Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56056) benfolds


benfolds
őstag

2 hét után meguntam a piston 2-őt. korrekt, élvezhető meg minden, de valahogy végig úgy voltam vele, hogy pont egy kicsit elkentebb a basszus a kelleténél, pont egy picivel fülsértőbb a magas rendes hangerőn, mint amit hosszú távon tolerálnék, pont egy picit nem elég tiszta az ének. mindenből egy nagyon picit kevesebbet nyújt, mint amit szeretnék. de mondom, az árához képest teljesen jó, kb. azt kaptam, mint amire számítottam. a kérdésem az lenne, hogy mi lehetne a következő lépcsőfok? (távirányítóra továbbra is szükségem van)
(amúgy nem szakértő véleményem szerint elektronikus zenéhez okés, pophoz a gyenge vokálok miatt csak elmegy, black metalhoz kevés. :DDD (a vájt fülű black metálosok, ugye :))))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.