Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 3 - Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#30382) BandiHUN


BandiHUN
veterán

Fura dolog szerintem ez a kiutálósdi...pl.én se tudok semmiről,de én simán azért nem megyek fel,mert 1. mindig üres,2. mivel keveset játszok,és gyakorlatilag mindenre van célirányos szeró(metro only,nagy ticket,infantry only,stb),igazából ez a kevert rush-cq,mellé semmi nagyon extra nem valami csábító.
Szerintem szakosítani kéne valamerre,régen legalább a sebzés nagyobbra volt véve.
Meghát hogy 32-es...ha nem megy fel a fene sem,csinálni kéne 1500-as Metro Only 64-et,azt a legtöbben toljuk is,nomeg más is szereti.Meghát most,hogy a fene sincs fent,így pont semmi haszna,annál még a metrózás is jobb... :W

Adminkodásra meg:a szeró loginja hány embernek van meg?Mert azért az RCON kevés érdemi változtatásokhoz(slot,stb...),a szabályokról meg annyit,hogy menjen a metro,amit mondtam,és akkor nem kell szabály és kész.
Egyébként én sem értek egyet az alap emberi szabályokon kívül(spawnkill,baserape) mással egyet,talán az agresszív emberre rpg-seket ki lehet pakolni,de ez nem a bc2,hogy a sok épület,stb.miatt sokat számítson a raksi,a metrót kivéve útvonalalternatíva is van elég.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 3 - Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.