Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1039) djtoomi


djtoomi
addikt

Nekem sajnsos van egy hatalmas fekete pontos tapasztalatom.És a szégyen,hogy nem egy újonctol,hanem kéremszépen egy őstagtól!!!Az emlitett ''úri''-''ember'' az a bizonyos Chaser nevű kolléga.Vettem tőle egy x2 3600+-t,cserébe adtam egy x1300prot,egy athlon 64 3000+-t és még 3k-t.A proc megjött kb 4 napra rá,a lábainak a fele kb hajlott volt,jó ez lehet hogy nem az ő hibája hanem a posta hibája,de mindegy,nem ez a lényeg.Én feladtam a cuccot,visszajött rá 2 hétre,ujra feladtam,2 napra rá visszajött.Feladtam a procit,hogy akkor mi van,közben én elutaztam két hétre,sebaj.Megjöttem,rá 3 napra üzenet hogy kezd ideges lenni,személyes találkozo,hú de nem járok jol,adjam oda a procit,vagy az árát,vagy a cuccot.Azota probálok intézkedni,közben nekem a proci nem jött vissza,''elvileg'' ő sem kapta meg,de vissza sem jött,vga-m itt van ugyan,és azota fenyegtőzés meg minden,nagynehezen normalizálta magát.Hétőn mondtam neki,hogy mosmá elegem van,vagy pofa be vagy elküldöm a cuccot,sikerült szerznem viszonylag oclson egy másikat,akitől vettem ugy beszéltem emg vele hogy vagy szerdn(tegnap) vagy legkésőbb ma feladja.Ezt természetesen Chasernek is mondtam,és most kaptam egy fél órája privit,hogy semmi enm jött,meg különben is mit várjon tőlem,ha keddig nincs ott,vagy az ellenértéke vagy valami hasonlo értékű hardver,akkor hu de féljek személyes találkozás miatt.Most megmutattam neki a ma feladott csomag szelvényét,hogy végre hagyjon békén,foga be a csőrét,és huzzona fenébe.Velet többet nem akarok üzletelni.És ha tehetem másnak sem ajánlom!!!

Hogy más is lássa:[link].Itt a szelvény.Itt is megkérem hogy szálljon le rolam!!! :R :((( :((( :((( :(((


u.i.: Előtte is sok sikeres,gond nélküli üzletem volt,utána is volt nem egy,postával voltak bajaim,nem is akartam a posta féle megoldást.De kénytelen voltam.Rosszul jártam.Ja és természtesen az egészből én buktam a proci kétszeresét,ő emg virul a fejében,és abban sem vagyok biztos,hogy amit elküldtem a saját procija,az sem kapta meg,vagyis az is előfordulaht hogy 2 procin ül. :((( :((( :((( :(((

[Szerkesztve]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.