Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82895) Moleman


Moleman
addikt

Sziasztok!

Leheséges, hogy pár napon belül kiveszik a kezemből szeretett ZTE V970-em (akkor kell adni, amikor viszik), így gyorsan utód után kell néznem. :) Ehhez kérném a segítségetek.

Eddig is figyeltem a piacot, folyamatos kedvenc volt a Zopo ZP980+, de most mélyebben beleásva magam elbizonytalanodtam. A OnePlus One és a Xiaomi Mi4 lenne az abszolút favorit, de a készlethiányuk és az áruk miatt a földön kell maradnom.

Tehát a jelenlegi kérdés: Zopo ZP980+ vagy THL 5000?

A THL kicsit nagyobb, kicsit drágább, valószínűleg kicsit nehezebb, cserébe kicsit magasabb az órajele, frissebb az oprendszere, valószínűleg jobb a kamerája, jobb a hangchipje, és sokkal nagyobb az akksija (viszont ijesztő, hogy a támogatott 3G sávoknál rövidebb a felsorolás: 900/1900/2100MHz vs 850/2100MHz - ez mivel jár?).

Akinek van velük tapasztalata, mik az érvek/ellenérvek?

Az átlagos napi használat (kevés böngészés, kicsit több fészbuk, néha talán játék) mellett autóban használnám navinak és zeneforrásnak. Tudom, hogy MTK alatt a GPS működése szerencse kérdése, de a ZTE-vel is szerencsém volt, megbízhatóan navigál. Annak is örülnék, ha a "zseblámpa" ledje erős lenne, a régi Motorola Defy fotonágyúja után nagy csalódás volt a ZTE szentjánosbogara, néha szükség lenne rá.

A Minideal és a Tmallbox a lehetséges forrás jelen állás szerint, utóbbitól már rendeltem kétszer, nem volt gond velük, a Minidealről is jókat olvastam. DHL-lel rendelném, mert sürgős, ebben az esetben biztosra vehetem az áfázást, ugye?

Előre is köszi a segítséget!

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.