Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1044) Lortech válasza djtoomi (#1039) üzenetére


Lortech
addikt

Nem 1db feladószelvényre van szükség, hanem - ha jól vettem ki - 4-re. Valahogy nem kóser nekem a néhány helyen, kiváncsi vagyok Chaser reakciójára.


Realradical: No látom, Chaser már kapott is egy rossz értékelést (bár nem tudom, hogy ezen eset miatt-e, de gondolom). Már párszor be lett szólva az embereknek, hogy ne offoljanak, és menjenek ringbe, meg nem tudom hova.
Szerintem viszont ezek a viták pontosan ide tartoznak, mindkét fél megnyilatkozásának teret adva, a fél-offokkal, a kívülállók véleménnyilvánításaival együtt (akik - köztük én is - segítenek tisztázni a helyzetet, megfogni a lényeget ). Nem elég az, hogy valaki beír ide egy feketepontot, hanem pont a részletek a fontosak, az eset részletes kitárgyalása, hogy mindenki megitélhesse kedve szerint az ügyet. Ha ez priviben történik, akkor hibás képet kaphatnak az itt üzletelők egy-egy emberről, ha ringben történik, akkor ott lesz off, mert a többi fórumozó számára nem a személyes nézeteltérés szempontjából lényeges a vita, hanem az üzlet részletei miatt. Én tudom, hogy a több hozzászólás több munkát jelent nektek, de ettől még a topik fő feladatát nem hiszem, hogy mellőzni kéne/szabadbna.
A másik, a kivel érdemes üzletelni topikra ez természetesen nem áll, ott egyszerű a dolog, ha valaki elégedett volt, akkor beír, nincs miről vitázni.
Szóval engem érdekelne egy moderátor vagy házigazda véleményére, aki eldönthetné, hogy akkor mi is mehet ebben a topikban.

[Szerkesztve]

Thank you to god for making me an atheist

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.