Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34319) Jahno válasza adrian94 (#34317) üzenetére


Jahno
őstag

Nextfotósok egész jók, de néha változnak, aztán így középhaladóként azért voltak olyan problémák, hogy sírtam vaze. Nem lesz jó megoldás. Nyilvánosan nem is merem írni, abból mindig botrány van.

Én nem helyezkedtem el, 1-2 rendes meló akad mögöttem amit mutogatni is lehet, de nem jellemző. Nem is szeretnék ezzel nyomulni, mert még sok beruházást, marketinget, minden szart is igényel és hülye menyákat, ügyfeleket, lehetetlen követelményeket. Jó ez nekem így, ha van kedvem akkor behúzok valamit és kész, addig meg erősen hobbizok.

Agával közösen csináltunk egy esküvőt, annak még pont itt vannak a képei, ez a teljes átadott anyag amire azt mondom, hogy jó és piacképes lett. Képeink száma kb. fele-fele arányban vannak, aztán EXIFben is ott van minden, nem szeretnéd tudni a felszerelés árát és azt, hogy mi volt a bőröndben, de kb. ezzel lehet hosszabb távon dolgozni és így is hamarosan bővítésre szorul: [link]

Könyvet egyebet sokat, fotós Face csoportokba már sokat összeszedtem így szubjektíven, néha frissítem is, de ez sem egyszerű és éppen most gondolkozom, hogy egy helyre össze kellene kapni a tudásbázisom. Ország melyik felén vagy?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.