ezeket mind nem eszem. :) Ezek helyett eszek savanyú uborkát :DDD , fekete retket megsózva parajdi sóval, paprikát, paradicsomot, spenótot, almát, fagyasztott/fekete szedret, málnát, földiepret, /, vöröshagymát, fokhagymát...És azt mondhatom, hogy még bírom édességek nélkül, de nem egyszerű :)

(#86114) zzola válasza attiss66 (#86113) üzenetére


zzola
félisten

Én csak lisztmentességet fogadtam, néha becsúszik 1-1 csoki, hopsz. :DDD

(#86115) Peterhappy válasza tomcica (#86089) üzenetére


Peterhappy
őstag

Guilty as charged. :B

Mivel húst csak ritkán, kis mennyiségben eszek, javarészt az édesség és a péktermékek miatt hízhatnék talán komolyabban. Előbbit próbálom most jelentősen visszavenni, utóbbi pedig kimerül a Feleségem sütötte kenyérben. Azt is igyekszem minimalizálni, de néha marad, és inkább tömöm magamba, semmint ki kelljen dobni :B

Ezeken felül marad a sajt és a tojás. Előbbiből szintén sokkal kevesebbet fogyasztok (mikor próbáltam letenni a húst, sajttal helyettesítettem, és eléggé rászoktam). Utóbbiból pedig épp, hogy igyekszem mostanság sokkal többet, de most kicsit abból is visszaveszek, mert azért akadt mostanság nem egyszer 7-8 tojásos (L/XLtojgliból) tükörtojás/rántotta - és azért ahhoz még csak dukál némi zöldség és kenyér stb.

Szóval amúgy beletrafáltál, most kimondottan fogyás (lenne) a cél. Miután lejöttem 97-ről 80 kilóra, stabilan beállt a súlyom, +/-1kg. "Se előre, se hátra". Hiába nyomkodom a piros gombot, nem történik semmi. Próbálom fenntartani a napi mozgásmennyiséget a kevesebb és "diétásabb" kajabevitel mellett, jó lenne alhangon 75kg-ig lemászni, bár nem élem bele magam.

Hogy mennyire odafigyelek a grammokra, mi sem mutatja jobban, minthogy a félmaratoni PB előtti este letoltam a hajam, sőt idén először meg is borotválkoztam! Tuti, hogy ezen múlt :D

Szerk: Mindenesetre görgő már lekerült a padlásról, helye kialakítva, szerintem lassan kezdetét veszi a szezonja (Feleségem legnagyobb örömére...)

@Norby: "Köztudott, hogy a kalóriát csak a pékségben meg cukrászdában rakják a sütikbe, itthon nem "
Ez zseniális :C Hosszú ideje vallom ezt magam is, de most végre tudományosan is alá lett támasztva, hálás vagyok érte!

[ Szerkesztve ]

(#86116) attiss66 válasza zzola (#86114) üzenetére


attiss66
senior tag

A lisztmentesség is valami, nem is akármi. Persze, lehet enni néha egy csokit, de én próbálok nem enni. :) Mint írtam valahol, nálam a túrórudi így néz ki:
20 dkg túró
1 púpozott evőkanál kakaópor/a csoki lényege/
csapott teáskanál fahéj
egy alma felkockázva
és mostmár fejlesztés alatt van :DDD a plusz fél citrom leve
ezek mind összekeverve

[ Szerkesztve ]

(#86117) zzola válasza attiss66 (#86116) üzenetére


zzola
félisten

Köszi a receptet. :))

(#86118) attiss66 válasza zzola (#86117) üzenetére


attiss66
senior tag

nincs mit, szívesen :)

(#86119) #76500480


#76500480
törölt tag

Ma én is sz.rrá áztam… shieldre költeni nem akarok de maradt még impregnáló sprayből egy kevés, aceton szagú fényes futó cipőt kapok :C Szégyenemre némi desszert is lecsusszant, nagy mumus ez a kajadolog. :B Pedig tolom fel dögivel a szerotonin szintet(triptofán, orbancfű stb…) Futás közben kevesebb fájdalom, kevesebb kaja utáni sóvárgás ;]

(#86120) tomcica válasza #76500480 (#86119) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Pedig meg most kell megregulazni ezt a testsuly dolgot :K jon a tel,unnepek stb. meg nehezebb lesz.
Motto -> Acelos fegyelem!

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#86121) xy.zsolt


xy.zsolt
őstag

Én átlagos házikosztton élve, 50éves kor felett, heti 4 óra futással (vagy heti 7óra bringázással) negyedszerre is legyalultam magamról tavasztól őszig a zsírt és sajna az izmot is. Engem ez még nem is zavarna mert erőnlétben hátrányát nem érzem (sőt) csak mikor a számomra fontos emberektől hallom, hogy "már túl vékony vagy" akkor észbe kapok. :K Nem vagyok profi hosszútávfutó akinél grammra/mp-re számítana a tömeg/tempo arány. Szóval a tapasztalat mondatja velem, hogy nem kellenek csodaszerek a fogyáshoz.....normális étrend/hidratálás, megfelelő anyagcsere, egészséges szervezet és hatékonyan intenzív napi 40perc mozgás (+20perc séta) elegendő.

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#86122) stefyY válasza tomcica (#86120) üzenetére


stefyY
őstag

...avagy: Diós bejgli, kegyelem!

;]

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#86123) tomcica válasza xy.zsolt (#86121) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nalam amikor aki nem ismer annyira megkerdi,hogy beteg vagyok-e,vagy mi tortent velem,akkor tudom hogy idealis formaban es tesyulban vagyok egy combos versenyhez ;]
Itt Vajdasagban is el vannak hizva az emberek,altalaban a kajaval es a kulonbozo elvezeti cikkekkel (alkohol,kave,cukor,energia ital,cigi stb.) probaljak kompenzalni a depressziv hangulatukat :U

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#86124) tomcica válasza stefyY (#86122) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nincs azzal semmi baj,de egy vekonyka szelet/nap mehet :K a felvekni delelott masik fele delutan (hogy nehogy elromoljon,meg mikor egyunk ilyet ennyit,ha nem most amikor itt az ideje stb...stb.) overkill.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#86125) LanyUs válasza tomcica (#86124) üzenetére


LanyUs
senior tag

Elkezdődött a fegyelem. Ma a 15db helyett csak 10 db palacsinta ment reggel. Ez -30% :K Heteken belül kész a spártai harcos. Ha a Többi fórumtársunk is tartja januárra meglesz a sereged :) Bal felső kocka diós, jobb mákos bejgli. Alatta nutellás kenyér. Valamitől kialakult neki ez a sovááááánka alkata :D Van még egy gond, az orrspray nem fér a páncél alá!

[ Szerkesztve ]

(#86126) tomcica válasza LanyUs (#86125) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ez itt kelet europa...a xarbol is tudunk varat epiteni :K ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#86127) Peterhappy válasza tomcica (#86123) üzenetére


Peterhappy
őstag

Itt is sok az elhizott ember.

1) Barmit is egyel, ahhoz kell a kenyer, mert az olcsobb, es valamivel jol is kell lakni
2) ha 600 forintbol vehetsz 10 deka jo minosegu felvagottat, vagy 20-25 deka silanyat, utobbi mellett teszed le a voksod.

Ezek olyan beidegzodesek, amiket a mai napig nem sikerult kiirtani az emberek jelentos reszenel.
Es ez Budapest, videken, az alacsonyabb atlagkereset okan talan meg rosszabb lehet a helyzet.

Az meg egyenesen eretnem gondolat, hogy kenyer helyett (reszben) zoldseget egyel, avagy ne keruljon minden nap hus (vagy magat huskent aposztrofalo valami) az asztalra.

Altalanositottam, es nyilvan tisztelet a kivetelnek.

(#86128) xy.zsolt válasza tomcica (#86123) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Egyetértek :K ....a különbség annyi kettőnk között, hogy amíg te másokat is legyűrni készülsz addig én csak magammal versenyzek. Jah és annyi izommal amennyi a felsőtesteden van én is max elégedett lennék, de már a felével is beérem :K ....most ez a célom

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#86129) tomcica válasza xy.zsolt (#86128) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nem akarok en mar senkit se "legyurni" :N csak igyekszem tartani egy szamomra elfgadhato szintet ;) Ugy tunik a mostani atlagnak ez mar szinte tul extrem.
Amig elvezem,addig ez igy lesz.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#86130) LanyUs válasza Peterhappy (#86127) üzenetére


LanyUs
senior tag

Már ott tartunk, hogy én se veszem meg a feldolgozott szeletelt szalámit 8e/kg-ért vagy veszek fele annyiért vagy megyek a piacra "házi" készítésért. Ami lehet szintén az 50%-os víztartalmú húsból van. Eldurvultak az árak, addig szerencsések vagyunk, amíg az akciós cipőket nézegetjük :R De már megint rosszul érzem magam, mert Neked mondom, aki 3 gyermekkel ismeri minden részletét annak, amit írtam :R Épp a napokban volt vita a munkatársnőimmel, hogy miért nem vállalok harmadikat. Valahogy úgy érzem az kb. ejtőernyő nélkül kiugranék a repülőről :Y

A futásaitok kapcsán azon gondolkodtam kell-e ez a szigorú pulzus kontroll, amit én csinálok? Ahogy túllépné már veszem is vissza és követem a ritmust. Sokan úgy edzenek, hogy kb. a felétől fokozzák és a végén közel maxig elmennek. Lehet Tom azért nem ajánlotta így, mert ez heti szinten megfőz :F

Tom: magamra vettem! :DDD És imádom amikor dicsérsz :C

(#86131) xy.zsolt válasza LanyUs (#86130) üzenetére


xy.zsolt
őstag

én csak a Z2-es és reco futásoknál futok szigorú HR kontrollal (pl ma is visszavettem a tempóból, hogy zónában maradjak) Tempófutásnál inkább fontos számomra az érzés, hogy ne főzzem túl. Tom biztos okkal mondja neked, hogy miként edzzél....én nem agyalnék a helyedben attól eltérőben.

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#86132) itouchfan


itouchfan
senior tag

Laza reggeli futás az őszi erdőben :K A múlt vasárnapi verseny után átmozgató hetet tartok, laza tempó, alacsony HR, mert kicsit nyikorogtak az alkatrészek, de már alakul.

A szalagozás pedig a Piros85 miatt van fent, úgyhogy többször eszembe jutott Never79, aki ma futja ezt a távot :R szurkolok és várom a beszámolót! :B

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#86133) xy.zsolt válasza xy.zsolt (#86131) üzenetére


xy.zsolt
őstag

mondjuk ez a "csak" heti 4 alkalommal van nálam. +1nap rövid, méretlen, extra laza

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#86134) tomcica válasza LanyUs (#86130) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Megvan a celja a pulzuskontrollnak,es megvan az a par edzes ahol feljebb kell menni,illetve verseny ahol mehetsz ameddig csak mersz :K
A nyugati ember sokszor azt gondolja valamibol a tobb/gyorsabb az egyenlo a jobb edzessel. Ez nem igy van,a megfelelo terheles kell. A zona limit azert van nalad,hogy megfelelo inteniztasu edzest csinalj, a sebesseglimit Zsoltnal szinten ezert van.
Cserebe akkor is igy kell csinalni,amikor NEM ADJA nap van. Akik viszont erzesbol fokozosan csinaljak az edzeseket,elso fele szinte felig csak joleso melegites,a tulso fele tempocska,majd a vege kis eros tempo...azoknak a nem adja napon nagyon keves hatekony edzesuk lesz. Na most nem mondom,hogy ez aznapra rossz dolog,lehet epp pihenne a test,de konstans edzesnek igen kiszamithatatlan.
Regen igy epitkeztek az alapozasnal,heti 2nap joleso fokozo,egy nap hosszu konnyed,minden mas laza.Volt aki a 2nap joleso fokozo helyett egy nap olyan + egy nap valtogatot csinalt.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#86135) tomcica válasza itouchfan (#86132) üzenetére


tomcica
Topikgazda

ez a kep maga az orvossag,amit a doki erre ir fel :K :R

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#86136) itouchfan válasza tomcica (#86135) üzenetére


itouchfan
senior tag

Pontosan, ez mindent gyógyít és ha lett volna még időm (kellett menni melózni), akkor biztos, hogy ennél sokkal jobban megszaladtak volna a kilométerek, mert ezt nem lehet megunni. :K

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#86137) xy.zsolt válasza tomcica (#86134) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Plusz azt se feledjük, hogy nálam nem cél a maraton....szóval a magunk által belőtt célhoz készítesz edzéstervet ami így nagyban eltérhet egyénenként. LanyUs amit képes távban lefutni annak én a 2/3ánál már kidőlnék :K ....pusztán azért mert eltérő a célunk és az ahhoz passzoló edzés.

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#86138) tomcica válasza xy.zsolt (#86137) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ahogy te edzel azzal felmaratont siman ki lehet futni,meg szep temposan is :K
Nalad most a kovetkezo kulcs az,hogy a resztavok/valtogatok iparos szinte unalmas kontrollalt keretek kozott tortenjenek (plane az 1000m v ha lesz 2000m-ek).
Melle pedig folyamatosan egybe futott futas is legyen a megfelelo sebessegeken,benne a kigyorsitasokkal/felkapasokkal. Az majd segit,hogy 10km-es felmeron ki tudd tartani vegig,ami benned van.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#86139) Peterhappy válasza itouchfan (#86132) üzenetére


Peterhappy
őstag

Ooo 😍 csodaszep.
Imadom az erdot. :K

(#86140) norby_42 válasza LanyUs (#86125) üzenetére


norby_42
aktív tag

Á, még egy rendes esőkabátra se tellett neki...

Eat pasta, run fasta

(#86141) ígyvanferi válasza norby_42 (#86140) üzenetére


ígyvanferi
addikt

És a csősálat is sz.rul vette fel...

(#86142) ballazol


ballazol
senior tag

Haller!

Na, hát, még be kell lőnöm ezt az útvonalat... :D
De tudtam hozni a szokásos 10k-s időmet, sőt, még egy leggyorsabb 1k-t is sikerült összehoznom valahol... :)

Tök jó!

"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung

(#86143) #76500480 válasza tomcica (#86120) üzenetére


#76500480
törölt tag

Acélos fegyelem… :U Az hiányzik :DDD Próbálok mindent kontroll alatt tartani, hosszútáv futás terén is :K Elég ijesztő amikor 90perc+ után hiába frissítek több liter vízzel, 4 órán keresztül alszik a kiválasztó rendszerem 1. alkalmat követően meg 20percenként rohangálhatok WC-re.(rendben van a cukrom)Szóval nálam a mottó: “Mindent mértékkel”

[ Szerkesztve ]

(#86144) norby_42 válasza ballazol (#86142) üzenetére


norby_42
aktív tag

No, csak megnyúlt az a 10k, nice!

Eat pasta, run fasta

(#86145) Studi


Studi
addikt

Nike Air Zoom Tempo Next%: szuper cipő, imádtam. Élt: 135km-t. Elszakadt a talpa a középső rész és a légtalpakat összekötő részen. Ahogy olvasgatom a neten típusjellemző. Az árát simán visszaadták, de ezt most sajnálom, nagyon szerettem benne futni.

És egy kis nem cipő: lassan kezdem úgy érezni el kell engednem a siófoki félmaratont. Egyszerűen mióta megfáztam nem megy a futás. Pont az edzésterv azon szakaszában jött, amikor a tempót kellett volna kidolgozni, ehhez képest Z3-ban kocogtam rövideket, hogy mozogjak valamit. Most is +5-7 körül van a pulzusom, tempó sehol, és úgy érzem ezzel az állóképességem is az ablakban. Két hét van, tempót építeni már nem lehet. Kicsit fáj érte a szívem, de ebből csoda kéne hogy legyen egy értelmes félmaraton...

(#86146) ballazol válasza norby_42 (#86144) üzenetére


ballazol
senior tag

meg, ja, :D
én balfék, megkérdeztem az uszodánál egy srácot, hogy tart-e még felfelé az aszfalt :D
mondta, hogy persze, ő is fentről jön a Muck-kilátótól...
naívan azt hittem, másik útvonalon vissza tudok jönni aszfalton...
Károly-kilátó lett belőle, és ott letipegtem az erdei ösvényen
vizes volt, de nem volt sár
a Nike Pega 39 tapadt rendesen :)

aztán a Hotel Szieszta mellett kiérve még volt 2km-em aszfalton, onnan a kis sár meg falevél is lekopott

"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung

(#86147) sherlock82 válasza ballazol (#86146) üzenetére


sherlock82
senior tag

Én egyszer elterveztem hogy attól az utcától ahol kezdődik az út a Károly kilátóhoz onnantól kezdve felfutok a kilátóhoz, nem tudom hogy ez hány km lehet összesen, de ismerve a kanyarokat benne és az emelkedőt, nagyon jó kis kihívás lehet. : )

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#86148) xy.zsolt válasza sherlock82 (#86147) üzenetére


xy.zsolt
őstag

nem futottam, de feltekerni nagy élmény.....pláne a Muck-ig :DDD

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#86149) Never79 válasza itouchfan (#86132) üzenetére


Never79
tag

Köszi :R! Csodaszép időnk volt, szép volt az erdő! Minden rendben, kicsit még nyalogatom a sebeim, majd írok. Bár most annyira nincs mit :)

(#86150) itouchfan válasza Never79 (#86149) üzenetére


itouchfan
senior tag

Gratulálok, követtem a timing-ot is, meg Straván is láttam, szép futás volt! Biztos, hogy van mit írni, rengeteget lehet tanulni ezekből a magamfajta tapasztalatlanabbak számára! :R

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.