Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1051) Kötelező válasza Kötelező (#1049) üzenetére


Kötelező
senior tag

Ja értem :D :B :B :B :B

:(

(#1052) jhos910 válasza Kötelező (#1040) üzenetére


jhos910
aktív tag

Azért kösz hogy írtál egy rendes postot is rólam.

Akkor megvédeném magam ha lehet hogy ne vesszek el a teljes megbízhatatlanság homályába.

A pólók mintáját megbeszéltük kb egy hónappal ezelőtt tény és való. A vinyót 2,5 -3 hete küldted el nekem, igen csúsztam a pólóval de amint láttad a topikomban elkészítettem minden apró kívánságod és 50x -i változtatásod után is.
Elmondom azt a részét a dolgonak ami tényleg ''hazugság volt''.
A póló az uccso fázisban volt gondolom megtom cisnálni hogy azt mondom feladtam ma aztán odaér vmikorra de dolgom akadt amit nem tudtam elhalasztani ezáltal a következő napi tervezett feladás is csúszott (ez volt csütörtökön ... péntekre csúszott).
Hétfőn mondat hogy nemjött meg. Kedden elmondtam neked ezt a kis történetet.

''Meghogy semi közöm sincs hozzá hogy ő mikor megy postára.'' ilyet te tőlem biztos nem hallhattál. Mindenféle kérdéseket tettél fel a munkafolyamatra és azt kérdezgetted hogy holnapra meglesz meg be akartad nekem osztani az időm hogy mikor csináljam meg a pólód (ez természetes hogy sürgetné de ha megvan a fontossági sorrend akkor az slussz passz) .

''majd én beosztom Ok? '' ezt tény és való mondtam ekkor már elég mérges voltam mert mindig rajtam lógtál !

''Hát aszongy hogy munka után este 10 kor benézek ha zárva van holnap is benézek munka után'' ezt komolyan beveszed? ez egy kicsit szarkasztikus vicc volt amit nem igazán tudtál felfogni.

''meg semmi közöm hozzá hogy ő mit csinál a szabad idejébe és hogy mikor megy feladni...'' tényleg nincs hozzá közöd és ezt nem is firtatom.

A félreértést megbeszéltük. Sztem mind a ketten vétkesek vagyunk vmennyire.

Üdv Jhos.

(#1053) Speed® válasza jhos910 (#1052) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Valamennyire mindketten, valóban. Csak te jobban, míg ő kevésbé. Jogosan türelmetlenkedett, te viszont megsértődtél ezen az után hogy hazudtál neki. Lehet szépíteni, de ez a szó a leginkább helyénvaló, remélem belátod.. Bírom amikor ilyen helyzetekben a beismerő bocsánatkérés helyett jön a hőbörgés, és azt hiszi akárki is, hogy ezzel jobb fényt vet magára. Hát nem, pont ellenkezőleg. Ha velem szemben valaki ilyen hangnemet ütne meg biznisz során, minden storno, ahoj Poplacsek verzió lenne. És akkor még finoman fogalmaztam..

(#1054) Chaser válasza Speed® (#1048) üzenetére


Chaser
titán

Nekem nem kell bemutatni a sima levélként feladott cuccokat, nem én kértem tőle, eltalálta, mivel az ajánlottak állítólag visszamentek, feladja így..az, hogy ezt igazolni nem tudja, valószínűleg nem fordult meg szörnyen okos fejecskéjében. Mindenesetre az megint tény, hogy ma sem jött semmi, és már nem is fog, beszéltem a postás bácsival. Valóban most láttam egy igazolószelvényt, de az nem fér a fejembe, hogy 75Ft nem volt elsőbbségi feladáshoz :F
És tényleg nem kell tőlem félni, csak egy nagy pingvin vagyok valóban :P :R Nehézsúlyú pingvin..

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1055) jhos910 válasza Speed® (#1053) üzenetére


jhos910
aktív tag

Nem egyáltalán nem sértődtem meg csak 2en megbeszéltük és ő kisgyerek módjára kiszaladt a játszira és mindenkinek elkiabálta miután megoldódott 90%-ban a dolog.
A beismerő bocsánatkérés megvolt részemről szóval ezt hanyagoljuk, nemhiszem hogy láttad volna a beszélgetésünket ;)

A hangnem annyi hogy a topikomban olyan szavakat használt Kötelező hogy emeld fel a segged és menj a postára.

A fény már megtört .... mindegy csak el akartam már akkor mesélni az egész történetet de látom nemigazán érdekel.

Üdv.

(#1056) kircso13


kircso13
senior tag

Néha úgy érzem magamat itt mint az oviban! Remélem értitek! Mindenki a saját igazát hajszolja, ez ííííígy+úúúúúgy volt. De szerintem ez a két félre tartozik a szitu, ez olyan ovis számomra ( lehet hogy én látom rosszúl a dolgokat, de én így érzem). Ha pl.: kis jakab 100 üzletből 99 jóra végződik az a természetes ( 99 ember hepi) egy meg valami oknál fogva nem ( akkor jöhet a fű+a fa, hogy ő ilyen + olyan , stb...., stb....). Ha két értelmes ember üzletel és valami konfliktus kialakul az üzlet során szerintem 4szemközt meglehet beszélni, tisztázni. Ahogy Én tettem nemrég (és szerintem ez a helyes út akorhonnan is nézem a dolgokat)

Én ezt a dolgot így gondolom!!!

Ui.:

Azt lehet nekemesni, hogy miket ír ide ez ................. ( a pont helyére ki mit gondol)

Ez most csak úgy jött!!!!

..,

(#1057) jhos910 válasza kircso13 (#1056) üzenetére


jhos910
aktív tag

jah vhogy én is így gondolom .......

(#1058) Speed®


Speed®
HARDVERAPRÓD

Mindig jön vki akinek lesújtó véleménye van a civakodókról és vége a mókának..nem igaz hogy nem lehet egy jót pocskondiázni :DDD Hye kircso ;p

jhos910
A beszélgetéseteket nem láttam, de továbbra is tény, te hazudtál neki, a többi csak ok-okozat volt szerintem :U Mindegy, spongyát rá, nem nekem kell neheztelnem rád, majd megítélik az itt nézelődő vevőid hogy nekik mit jelent ez :R


Chaser
Nem egy haszonleső átverős emberrel állsz szemben, hanem egy figyelmetlen-rutintalan, de alapvetően jó szándékú tizenévessel. A keménykedésed nélkül is tisztában van a probléma súlyával már djtoomi, de ha téged ez tesz boldoggá.. :U

[Szerkesztve]

(#1059) Realradical


Realradical
őstag

Ha valakivel rendeztetek egy vitás ügyet és úgy gondoljátok, hogy a negatív minősítést vegyem le a phmegbízhatóságról akkor a ''sértett fél'' legyen oly kedves küldje el priviben a kérést. Marha macerás lenne, még ez is figyelgetni...

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#1060) jhos910 válasza Speed® (#1058) üzenetére


jhos910
aktív tag

Lehet h hazudtam neki ... sőt igen így volt, de nem azért tettem hogy őt megkárosítsam véletlen sem.
Kicsit túltárgyaltuk. Rosszul cselekedtem. megvan a következménye.

(#1061) ploteus


ploteus
aktív tag

Teszla_:
Vettem tőle egy vidfeókártyát, elutaltam a pénzt előre neki otp-n keresztül.
A kártya soha nem jött meg, azt mondta a kártyát a posta elnyelte, ő meg az én pénzemet.
Nem sokat buktam, de intő példa mindenkinek! :R
Topic:
[link]

YouCanCannon: Arogáns, nagyképű. Akkor se adnék el neki semmit, ha ő lenne az utolsó ember a bolygón. Egy nagy 0. AZt hitte, hogy ő majd megmondja nekem, mennyiért kell eladnom a cuccomat, és azt oda is adom majd annyiért, még ha más többet is kínált érte. És emelett mindezt olyan nagyképüen, hogy a térerőm is elszált, mert lefedte az arca a térséget.

˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

(#1062) Hammon Serra


Hammon Serra
senior tag

Djtomi :DDD
Nem egyszerű a gyerek az biztos.Egyszerűbb bevarrt szájjal kéz nélkűl kibogózni a Gordiuszi csomót,mint követni az eseményeit.
Nekem is volt egy deal-em vele.Nem írom le a folyamatot, mert összeomlik a server.
Csak buktam kb 6-7k-t, de már nem érdekel :D
Teljesen kész van a gyerek az biztos.
EZÉ NE KAPJON NEGATÍVOT
Majd visszafizeti BMX-el, vagy kindetojással :R

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#1063) Joces válasza Sanyi2007 (#905) üzenetére


Joces
senior tag

Én is nagyon sajnálom de a nyilvános rágalmazásra már nekem is van egy-két szavam...VÁLASZ szavam Sanyi2007!
A vinyóval kapcsolatban, hogy mindenki tisztán lásson és ne csak a Sanyi ferde variációját:
Az említett winchester tökéletessen működött mikor a Sanyi megvette(ez tuti).Az, hogy még az nap mi történt a vinyóval azt nem tudom(pl.:leesett vagy ilyesmi ami miatt tudjuk tönkre is megy a vinyó), de Sanyi még aznap visszaszólt, hogy nem stimm valami.Bár gyanús volt a dolog, mégis azt mondtam cserélem, de most nyaralok ha hazaérek intézkedem.Hát Sanyi nem is keresett utána majd 2 hétig.Ámde!Pont a vonaton ültem, jöttem hazafelé, mikor ismét felhívott.Elég gúnyos és követelőző volt.Az ész érvek nem segítettek.Én mégis,ahogy ígértem kicseréltem neki a vinyót.
Tudni kell még Sanyiról (hogy világossan lássuk őt), hogy soha nem hajlandó kimozdulni otthonról még akkor sem mikor a saját holmijáról van szó.De még akkor sem mikor máséról.A sajátja miatt hőbörög és elvárja, hogy házhoz szállítsam,cseréljem, de mikor máséról akkor meghúzza magát kis üregében és inkább sunyi módon nyilvánossan sérteget, megpróbál megrágalmazni, hogy elterelj magáról saját kis piszkos dolgait.Mi is ez a dolog?Hamár említgeti itt az átutalást...
Házat vettem volna tőle.Ki is fizettem.5000Ft.Valahogy soha nem sikerült odadni azt a házat...érdekes nem?És mi is történt mikor kértem, hogy akkor utalja át a pénzt?Közölte, hogy neki az pénzébe kerül!kb.:100Ft-ba...érdekes nem?
Ő tönkre tesz egy winchestert, én mégis cserélem, de ő nem adja vissza a pénzem se a házat?
Szóval kiben ne bízzunk Sanyikám?

:)

(#1064) Thunder78 válasza kircso13 (#1056) üzenetére


Thunder78
senior tag

Lehet hogy részben igazad van, de Te is látod szerintem, hogy ez az a hely, hol nem nagyon lehet igazságot tenni.
Azt az 1 embert, aki sértett az ügyben, nem nagyon fogja soha érdekelni, hogy az illetőnek van még rajta kívül 99 problémamentes üzlete. Ő az 1%, akinél valami becsúszik. Van ilyen. De ezt egy ideges és türelmetlen ügyfélnek nem nagyon tudod megmagyarázni.
Van némi boltos tapasztalatom, úgyhogy tudom kb, hogy miről beszélek.
Éppen ezért, mégha ovisnak is tűnik a dolog, amíg nyilvánosan vitázik két fél, addig látni fogod Te is. Szerintem ha nem érdekel téged, akkor ne olvasd el, lépj tovább és akkor minden rendben van :)

Persze az már más kérdés, hogy ki vagy mi az oka a problémának. Nem biztos hogy mindig a másik fél. Van hogy pont a sértett keveri meg annyira a kakit, hogy azért lesz ő az 1%.

Én éppen ezért nem nagyon üzletelgetek távolból, leginkább csak személyesen. Igaz hogy így kisebb az esélye annak, hogy bármit is eladok, de így eleve védettebb helyzetben van mindenki. Én megkapom a pénzem, a vevő megkapja az árút (és vásárlás előtt ki is próbálhatja). Azt slusszpassz. :)

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1065) smiti válasza djtoomi (#1039) üzenetére


smiti
addikt

Azért te is elgondolkodhatnál egy kicsit magadon :DDD

(#1066) greatchaos válasza Chaser (#1054) üzenetére


greatchaos
addikt

néhány postai és néhány (lehet csak 1) személyes üzleten is túl vagyunk Chaserrel, nem volt probléma, a csomagjai mindig, pontosan, épségben érkeztek. sajnálatos, hogy most összejött ez a konfliktus, de a másik félnek pedig a saját példámat tudom ajánlani, hogy:

eladtam egy kicsi olcsó procit 1k értékben, és hogy alacsonyan tartsuk a postai költséget, csak sima levélként küldtem - meg is érkezett, sértetlenül, de ekkor jött afekete leves, merta kollega is levélbe csomagolt ezrest küldött nekem papíron... csak a levél nem jött meg - bizonyára nem is adta fel... arra akartam kitérni, hogy nagyon minimális árú terméket adjunk fel sima levélben, KÉSZPÉNZT SOHA!

(#1067) Speed® válasza greatchaos (#1066) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Pénzt átutalással/KPbefizuval, postai utánvét formában v. pink csekken.

djtoomi ott szúrta el, hogy amikor először visszajött a cucc (állítása szerint), megint feladta...nomeg azzal, hogy 3x is..ráadásul nyom/ajánló nélkül.

(#1068) Sanyi2007 válasza Joces (#1063) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

Nos, elnézést hogy csak most írok, nem tudtam hogy válaszolnivaló van.
Kiben ne bízzunkra reagálva: Ha jól emlékszem, tényeket írtam le, és utána azt is, amikor végre sikerült összehozni a cserét, azok után, hogy többszöri igéret után végre hajlandó voltál lépni az ügyben, de amint létrejött amit igértél korábban, be is irtam egyből.
Kiben ne bízzunk? Ha jól emlékszem, nem ígértem semmi olyat, amit nem teljesítettem, ellentétben veled, amikor sokadjára vetted a fáradságot, hogy álljad a szavad. Azt gondolom, nem az elvárások alapján kellene írogatni, hanem a megbeszélt dolgok nem tartása miatt.
Vinyó: azt gondolom, eléggé sok vinyót vettem már, (ha leesik valószinü fizikai nyoma is lett volna), de ez egy eleve szar vinyót hoztál, ami nem müködött, amire garit is vállaltál, és egy be is cseréltél, ezzel nincs gond. Egyébként hogy a Balatonon voltál? Barátnőd szerint valalamilyen tanfolyamon, meg elötte is igérted hogy jössz, egy szóval nem mondtad, hogy nem vagy Pesten...Milyen ész érvekről beszélsz, leirnád? A gond azzal van, hogyha teszteletlenül adsz el egy vinyót, ami szarul jut el hozzám, utána gerinctelen dolog azzal vádaskodni, hogy én basztam el. Akkor teszteljük le együtt, vagy ne vállalj, de ezt szerintem megint nem engem minősít...
Hogy ritkán mozdulok ki itthonról, ez tényleg így van (Speed kolléga is igy járt) de ezt mindig mondom is, hogy Nem tudom kivinni, és ha neked igy nem felel meg, akkor vegyél mástól, igy is jóval olcsóbban kaptad meg. Valószínűleg azért nem rohangálok házakkal, mert talán időm nincs rá, amikor volt (több alkalom), kivittem.
''meghúzza magát kis üregében és inkább sunyi módon nyilvánossan sérteget, megpróbál megrágalmazni, hogy elterelj magáról saját kis piszkos dolgait'' -mi volt az, amivel sértegettelek? Ha jól emlékszem, semmi sértőt nem irtam, tényeket közöltem, ellentétben veled, aki megint negativ jelzőket használsz.
A házzal kapcsolatban: Megbeszéltük, hogy visz 2db házat, odaadom neki jóval olcsóbban, ha AZNAP eljön érte. Rábolintott, és kivittem neki az egyiket, a másikért nem igazán derogált eljönni, pedig mondtam, hogy este 10ig jöhet. Meg azt is, hogy ha aznap nem, pár napon belül jöjjön érte, mert nem fogom félretenni, visszaadom a pénzét, mert nem ebben állapottunk meg. Az egyeség az volt, hogy aznap elviszi őket, ha nem tudja tartani, akkor az ne nekem kerüljön pénzbe, energiába.
''Ő tönkre tesz egy winchestert, én mégis cserélem, de ő nem adja vissza a pénzem se a házat?'' -a winyóról volt szó, a pénzről meg, amint emlitettem, bármikor, BÁRMIKOR érte jöhetsz, vagy azt is mondtam, hogy kiviszem a Lehel térig, csak szóljál ide.
Ezeket valahogy elfelejtetted beirni, ami szintén téged minősit, hogy egyoldalúan irod csak le a dolgokat. Téged minősit jellemileg, vagy annak a hiányában...
Részemről áll amit ígértem, bármikor eljöhetsz az 5e-ért, sajnálom hogyha sétálnod kell 400m-t a metrótól, de ha jól emlékszem, Te vállaltad, hogy elviszed a házakat....


(#1069) Realradical válasza Sanyi2007 (#1068) üzenetére


Realradical
őstag

Joces-szal több üzletem is volt. Hogy szétszórt az tuti, de korrekt srác. Gariidőn belül nem hiszem, hogy bárkinek gondja lehetne vele.

Vinyó: azt gondolom, eléggé sok vinyót vettem már, (ha leesik valószinü fizikai nyoma is lett volna)
Ezt ugye nem mondod komolyan? Én egy régi 1gb-os vinyóval vertem be 3 szöget a szekrénybe, mert nem találtam kalapácsot és semmi nyoma. :)

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#1070) Sanyi2007 válasza Realradical (#1069) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

Nem tudom, mert én a vinyóval nem szoktam sem szöget beverni falba, sem dobálózni, igy tapasztalatom nem volt. Nem beszélve, hogy a vinyót úgy kaptam, hogy egy müanyag tartóban volt benne, ami szintén védte valamelyest....
Egyébként én is üzleteltem már vele többször, és semmi gond nem volt, ami zavaró volt, leirtam korábban, és amikor megoldódott, azt is, hogy üzlet megoldva. Ami zavaró, amikor egyoldalúan, és azt gondolom, hogy etikátlan módon közvetitenek dolgokat, igy másnak rossz hirét keltik. Azt meg meg lehet nézni, hányan panaszkodtak rám, ha jól láttam, még senki(kivel érdemes vigyázni topic), és hány ajánlásom van, és Joces is csak azért, mert nem úgy volt ahogy szerette volna, de a szavamat álltam. (ezzel szemben neki ha jól láttam, van negativja is) De emberek vagyunk, hibázhatunk, csak tartsuk a szavunkat. De csak úgy fikázni valakit, mert nem úgy ugrál, ahogy én fütyülök, ez az, ami szerintem gusztustalan.
Üzletileg nem is volt vele soha problémám, de számomra az üzlet nem csak a termékről, hanem az eladóról is szól. Azt gondolom kétoldalúan véget ért az üzletelésünk vele.
Továbbra is azt mondom, hogy aki üzletelni akar vele, nem fog szivni, itt max. olyan dolgok merülhetnek fel, amit irtam. -és engem ez már zavar.

(#1071) lorcsi


lorcsi
veterán

[link] Rischard
meghírdette a gépét darabokban, írtam a topicjaiba és pm-ben is többször lefoglaltam a cuccokat. aztán sorozatosan eladta az orrom elől és a pm-kre sem válaszolt :((
megbízhatatlan és Inkorrekt eladó, nagyon nem ajánlom

[Szerkesztve]

(#1072) Chaser válasza Speed® (#1058) üzenetére


Chaser
titán

Nem keménykedek:) Valamit ígértem, ennyi. Van épp elég dolgom anélkül is, hogy ilyen ügyekkel foglalkozzak. Én a magam részéről becsületesen intéztem az ügyet, amire bizonyítékom is van. A másik féltől ezt még nem láttam, és valóban lehet, hogy jóhiszeműen járt el, az még sajnos nem változtat azon, hogy 12k-m lóg a levegőben. Azt még azért hozzátenném, hogy az utolsó- e heti- szerzett proci helyett, amit küldött/ vagyis valaki küldte az én chmemre/ kiegyeztünk abban, mivel az ártatlanság vélelme nálam is fennáll, hogy kifizeti a procim 70%-át/ mivel akarva-akaratlanul ő hibázott, pl az állítólag hibásan érkezett csomagról nem csináltatott jegyzőkönyvet, aztán meg sima levélként adta fel a procimat/, az 8400Ft, ez sem felelt meg neki. Gondolom egy 3600-os x2-t ezexerint olcsóbban tudott szerezni. Amennyiben nem rendeződik keddre a dolog- mert szvsz ha csütörtökön feladták, akkorra ide kell érnie- akkor a kis privijeinket szépen lescreenelem és beteszem ide a linket. Amint láttam, nem én vagyok az első, akinek problémája akadt az úrral.. rólam furcsa mód még senki nem írt ilyet..és meglepne ha írna:)

szerk: #1066 greatchaos : 2 személyes bizniszünk volt, én egy abit mx440-et vettem tőled, assszem még tavaly, neked meg idén adtam el egy asus am2 lapot:)

[Szerkesztve]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1073) greatchaos válasza Chaser (#1072) üzenetére


greatchaos
addikt

igaz, csak anynival módosítanám, hogy az am2-s lap, az postás volt, az mx az személyes, ill volt még egy, a volt mustár előtt, néhány hálókártyáról:D - az is személyes... - én így értettem, nem az üzleteink számát, hanem hogy volt személyes ill postai bizniszünk is

(#1074) Elydan válasza Hammon Serra (#1062) üzenetére


Elydan
aktív tag

Annak idején én is szerettem volna vele(djtomi) üzletelni,de vhogy annyira szétszórtnak tűnt a srác,hogy inkább letettem róla.(akkor még oroszlán volt az avatarja,ha jól emléxem) Persze ez még nálam nem fekete pont,de inkábbó nem bizniszeltem vele és kész.

(#1075) kirkri


kirkri
addikt

Az ilyen emberektől óvja meg az Isten a hiszékeny fórumtársakat. [link]



[Szerkesztve]

21 éve a Prohardveren! ™

(#1076) old gray válasza kirkri (#1075) üzenetére


old gray
addikt

pffffffffffffúúúúúúúúúúúúúú ez de durva. :D :D :D :D :D

zsamozsazsi
bela-zsadany
ferko02

Ilyen neveket..... Szerintem ezek nem 1x éves taknyosok hanem IQ bajnokok. Nagyon remélem, hogy senkit nem csaptak be, már itt is a lehúzás megy mint élőben. :(

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#1077) Chaser válasza greatchaos (#1073) üzenetére


Chaser
titán

Tényleg igazad van :R 3 személyes biznicünk volt,a hálókarisat elfelejtettem :B Viszont az am2-s lappal kapcsolatban, volt személyes is, A terminyátorban vetted át, nem emléxel?:) Nem integrált vga-s lap volt, asus m2n volt a típusa.

szerk: #1074 Elydan : mázlista :R Bennem is volt valami hülye rossz előérzet, csakhát őstag, több hsz--e volt jóval mint nekem, rá is kerestem, hogy esetleg volt-e valami gond vvele, de csak valami régi ügyet dobott ki a kereső, amiben úgy tűnt vétlen, szóval most melléfogtam :U

[Szerkesztve]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1078) kirkri válasza old gray (#1076) üzenetére


kirkri
addikt

Szerintem sem tizenéves az illető, mert általában egy tizenéves nem rendelkezik folyószámlával. Annyi esze nem volt az illetőnek, hogy egyértelműen kiszúrható, hogy a három regisztráció egyidőben történt. Meg aztán arra se nagyon figyelt, hogy mindhárom nick hozzászólásaiban észrevehető, hogy mondatot csak kisbetűvel kezd. :DDD :DDD

21 éve a Prohardveren! ™

(#1079) Speed® válasza Chaser (#1072) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

A részletekbe nem akarok belefolyni, majd elintézitek ahogy sikerül megegyeznetek, a postai részre annyit reagálnék, hogy a csütörtöki feladás nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy hétvégén a pesti elosztóban csücsül, kedden elindul feléd, szerdán pedig jó eséllyel megkapod.

(#1080) Superman válasza kirkri (#1078) üzenetére


Superman
nagyúr

De az Isten szerelmére, GTX Ultra kártyát ennyiért? Ráadásul az illetőnek annyi esze volt, mint egy marék lepkének, mert még elfogadható formában sem tudta felvezetni a csalását (helyesírás nulla, stílus nulla, stb.). Aki egy kicsit is tapasztalt, sőt, továbbmegyek, még tapasztalat sem kell hozzá, rögtön látta, hogy mivel áll szemben. :D

(#1081) Djuree válasza kirkri (#1075) üzenetére


Djuree
félisten

Most mit mondjátok, tényleg király volt az ár :DDD
De kár hogy nem láttam meg hamarabb, rendeltem volna tőlük 2-őt, kellettek volna sli-be :C
Jók lettek volna az új procim mellé, Core 2 Extreme QX6850, ezt is tőlük vettem 30k-ért...

[Szerkesztve]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1082) greatchaos válasza Chaser (#1077) üzenetére


greatchaos
addikt

akkor ki kell megintcsak egészítenem, mert volt a 40gb-s winya is, szintén terminátorban, de az megint személytelen:D - bizniszeltünk már többször, mindig probléma mentesen:R

(#1083) Tibiajax válasza Djuree (#1081) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:C

kieg. Addig jó, amíg ilyen kevés ilyen van itt a ph-n, addig tudunk így röhögni az ilyeneken..
De mi lesz, ha elkezdenek szaporodni (itt is) ezek a kis cigányok??.... :U :(((

[Szerkesztve]

(#1084) Joces válasza Sanyi2007 (#1070) üzenetére


Joces
senior tag

Hát hogy pontot tegyünk az i-re...
Elegem van a szardobálásból...
Az, hogy egyoldalúan írtam le erre ezt reagálom:Te az gondolod, hogy mikor te írtál rólam először az nem volt egyoldalú?Elmondom neked ha még nem mondta senki, hogy ez mindig így lesz.Én arra az üzidre szintén azt gondoltam, hogy egyoldalú volt.És hogy miért volt sértő?Mert szerintem valótlant írtál rólam.Vagy ha nem is valótlan, mert valóban szétszórt vagyok(Real Radical igaza) de azért az én szemszögemet nem írtad le ezért félreérthető volt így már sértő,mert nehogy már a te szavad legyen csak a döntő.
És azért fogod mindig egyoldalúnak érezni az ilyen vitákat, mert az én szemszögemet nem ismered, nem is ismerheted, mert nem te vagy én.Így itt a válasz arra is, hogy én sem voltam egyoldalú csak annyira mint bárki más.
''Ami zavaró, amikor egyoldalúan, és azt gondolom, hogy etikátlan módon közvetitenek dolgokat, igy másnak rossz hirét keltik.''
Na ezt az egyoldalú beirogatást te indítottad el, így te akartad rossz híremet kelteni(vagy ha nem is volt szándékos azt is értem de akkor ne ród fel nekem ha így reagálok) és ezért voltál sértő.

Nem ragozom, talán érted.

Ha nem vagy ''tapasztalt''a vinyó ütődés terén akkor miért írtad amit írtál???

:) azon meg egyszerűen fantasztikusat kuncogtam, hogy rád nem volt panasz=)Ezt nem tagadom de azért érdemes megnézni én menyit üzleteltem már és te menyit.Különben könnyebb úgy üzletelni, hogy mindenki házhoz jön kipróbálja nálad helyben, mert te nem adsz garit.Én amire vállalok azt cserélem is.Azon kívül az is tuti, hogy mikor annyi üzletelés állt a hátam mögött mint neked akkor még én is makulátlan voltam :) .Sajna mint írtad mindenki tévedhet de ez az üzletben 2oldalú dolog.Hiba miattam és a vevő miatt is.

Részemről én nem haragszom és felőlem a biznisz mehet tovább csak mostmár 1000 százalékra le kell beszélni mindent, hogy mind kettőnknek jó legyen és ne legyen félreértés.

:))



:)

(#1085) fuzik válasza Joces (#1084) üzenetére


fuzik
aktív tag

Sanyi2007 & Joces (a sorrend nem számít)

Fújtok egymásra rendesen, csak még mindíg nem értem, hogy miért.

Joces szétszórt
Sanyi2007 meg otthon ülő típus

És? Nem vagyunk egyformák. Ugyan közös üzletünk még nem volt, de nem úgy vettem észre, mintha ''elveszett/felejtős'' kategóriába tartoznátok.

Ráadásul a hibás vinyó ki lett cserélve nem? Arra nem is gondoltatok, hogy mind a kettőtöknek igaza van? Közel 5e gépes hálózatot támogatok (persze nem egymagam) látok annyi hibát, amennyi csak belém fér. És bőven láttam már olyat is, hogy egy alkatrész minden indok nélkül eltávozott az örök bitmezőkre. Simán lehet, hogy Joces -nek jó volt otthon a hdd, Sanyi2007 -nél pedig nem volt jó. Szar ügy, de ez van - előfordul.

A másik dolog, amit valahogy rendszeresen elfelejt mindenki. Itt emberek között megy az üzletelgetés. Az ártól a garanciáig, az átadás átvétel módján és helyén át minden alku tárgya. Ki így ki úgy...
Itt ha beteg lesz az eladó, vagy elmegy nyaralni, vagy éppen egyéb problémája adódik akkor nyilvánvaló, hogy még ha akar, akkor sem fog tudni segíteni. Természetesen arra kell törekednie az eladónak, hogy az ígéretét betartsa. Ha ezt nem teszi, vagy felelőtlenül ígérget, akkor itt a helye a topikban. Az eladónak pedig tisztában kell lennie azzal, hogy a másik oldalon lehet hogy egy olyan ember ül, aki életében nem hallott még statikus elektromosságról, és a műszálas szőnyegen fogja szerelni az alkatrészeket. Vagy akár hűtés nélkül elindít egy csúcskategóriás videókártyát, vagy éppen a nyáron tönkrement polifoam -ba beteki a vinyót, hogy csendesebb legyen.

Na ez már off -nak is off volt. (A kedvenceim közül szemezgettem....)

Utálatos dologi, hogy valami félreértés (nyaral nem nyaral előtte jön utána jön) kapcsán minden szennyest kiteregettek, bolhából elefántot csináltok. De azért az is elgondolkodtató, hogy ha ilyen nagy feszültség összegyűlt, akkor miért nem beszéltétek meg már korábban? Ha ilyen véleménnyel vagytok egymásról, akkor minek üzleteltek?

Rázzatok szépen kezet, aztán mehet az élet tovább. Hogy ezek után üzleteltek, vagy nem üzleteltek, az legyen a jövő zenéje....



Joces: Nem tiszteletlenségből mondom! Papír - Írószerszám - Óra! És máris megoldva szétszortság problémája! (nekem segített - nehéz megszokni)

Sanyi2007: Talán egy kicsit több respekt! Felénk talán hasznos lett volna, ha azt is leírod, hogy mikor - mikorra - mit igért az üzletfeled, mert ez így elég képlékeny.

Ha bíró lennék, akkor most jól bekéretnélek benneteket az irodámba és megbüntetnélek mindkettőtöket! Tisztára mint két vénasszony egy tyúkperben...

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#1086) Joces válasza fuzik (#1085) üzenetére


Joces
senior tag

:DDD :DDD :DDD :DDD :R

:)

(#1087) Sanyi2007 válasza Joces (#1084) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

Oks, részemről rendben a dolog, gyűlölködés senkinek nem jó. Az üzletnek sem, emberileg meg pláne nem.
Üdv,
Sanyi

(#1088) Sanyi2007 válasza fuzik (#1085) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

Köszönöm hogy leirtad a meglátásodat, azt gondolom, Nálad a pont! :)
:R

(#1089) localhost


localhost
Közösségépítő

Amidala eltűnik a ködben, várok rá, leveleket írok, nem válaszol, nem hív, majd másfél hét után közli, hogy eladta másnak!

ABSZOLUTE INKORREKT! :(((

[link]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#1090) Superman válasza localhost (#1089) üzenetére


Superman
nagyúr

Régen nem láttalak. Jól vagy? :) Jöhet privátban is, hol dolgozol, mit csinálsz....

(#1091) Chaser


Chaser
titán

Megérkezett ma a proci djtoomi-tól, jobb későn, mint soha, nehéz szülés volt, de végülis meglett a ''baba'' :R

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1092) localhost


localhost
Közösségépítő

davdav
Hirdet valamit, a kérdésre nem válaszol. 3 nap után szó nélkül zárja a hirdetést, de a topicba még annyit sem ír: elkelt. Természetesen sem e-mailt nem küld sem választ.

UDVARIATLAN! :F

[link]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#1093) Chaser válasza localhost (#1092) üzenetére


Chaser
titán

Na ezek a bosszantó dolgok :(((

Nem tudom milyen telót keresel, sharp sh550-em van eladó, ezüst, 512mb microSD-vel ha kell mellé, dobozával, gyári headset, töltő, esetleg BT,..ha érdekel pü :R

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1094) -Nemtom- válasza localhost (#1092) üzenetére


-Nemtom-
senior tag

E250-et t-mob-nál 22k-ért adják, ha webshopba rendeled, ingyen házhoz viszik ;)
ha T függő nem jó, bármelyik sufnigsm-be megoldják 1k-ért. ennek az ára meg visszajön, mert a karit 1,8k lebeszélhetőséggel adják és 2k-ért min. el lehet adni :)


sorry az off-ért :B

(#1095) wipes válasza localhost (#1092) üzenetére


wipes
senior tag

amióta az itteni hardverpiacból apronet-klón lett, sokan úgy is használják (főleg újoncok, akik csak a hirdetések miatt regelnek)

feladja a hirdetést, és nem is néz rá többet a topicjára.
érdemesebb telefonon próbálkozni, ha van megadva szám

(#1096) Realradical


Realradical
őstag

PH!megbízhatósági oldal [link] frissítve eddig a pontig!

[Szerkesztve]

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#1097) Realradical válasza wipes (#1095) üzenetére


Realradical
őstag

No jó, de szabadon lezárhatja a hirdetés fórum részét. Ha ennyire nem figyel oda egy hirdetésre, nem biztos, hogy üzeltelni szeretnék vele.

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#1098) wipes válasza Realradical (#1097) üzenetére


wipes
senior tag

jogos, de nem is biztos, hogy tudja/nem is érdekli
a hirdetés úgyis lesüllyed

talán hasznos lenne itt is egy olyan opció, hogy x idő után automatikusan zárul - törlődik a hirdetés

(#1099) old gray válasza wipes (#1098) üzenetére


old gray
addikt

Ez tényleg hasznos lenne. Rengeteg aktív hirdetés van, amivel a feladója nem foglalkozik. Pl. x idő után, ha nem érkezik egyetlen hsz sem a hirdetés topicjába.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#1100) gban válasza old gray (#1099) üzenetére


gban
Közösségépítő

Én is megemlítettem már a ''Javítsuk a Prohardvert!'' topicban.
[link]
Az utolsó ötletet tartom a legjobbnak.
Kapna a feladó egy privátot, és meg kellene jelölni hogy mit is akar.

Amúgy nem lett lereagálva a topicban, nem talált megértő fülekre. :((

Postázást nem vállalok.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.