Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85713) LanyUs válasza Peterhappy (#85706) üzenetére


LanyUs
senior tag

A napokban hallottam a kötelező napköziről! Ki voltam akadva rajta! Az oviban gyakran nutellás kenyér és lekváros kenyér a reggeli, tehát kellemes táplálék :)
A gyerekek első tünete 7 napja volt, nekem még mindig light a dolog, ha a 10. napon is így áll, akkor megúsztam ennyivel :K

A glutamin egy csoda! "A glutamin egyike a kevés aminosavnak, amely fokozza a test saját növekedési hormontermelését, emellett számos biokémiai folyamatban szerepet játszik. Részt vesz a fehérjeszintézisben, a vese sav-bázis egyensúlyának szabályozásában. Továbbá a glutamin növeli a nitrogén visszatartását, csökkenti az izomleépülést és a regenerációs időt. Fokozza az immunfunkciókat, vagyis erősíti az immunrendszert , az izomnövekedést és a teljesítményt, a koncentrációs és megfigyelőképességeket" - mi lenne ha nem szedném? Még az öltözőbe se engedett volna be Tom :DDD

"Ugy hallottam ott mar nem olyan nagyok a padok, 90kg felett nem fersz be" - mi ez a mondat? 90 felett kezdődik az élet, addig csak növekedési fázis van :) Megállj egyszer a nyakadba ülünk tisn-nel :) Lesz remegő láb :D Hiába gyúrsz 50 kg-mal core-ra kevés lesz!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.