Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58001) Hi!King válasza ballazol (#57991) üzenetére


Hi!King
őstag

Na, én meg múlt vasárnap épp ugyanoda futottam fel az előző kommentemben írt cipőben, az aszfalton, mert akkor nagy sár volt, és amúgy is fejlámpával voltam már este 8 körül.

Egyébként mi tegnap Kőszegi-hegységben voltunk túrázni, Velem, Kalapos kövek, majd fel az Írott kőre, ahol szintén akkora köd volt, hogy semmit nem lehetett látni. Tervben volt még a Kendig gerinc, csak ilyen indőben inkább lementünk egy másik úton.

(#58002) sherlock82 válasza ballazol (#57999) üzenetére


sherlock82
senior tag

Nagyon szép helyen laksz.
Párszor voltam ott nyaralni.
Egyik nyáron mikor ott voltam kettő lány pont az utca végétől ahol emelkedő kezdődik futott fel a Károly kilátóhoz. Nagyon irigykedtem rájuk. Szívesen kipróbálnám én is egyszer. :B

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#58003) ballazol


ballazol
senior tag

:)
tegnap is felfutott egy nagyon vékony futó csaj, amikor odaértünk
és azzal a lendülettel futott tovább a másik oldalon lefelé induló ösvényen

barátnőm is akar menni majd Kőszegre, de előbb szerintem inkább megismerjük a környéket :)
úgyis megyünk vissza Bp-re az ünnepekre

"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung

(#58004) sherlock82 válasza ballazol (#58003) üzenetére


sherlock82
senior tag

De jól tette. :)
Kőszeg nagyon szép.
Fertőrákosi rész pedig talán nekem még szebb.

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#58005) bajnokpityu válasza Hi!King (#58000) üzenetére


bajnokpityu
félisten

Abban biztos vagyok h az én tempomnal minimális hatása van a ciponek a tempóban. Mármint ha normális a cipő. Az ilyen stabil cuccok nekem nem valók, csak fájdalmat okoznak. (hoka Arahi, guide 13) Bármi más oké, ott inkább azt vettem észre kulonbsegnek, h mennyire leszek oda a 20k végére.

Nekem nem oszt nem szoroz 10mp kilométerenként...

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#58006) Hi!King válasza ballazol (#58003) üzenetére


Hi!King
őstag

Sopron környékén rengeteg a jóféle turistaút, futni és túrázni is, meg nagyon sok a kilátó is, van még mit megnéznetek a közelben is.

(#58007) Hi!King válasza bajnokpityu (#58005) üzenetére


Hi!King
őstag

Ha tényleg 10 másodpercet jelentene km-enként, az azt jelentené, hogy 7 perc maratonon, 3 és fél perc félmaratonon, 1 perc 40 másodperc 10k-n. Na ez az, amit nehezen hiszek el. Ok, persze ha valami nehéz utcai bakancsban futnék vs. csúcskategóriás versenycipő, akkor elhiszem, de mondjuk egy átlag, nem túlépített edzőcipő vs. csúcskategóriás versenycipő között km-enként 1-2 másodpercnél többet nem hiszek el.

(#58008) danielsz


danielsz
tag

Most debütált a mezei futó EB-n a vegyes váltó versenyszám, Magyarország egy elég korrekt csapatot állított ki, 2 olimpikonnal felállva 6. helyezést sikerült elérni: [link]
Azt mondjuk nem értem, hogyhogy nem volt egyéni magyar férfi induló, se felnőttben, se utánpótlásban. 15 éve amúgy pont Bene Barnabás nyerte az U23 korosztályt.

(#58009) sipi700 válasza Hi!King (#58000) üzenetére


sipi700
tag

És egy 40e-s cipő nem is "drága". Top márkák csúcs cipői 80e felett vannak. Ettől még nem kell megvenni a legújabb modellt. Nálam fél év egy cipő, de egy alap daily cipőért soha nem adnék 40-et, előző modelljei akciósan 20e körül megvehetők és semmivel nem rosszabbak. A gyorsabb cipőknél nehezebb, mert alapból 50-60 között vannak a legújabbak, de ott is lehet 100 euro alatt találni. Egy Next% 2 meg soha nem lesz olcsóbb, már promóciós kizárás van rá Nike-nál. Magyar boltokban nem próbálják a drága cipőt rásózni a vevőkre azt tapasztaltam, a nagyon drágáról le is beszélnek, ha fölöslegesnek gondolják.

(#58010) Agony válasza sipi700 (#58009) üzenetére


Agony
aktív tag

Az a vicc amúgy, hogy a cipők is rengeteged drágultak... emlékszem amikor elkezdtem futni 2012-ben a GT-2000 és Kayano kb. 30-40K volt teli árban, akcióban meg 25-30K között ki lehetett simán fogni. Most egy Kayano 50-60K-tól indul, de vannak boltok ahol 60-70K között van... pedig ebben aztán nem sok innováció van. Évről-évre kiadják minimális változtatásokkal, egy sima extra stabil daily trainer.

Akiknek kell a stabil cipő és figyelnek is rá, hogy abban fussanak, azért azokat nem irigylem. Én már nem nagyon foglalkozok vele, rotálom össze-vissza, aztán ha nem fáj, akkor nagy baj nem lehet :D, de amúgy stabil cipőből nagyon lecsökkent a választák. Asicsnél még van ez a tradicionális GT és Kayano vonal, Nike-nál gyakortilag csak a Structure maradt, ami szintén elég elmaradott, meg a többi gyártónál is max 1-1 modell és kész.

Én amikor futni kezdtem valami full egyszerű Adidas edzőcipőben futottam napi 8-10K-t heti 3-4 alkalommal, meg "susogós melegítőben" :D... szóval lehet elég alacsony költségvetéssel is futni, de aztán el lehet ebben is merülni a végletekig. Mert akkor már jó lenne ugye rendes futócipő, sőt több pár (pl. egy terepfutó is) vagy jó lenne esőkabát, hogy esőben/szélben is lehessen futni, de akkor már jó lenne pár hosszú és rövid szett is, hogy nyáron és télen is lehessen futni, stb, stb...

A futás is ugyanolyan mint a többi, mindenki annyit pacsál el rá amennyit szeretne vagy megengedhet magának, a végén úgy is az a lényeg, hogy örömét lelje abban amit csinál. :K

Start with a whisper, end with a scream!

(#58011) sipi700 válasza Hi!King (#58007) üzenetére


sipi700
tag

Függetlenül attól, hogy a 10 másodpercben nem hiszek, inkább 5 mp, nekem ugyanazon a versenyen km-enként pont 10 mp-et sikerült javulnom egy Nike Zoom Fly-hoz képest. Egy biztos, semmit nem fejlődtem 1 év alatt, a covid miatt gyakorlatilag fél év kimaradt, pulzusgondok is voltak, 1 hónapot készültem a versenyre, amikor csak futóedzés volt, bringa, úszás nem és az edzéseim alapján az volt a cél, hogy közelítsem a tavalyi időt. Útvonal ugyanaz volt, a hőmérséklet hűvösebb, de szelesebb volt idén. Nincs 2 egyforma verseny és futás, lehetetlen így összehasonlítani cipőt is, én inkább időjárás javára írom, de edzőm szerint a cipő is javított az időmön. Szóval nehéz ezt megmondani így, hogy mennyi mp :(

(#58012) sipi700 válasza Agony (#58010) üzenetére


sipi700
tag

Én is melegítőben kezdtem :D Aztán kb. 10 éve a Decathlonban utolsó darabok polcnál volt Nike hosszú futónadrág talán 6000-ért, na az is 15-16e alapból. Alig volt drágább a Decathlonosnál, de anyaga jobban tetszett. Még megvan :D Ruháknál is vannak pofátlanul magas árak.

(#58013) Agony válasza Hi!King (#58007) üzenetére


Agony
aktív tag

Én amikor párszor futottam karbonlapos cipőben, abszolút nem éreztem hogy gyorsabb lennék tőle.

A Saucony Endorphin PRO-nál inkább éreztem a speedrollt, hogy könnyebben gördül a talp, de semmi nem volt meg abból a "POP érzésből", amit a karbonlapnak tulajdonítanak... ellenben annyira merevíti a cipő talpát, hogy 21K végére rendesen fájt a derekam, másnap ébredés után meg főleg... ilyen meg a full fapados Adidas Adios 3, 4 és 5 után se volt soha.

A Vaporfly Next%-ben csak 3 félmaraton van, abból is kettő edzés. Gyorsulást ennél sem éreztem, viszont ennek nagyon puha, mármár szivacsszerű a talpa és a táv végére sokkal jobbnak éreztem a lábaimat. Tehát ugyanazt a tempót tudtam benne, amit beedzettem, semmivel se lettem gyorsabb, viszont az adott céltempót könnyebb volt fenntartani. Ha vesszük a Next%-nek tulajdonított +4-5%-os teljesítményt, akkor a beedzett 3:47-es tempó helyett 3:35-3:40 közötti FM-et kellett volna tudnom futni, ami esélytelen. ;]

Úgyhogy szerintem az űrcipőktől kár csodát várni, futni nem fognak senki helyett, de ha az edzésmunka ott van mögött és a kitűzött célhoz már csak valmi hajszál hiányzik, akkor azt könnyen jelentheti egy jól megválasztott cipő. :K

Start with a whisper, end with a scream!

(#58014) danielsz válasza Agony (#58010) üzenetére


danielsz
tag

Mondjuk én elég szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ha valaki egy jól párnázott neutrális cipőben fut, ahelyett, hogy egy helyenként kemény túlépített stabil cipőben nyomulna, akkor bármi baja lesz. Elvileg akkor van gond, ha a túlpronáció miatt a térd rossz szögben áll, de kérdés, hogy a stabil cipő ezen mennyit segít. De persze nem vagyok szakértő, így lehet nem mérvadó, amit gondolok, de a futóbolti eladók se feltétlenül azok e téren.

[ Szerkesztve ]

(#58015) Agony válasza danielsz (#58014) üzenetére


Agony
aktív tag

Pont ezt vettem észre és főleg a 3 hónap kiesés után.

Gondolam mindent megteszek a jó alapért és biztonságos újrakezdésért, ezért csak stabil cipőkben futottam (Asics GT-2000, Kayano és New Balance Prism) és elkezdett nyikorogni ez-az, végül a jobb bokám és sarkam között begyulladt valami (talán egy ín?!) amit végül kb. egy hét pihenővel tudtam helyrehozni.

Aztán arra jutottam, hogy esetleg a stabil cipők erős sarok/boka része okozta a gyulladást és visszatértem az eredeti koncepcióhoz, hogy össze vissza variálom a cipőket, ahogy jól esik, attól függően milyen edzés van... és furcsa mód azóta nem fáj se csípőm, se térdem, bokám is teljesen rendben van.

Szóval én is úgy látom mint te, ha valami a gyakorlatban működik és bevált, akkor felesleges belenyúlni. Ha 10-20-30 év alatt berögződik egy mozgásforma, aztán azt megpróbálja egy cipő megváltoztatni, akkor lehet több kárt okoz mint hasznot. Oké, lehet hogy nagyon befele dől a boka vagy más nem túl szabályos, de a végső cél úgyis az, hogy panaszmentesen fusson az illető.

Úgyhogy most én is szinte csak neutrális cipőben futok, a stabilak csak néha kerülnek elő, pl. extra laza kocogásokhoz, vagy ha csak kilóméter gyűjtés megy mondjuk futópadon.

Start with a whisper, end with a scream!

(#58016) danielsz válasza Agony (#58013) üzenetére


danielsz
tag

Az durva, hogy a derekadat is szétcsapja, mondjuk én az adidas SL20-nál gondolkoztam el párszor, hogy egy jobban párnázott cipőben kevésbé terhelem meg a lábamat, de mivel nyomi a technikám, ezért kb. az összes cipőben bekövetkezhet ugyanez.
Egy Endorphin Speeddel még mindig szemezek, az akciós 40 ezer Ft-os ár mondjuk eléggé a maximum, amennyiért még elgondolkozom egy futócipőn. Felette már szóba se jön :D

(#58017) parandroid válasza Agony (#58010) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Amióta futok (nem olyan régóta), azóta egyre több a divatcipő. Őszintén szólva biztos nagyon fasza egy On, vagy Hoka, személy szerint sosem kívántam rá. Ellenben közelebb vannak a 200 euróhoz, mint a 100-hoz, és sosincs rá durva akció. Ellenben egy teljesen póri (Nike Pega, és társai) megjelenéskor mindig 120 euró körül vannak, ilyenkor meg 80 euróért kiszórják az előző éves szériát. Csak ugye 10 éve 265 Ft volt egy Euró, most meg 365, és az sem mindegy. Én most is ugyanúgy 60-80 Euró között veszek outletes cipőt, mint amikor az első futócipőimet vettem 5-6 éve.

Amúgy ez az 5-10 mp teljesen kizárt, Kipchoge az 5 éves modellekben is 2 óra pár perces maratont futott, ha ráadsz egy új cipőt, nem attól lesz gyorsabb. Nekünk meg szerintem elég az a szint, amiben a 2:03-at már tudta pár éve, na az a technika mára simán benne van egy Pegában is. Biztos van egy gyorsulás egy kopogós kínai cipő, meg egy rendesen megépített Adidas/Nike között, de ezekhez már 100-120 Eur körül hozzá lehet férni. Akcióban néha feleannyiért is. Vettem én már Pega Shield 35-öt 40 Euróét is…

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#58018) sherlock82


sherlock82
senior tag

Szerintem az az egyik legszörnyűbb dolog hogy most már lassan természetes az hogy egy futócipő 40 50 000 Ft-ba kerül, És nagyon jól mondjátok azt hogy egy futós nadrág 15 000 Ft-ba kerül de 10 000-be biztos.
Gondoljuk már végig hogy egy ilyen termékben mi is kerül ennyi pénzbe ?!
Szerintem nem szégyen leárazáson venni magunknak dolgokat vagy megvárni azt hogy esetleg van-e valamiből kifutómodell sok van a méretünk ben akkor azt meg kell venni.

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#58019) sharp4 válasza sherlock82 (#58018) üzenetére


sharp4
őstag

A szégyen a Margitszigeten futni hátizsákkal, 2 liter vízzel, 100k öltözettel futni. A téli futónadragjaim nagy része 6-7 éves, a lába között kilyukadt, mivel elvekonyodott az anyag, ennek ellenére heti 5 alkalommal esőben, hóban, fagyban, kánikulában megyek fel a hegyre ezekben a cuccokban. Nem kell itt fancy-zni. A legfontosabb a cipő, természetesen kell technikai póló is, ezen kívül már csak kitartás és akaraterő kell. Ezért szoktam azt mondani, hogy nem piknikezni megyünk.

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#58020) emvy válasza sharp4 (#58019) üzenetére


emvy
nagyúr

Szerintem az se szégyen. Olyan, mintha azt mondanád, hogy szégyen 30 milliós autóval bénán vezetni. Tok független a kettő - ha valakinek tökmindegy az a 100k-s felszerelés, akkor miért ne futna úgy, ha az esik jól?

while (!sleep) sheep++;

(#58021) emvy válasza sherlock82 (#58018) üzenetére


emvy
nagyúr

10000 forintos nadrágból 2100 forint az ÁFA. A maradék 7900-ból kb 1800 forint a kisker árrés, 1000 a nagyker árrés, aztán a gyártó nyeresége még mondjuk 1000 forint. Sok sikert ahhoz, hogy egy futónadrágot legyárts 4000 forintból, kifizesd az anyagot, végighurcold a fel világon.

ezek a cuccok eleve nagyon nyomott áron mennek már - a 100e forintos cipőben nyilván más is van, de a 30e forintos cipő sajnos abszolút realis

nem a zsömle kicsi, a pofatok nagy :)

while (!sleep) sheep++;

(#58022) bajnokpityu válasza sharp4 (#58019) üzenetére


bajnokpityu
félisten

mindenkinél más a léc. 30 fokban 20k terepre már én is készülök némi vizzel ű8egész pontosan az uszodába szoktam beugrani meghúzni a csapot), de ugyanezen az útvonalon mindig találkozok házizsákos futókkal.
sőt a múltkor rekortánon is találkoztam. :U

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#58023) TheMarci válasza sharp4 (#58019) üzenetére


TheMarci
addikt

Szerintem sem szégyen, egyszerűen divat lett a futás, és így megjelentek a divatcuccok is. Jó 10-15 éve ember nem volt a Normafán, amikor este edzettünk ősszel, télen, most meg sokkal többen futnak. És ez nem feltétlen baj, ha valaki elmegy futni, az már jó, hogy valaki a ruha, óra, cipő, ista miatt megy szerintem egyéni részletkérdés.

Do You Dream?

(#58024) sherlock82


sherlock82
senior tag

sharp4

Kell egy tisztességes cipő, meg egy technikai felső mondjuk ha nem akar valaki tüdőgyulladást kapni ha mondjuk futás után nem tud átöltözni.
A többi már részletkérdés szerintem is.

emvy

Igen a 30 E még reális a 40 már nagyon nem. Szerintem.
Azon a 10 E forinton lehet venni még bármi mást is. :)

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#58025) tomcica válasza sharp4 (#58019) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Regen igy voltam en is vele.Anno elso csapat UB-n (2015 kornyeke) lattam olyan dolgokat,hogy a thaifoldi puncibol ping-pong labdat kilovo "neni"-k eltorpulnenek mellettuk,olyan szerelest,hogy full Western State-s tudnal vele futni oda-vissza megallas nelkul (terep Hoka,ivzsak,botok stb.) es NEM egyeni futokrol van szo,hanem szinten 5-7 tagu valtok.
Az utana kovetkezo evek viszont megtanitottak arra,amit a tobbiek is irnak.Ha oket ez motivalja,ha ebben erzik jol magukat es ezzel senkinek nem artanak,akkor szive joguk akar szogesben is futni aszfalton :K
Ma mar meg se nezem oket,olyan lett,mint a hatterzaj a nagyvarosban.Annyi,hogy kulon allatfajkent kezelem oket :DD nekik nem szoktam kiseloadast tartani arrol,hogy a laktatkuszobot hogyan toljuk arrebb,vagy hogyan tanuljunk meg a leggyorsabb sebessegunkkel tartos tempot futni ;)

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#58026) tomcica válasza bajnokpityu (#58022) üzenetére


tomcica
Topikgazda

elsore ugy olvastam "meghuzni a csapatot" ;] na mondom nem hiaba BAJNOKPITYU a nickje :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#58027) HKorn válasza tomcica (#58026) üzenetére


HKorn
addikt

:DDD :DDD :DDD

és mindezt 30 fokban 20k futás alatt mintegy pihenés gyanánt teszi :D

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#58028) sharp4 válasza bajnokpityu (#58022) üzenetére


sharp4
őstag

Margitszigeten a kör 5 km, felesleges hátizsák, sőt szánalmas, és vicces egyszerre.

#58022bajnokpityu: 30 fok 20km az már más, mondjuk én arra sem viszek, viszont valakinek szüksége van rá.

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#58029) HKorn válasza sharp4 (#58028) üzenetére


HKorn
addikt

Ne kezdjük már megint ezt a kemény vagyok, nem viszek semmit magammal 40 fokban sem, mindenki aki visz, az csak kiscserkész piknikező pózer divatfutó.
Semmi értelme, mindenki tudja milyen körülmények között mire van szüksége.

Run&Ride

(#58030) sharp4 válasza HKorn (#58029) üzenetére


sharp4
őstag

akinek nem inge ne vegye magára ;) ;]

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#58031) tomcica válasza HKorn (#58027) üzenetére


tomcica
Topikgazda

viz nelkul...mer' ugye csak utana ihat ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#58032) Zozo0525


Zozo0525
őstag

"sőt a múltkor rekortánon is találkoztam. :U"
Lehet fél eltéved és kiszárad?

(#58033) sharp4 válasza Zozo0525 (#58032) üzenetére


sharp4
őstag

nem nehéz rekortánon eltévedni, de biztos van olyan hátizsákos, aki megkínál, ha innál valamit :DDD :C

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#58034) Vertigo18


Vertigo18
addikt

Én szeretek "pathfinder" módon futni, hogy azt se tudom, merre megyek, majdcsak valahol kilyukadok...

Ilyenkor nem viszek semmit se inni és zuzmót, meg mohát rágcsálok, csak hogy tomcica büszke legyen rám...

;]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#58035) sharp4 válasza Vertigo18 (#58034) üzenetére


sharp4
őstag

Helyes, végre nem egy rinyálós kislány :DDD
Viccet félretéve, Margitszigetről volt szó, és nem terepfutásról..

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#58036) inf3rno válasza Vertigo18 (#58034) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Levágod a szomszéd birkáját, aztán kieszed a máját meg a heréjét, meg a pókokat is összeszeded Bear Grylls módra. ;] Amúgy csodálom, hogy a fazont még nem vitték el kényszerzubbonyban.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#58037) Vertigo18 válasza sharp4 (#58035) üzenetére


Vertigo18
addikt

Egyébként szerintem is mindenki döntse el maga, hogy szüksége van-e frissítésre és mennyire, meg mikor. Én szeretem a divatfutókat, már többször is kifejtettem, mennyire jó is azt látni az első szép, tavaszi napokon, ahogy a jobbnál jobb csajok, meg a menős pasik megevszik a drága futórucit és kimennek, hogy ők majd most futni fognak... Aztán 2-3 alkalom után fent van jófogáson a sok "alig használ", olcsósított menős cumó, amire lecsaphatok.

Tomcica meg megveheti a lányok rózsaszín cipőit... ;]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#58038) Hi!King válasza tomcica (#58025) üzenetére


Hi!King
őstag

Megközelítéa kérdése, mert ha onnan nézem, hogy ez motiválja, és emiatt rendszeresen fut, az nagyon jó. Viszont másik oldalról nézve felesleges úgy tekinteni rá, hogy ez a futás anyagi költsége, ami kikerülhetetlen, mert valójában a futás anyagi költsége alacsonyabb. Meg azt nem szeretem, ha általánosságban kijelentik, hogy ilyen meg olyna felszerelés nélkül ki se merj menni futni, mert instant sérülés, szomjhalál, fagyhalál, stb. Ennek a terepfutó változata, mikor 3 napi hidegélelem, izolációs fólia, fájdalomcsillapító, több adag sebtapasz nélkül az életedet kockáztatod a parkerdőben.

Szerk.:
Egyébként így is, úgy is olcsó hobbi a futás. Ha valaki minden szart megvesz, mindenből közel a legdrágábbat, az alatta van költségben a montisok olcsójános szintjének, ahol a határ amúgy is a csillagos ég.

[ Szerkesztve ]

(#58039) sharp4 válasza Hi!King (#58038) üzenetére


sharp4
őstag

vagy a szigeten Sarka Katával, a csomag elmaradhatatlan része a fancy szelfi :D

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#58040) inf3rno válasza Hi!King (#58038) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja erről már volt szó a piknikezős vonalon, szerintem ne hozzuk fel újra, mert megjelenik a srác és megint előadja, hogy nyáron nem kell vizet vinni. :( Szerintem mindenki vihet 30 kilós menetfelszerelést, vagy amit akar, a lényeg, hogy fusson. Nekem pl most motivációs hiányom van, és nem a tél miatt. Nincs semmi energiám, semmi étvágyam, és a súlyom is csak úgy tudom valamennyire tartani, ha nassolok, de így is fogyok el.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#58041) bajnokpityu válasza tomcica (#58026) üzenetére


bajnokpityu
félisten

rossz az aki rosszra gondol... :D
sharp: én mocsok izzadós vagyok, nekem egy ilyen karika az átlag 5 liter.

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#58042) tomcica válasza sharp4 (#58039) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Azert egy ilyen MILF-ert lehet belassitanam a tempot ott a szigeten ;] (habar csak jatszani jo,otthonra nem ke'ne)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#58043) Zozo0525


Zozo0525
őstag

nyáron ha melegbe megy hosszabb távra vigyen. (4-5 km felesleges) Én 25 km távnál sem vittem igaz én korai vagyok nyáron nincs akkor még meleg....

(#58044) tomcica válasza Vertigo18 (#58034) üzenetére


tomcica
Topikgazda

:DDD mohat is csak szarazon :K

A rozsaszin mar meg se kottyan ;]

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#58045) sharp4 válasza inf3rno (#58040) üzenetére


sharp4
őstag

Szerintem a szövegértésed nem fejlődött ki megfelelően. Van egy szint, ahol még nem szükséges. De úgy kezdeni a sportot, hogy bemegyek a Spuriba és bevásárlok, ahelyett, hogy megpróbálna lefutni 200m-t. Nem vásárlok be úgy, hogy nem tudom mi fén terem ez a sport.
Eléggé sarkítottad, hogy nem kell vizet vinni, nem ezt írtam, kérlek fuss neki még egyszer olvas el, értelmezd, ha nem megy ülj vissza a háizsákoddal az iskolapadba :W

#58042tomcica: annyit nem ér az a segg, hogy lazítsak az edzésen :D

[ Szerkesztve ]

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#58046) inf3rno válasza sharp4 (#58045) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Úgy látszik már késő. :D Persze, hogy sarkítottam, mert faszság erről vitázni. Nem fogom előírni senkinek, hogy mit csináljon veled ellentétben.

Buliban hasznos! =]

(#58047) sharp4 válasza inf3rno (#58046) üzenetére


sharp4
őstag

Nem is írtam elő, arról volt szó, hogy vicces, véleményem szerint szánalmas is..

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#58048) inf3rno válasza sharp4 (#58047) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja pont ez a lényeg, hogy full ismeretleneket szánalmasozol le olyasmi miatt, amit mindenki más egy vállrándítással elintéz. Na de én lépek, mert úgy néz ki, hogy ma kötözködős napom van. :P

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#58049) tomcica válasza sharp4 (#58045) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ugy vagyok vele,hogy eloszor meg kell nezni mit tud az a "segg"..utana el lehet donteni,hogy megerte-e lazitani az edzesen vagy sem :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#58050) sharp4 válasza inf3rno (#58048) üzenetére


sharp4
őstag

Igen, szánalmas. Beszélgetünk róla, és Te vagy leginkább ezen felháborodva. Talán sminkelsz is előtte a fotóhoz? :D

#58049tomcica: van ott olyan segg is, aki miatt nem kell lassítani, mert tudja tempót ;)

[ Szerkesztve ]

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.