Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1701) maross válasza deMarco (#1697) üzenetére


maross
veterán

most mar egyre jobban eltereled a szot a temarol, nem gondolod? keress utana, ph-s arc vert at negyed millaval. a lap egy masik sztori, fogalmam nincs ki volt az. legszebb az egeszben, hogy en bicikliztem el marha messze egy ismerose hazahoz. se idom se energiam egy kozvetiton keresztul visszaszerezni a rossz lapot (amit mellesleg legariztathattam volna), csakugy mint ahogy a tiedet se lenne, ha uri kedved ugy diktalna hogy nem kuldod vissza. duplan meggyozo erv lehet, hogy a lap jo. kicsit gondolj mar utana.

szerk: ja es bocs hogy diplomamunka helyett a te ragalmaidra reagalni van idom, buszozgatni meg nincs, teljesen jogos. legkozelebb ha wcre akarok menni kuldok neked egy privatot harom peldanyban.

[ Szerkesztve ]

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#1702) deMarco válasza Brekk (#1698) üzenetére


deMarco
tag

újonc? mert nem irogatok mindn nap 20 hszt? nézd már meg mióta vagyok beregelve. Majdnem mint maross bácsi.

"Az meg hogy nem irta ra a nevet a sracnak, sztem nem egy fobenjaro bun, ettol meg meglett a csomag." kívánom, hogy a tiedet is egyszer félrecímezzék, aztán fuss utána egy 5000+ fős cégnél és keresgéld. Menj el a megbízhatóságira. Az egész gépem majdnem itt vásároltam össze, és akivel üzleteltem, mind elégedett volt. Nem szórakoztam, mindenkinek előre utaltam, korrektül, megállapodás szerint. Vele is korrekt voltam, megegyeztünk, egyből utaltam az árat. Erre kaptam 1 hét keresgélés után egy hibás vackot. Tényleg ő lett megszopatva. Még jó, hogy nekem kell védenem magam ezek után.

Látom Maross jönnek a haverok bevédeni.

1.: a buszoshoz. Ha eladsz egy sz@rt, felelősséggel tartozol érte. Még jó fej voltam, hogy csak a metróhoz szerettelek volna kihívni, és nem a keletibe. Tudniillik az lett volna a korrekt.
2.: kifelejted, hogy nekem meg kellett volna várnom, míg ferihegyről megfordul, tehát nem lettem volna ugyanott.
3.: ez nem rágalom, ez történt, én nem nyerek vele semmit, te mosod magad. te nyersz vele, ha sikerül. Én nem.

ma még nem voltál? nem jött a három példány... LOL

[ Szerkesztve ]

Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

(#1703) KrAt válasza deMarco (#1702) üzenetére


KrAt
veterán

Egyálalán nem maross kolegát jöttem "bevédeni" (sőt továbbmegyek: nem is ismerem személyesen, innen a fórumról is csak immel-ámmal) de sztem kissé felfújod az ügyet.. Ha annyira nem tetszett a lap (amihez jogod van) akkor miért nem cserélteted ki vele? Mintha felajánlotta volna, nem? :U
Hovatovább: kiegyenesíted a tüskét, kb 13,4 másodpercbe került volna, és berakod a másik ram foglalatba a ramot. És megy minden mint a karikacsapás.

Most őszintén: kell neked az idegeskedés? Kell neked a balhé? Vagy teis olyan vagy, mint a nyugdíjas vén kurvák (szorri) hogy márcsak azért is kötekszem, mert a kurva anyját, nem adta át nekem az ülőhelyet arra az 1 megállóra?

(#1704) greatchaos válasza greatchaos (#1673) üzenetére


greatchaos
addikt

Phmegbízhatósági oldal link idáig frissítve!

(#1705) deMarco válasza KrAt (#1703) üzenetére


deMarco
tag

most őszintén. ha te veszel valamit, és meglátod rajt, hogy már fizikailag hibás, akkor még nekiállsz helyrepofozni, meg beszerelni? aztán visszaviszed a boltba... Én nem. Ha hibát találok rajt, megpróbálom kicseréltetni. csak mire meglett a cégnél, már késő volt postázni, azért akartam személyesen, hogy még hétvége előtt meg is legyen. még azon aggódtam, hogy szegény nem fog tudni hazamenni hétvégére, mikor menjek fel, elutaztam, és csak annyit kértem volna, hogy oda jöjjön be elém, hogy Andrásékkal is korrekt lehessek, és ne akkor érjek oda, amikor így odaértem. Ez azért nem volt benn az eredeti megállapodásban, mert akkor arról még nem tudtam, hogy lesz ott más dolgom is. Amúgy ezen már rég nem idegeskedek, akkor ott pesten ideges voltam. nem is kicsit. Ez a topic arról szól, kinek volt negatív tapasztalata valakivel, én leírtam, ő mossa magát... ez van. Ezek után remélem, hogy a lap el fog indulni, aztán megberhelem, ha meg nem, akkor veszek másikat. Amúgy nem értem azt sem, miért alapértelmezettebb az, hogy én utaljak előre, mint az, hogy ő küldje előre. Ezek után mondhatnám azt is, hogy küldje el a cserét, és ha majd jó lesz, akkor visszaküldöm a lapot, hiszen ha az is olyan minőségben érkezik meg mint ez, akkor azt is postázhatom, aztán a végén ott fogok tartani, mintha vettem volna egy újat a boltban. Itt a megbízhatóságot ő rontotta el, nem én.

Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

(#1706) greatchaos


greatchaos
addikt

maross feketéjét egyenlőre hagyom

- most akkor garis csere történt/történik-e vagy sem?

-ha így elfogadod, és működik a lap, akkor nem jár neki
-ha nem kell a lap így, akkor cseréli, akkor sem jár neki a fekete

- amennyiben neked nem kell a lap, és nem cseréli, akkor jár neki a pont

ezt tisztázzuk!

mod: - látom, maraossnak az mindenképpen a rovására írható, hogy "nem jól" címzett, és ha ezmiatt futottál ki a garanciaidőből, akkor a ha-k megválaszolás után jegyzem, vagy nem a pontot

mindkettőtöket várjuk még egy szájkaratéra

[ Szerkesztve ]

(#1707) deMarco válasza greatchaos (#1704) üzenetére


deMarco
tag

látom. ez is ennyire megbízható.

szóval ha rosszul címezi meg, elveszik, nekem kell utána futnom, hibás, semmi rugalmasság, akkor nem jár neki... no ez jó. számomra ez elég ahhoz hogy valaki megbízhatatlan legyen a szememben

[ Szerkesztve ]

Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

(#1708) KrAt válasza deMarco (#1705) üzenetére


KrAt
veterán

2 ilyen kis dolog miatt én nem lennék ideges. Bár tény, ez én vagyok. Megcsinálom 1 perc alatt, azt a rambigyót meg utólag akár egy levélborítékban lepostázza. És mindenki heppi.

Vagy ha bassza a csőröm, feladom postán, ő is, azt csere, senki nem keresgélt és fagyoskodott semmit. Persze ha sürgős, akkor meg kézi csere, ebbe nem megyek bele :)

De tényleg no offense, én csak elmondtam a véleményem :)

(#1709) greatchaos válasza deMarco (#1707) üzenetére


greatchaos
addikt

félre ne érts, sem téged, sem őt nem akarom, és nem is fogom védeni - mindenképpen pártatlannak kell maradnom

feltettem egy kérdést, amiben az állt, hogy ha így cseréli, mert a posta vélhetően a hibás címzésnek a következtében hosszabbra nyúlt, visszaveszi-e az általad nem tetsző terméket, és cseréli másikra, akkor nem jár neki a pont, amennyiben nem, akkor jár neki...

ezért kérem, hogy itt vitassátok meg

(#1710) deMarco


deMarco
tag

no végeleg lehiggadtam greatchaos hatására. Van egy ajánlatom. elküldöd a cserelapot meg a procit (mert tényleg sürgős lenne), a proci árát utalom amint visszajelzed. (mivel amúgy is garos csomag lesz a posta a tied gondolom) Én miután kipróbáltam, és az új jó, minden további nélkül az első adandó alkalommal postázom a lapod (valószínűleg szintén holnap). Ennyi "szájkarate" után már csak nem verlek át, túl sokan tudják már itt a címem, telefonszámom. (no meg aztán ez lenne csak igazán az önleégetés) Megfelel? szerintem korrekt ajánlat.

kren: pénteken pont a kézi csreével próbálkoztam, mert sürgős lett volna.

[ Szerkesztve ]

Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

(#1711) maross válasza greatchaos (#1706) üzenetére


maross
veterán

nincs semmi garanciaido kifutas. jelezte hogy a lap nem tetszik egyeb okok miatt, tudomasul vettem, vartam hogy jojjon postan a lap / szemelyesen. egy het mulva( saccperkb) dolga volt pesten, kivartuk, talalkozo nem jott ossze. most ott tartunk hogy forumon sir hogy atvertem 10ezer forinttal (6k volt a lap). es o jo fej, hogy egybol utalt, en meg rossz fej vagyok, hogy nem kuldom csettintesre elore a cserelapot, mielott visszakuldene a rosszat. (rossz(tm): ertsd neki nem tetszo, mert ugye az az alternativa, hogy kiegyenesit egy csatit meg kuldok neki egy cserepockot az nem tema. nem hibaztatom, csak felve emlitettem meg neki egy priviben, valamint egybol felajanlottam egy jobb lapot, ami most is el).

szerk: ha nem lenne vilagos ebbol, bar elozoleg is leirtam minimum ketszer. gari volt, van es lesz, valamint ezektol a feketepontoktol meg ragalmazasoktol teljesen fuggetlen. csak ugy latom jobban esik neki itt karatezni mint egy jobb lapot kapni felar nelkul.

[ Szerkesztve ]

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#1712) deMarco válasza maross (#1711) üzenetére


deMarco
tag

Tudniillik mivel posta munkaidőben van, bármilyen érdekes így lett volna gyorsabb. És nem sírok, véleményt írok. No megfelel amit leírtam, vagy ez sem felel meg? (mellesleg én első csettintésre utaltam, pedig semmivel sem kisebb felelősség, mint a te előre postázásod)

[ Szerkesztve ]

Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

(#1713) maross válasza deMarco (#1710) üzenetére


maross
veterán

semmit nem postazok elore, mar mondtam, nem engedek belole. az uj lap (esetleg proc) pk-ja az enyem persze. procit nem tudom dobozzal kuldeni, csak kibontva + lapba beszerelve. marha nagy a doboza, nem ferne el. irj hogy mi jo, aztan haladjanak a dolgok.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#1714) maross válasza deMarco (#1712) üzenetére


maross
veterán

ez igy van, es mennyivel praktikusabb ha 10vevo elore utal, minthogy en vallaljak 10x rizikot, nem?

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#1715) Picco válasza deMarco (#1707) üzenetére


Picco
addikt

eletedben nem cimeztel meg semmitse rosszul ember, soha nem felejtesz?
megvan a lap vagy sem?
nem ajanlotta fel a cseret?
en nem ertem mit hoborogsz annyit, majd ha atbasznak teged egyszer rendesen akkor vilagvege lesz es atmesz ramboba vagy mi? :))

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#1716) maross válasza Picco (#1715) üzenetére


maross
veterán

no, semmi tragedia nincs

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#1717) greatchaos válasza maross (#1716) üzenetére


greatchaos
addikt

na, most akkor hogy áll a feketepont témája?

rendeztétek a dolgokat?

(#1718) maross válasza greatchaos (#1717) üzenetére


maross
veterán

majd ha reagal valamit. eddig se rajtam mult, csak nehezkes visszajuttatni egy lapot.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#1719) deepwell


deepwell
aktív tag

Sziasztok !

Volt egy elado P4 es procim (iarban 14000) Yodamest jelentkezett privatban hogy ot erdekelne, irtam neki hogy az ar iranyar es hogy o mennyire gondolt. Erre valaszolt hogy 11e adna erte, nem alkudoztam, mondtam hogy oks, erre megkert hogy rakjam felre amig meg nem jon a penze a diakmunkabol, kb 2 hetig vartam majd rairtam, hogy mikor tudjuk lebonyolitani az uzletet. Erre az volt a valasz, hogy bocs mar megoldotta maskeppen ! Nem tudom ezert jar e potty de nekem nem esett jol !

Framerate is LIFE !

(#1720) greatchaos válasza deepwell (#1719) üzenetére


greatchaos
addikt

szavahihetetlen ember

(#1721) maross válasza deepwell (#1719) üzenetére


maross
veterán

ja hat ilyen millio egy van. meg nem is emlitettem a harmadik negativumomat, nem rakok felre semmit, bizony ennek is megvan az oka :)

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#1722) Sanyi2007


Sanyi2007
aktív tag

fireirq07
(újonc)

Nos, szeretett volna egy slot1 procit, és mivel csak két nap múlva jött (és egy szóval sem mondtam, hogy félreteszem neki) és már elvitték elöle, totál alpári hangnemű privit irt...
Persze, a monitor mögül könnyű arcoskodni...
Ezzel magával tolt ki, mert a következő slot1 procik amik jönnek, megint kimaradnak az életéből...
Szóval, ha valaki kommunikál vele, készüljön fel, hogy úri modorra ne számitson..
Üdv
Sanyi

(#1723) gban válasza Sanyi2007 (#1722) üzenetére


gban
Közösségépítő

Régóta gondolkodtam a dolgon már, hogy valami hiányzik.
A te kategóriádnak - én is tettem volna ebbe a kalapba már néhány nevet, de a feketét túlzásnak találtam - ki kellene találni a szürke pontot. (bocs great...)
Elmagyarázom miért gondolom így.
Fekete szerintem annak járna (vagy lehetne a szürkét negatív értékelésnek hívni, a fekete pontot meg fekete pontnak az értékelésben), aki átver valakit, vagy rossz terméket ad el, vagy bármi, az eladott termékkel kapcsolatos gond merül fel.
Szürkét meg az kapna, aki a hozzáállásával, viselkedésével érdemli ki, de semmiképp sem az áruval kapcsolatos a gond.
Ez azért szerintem más kategória, és a vevő/eladó eldönti, hogy vállalja-e az esetleges bonyodalmakat, míg a fekete pont esetében már anyagi kockázat merülhet fel a pont jogos tulajdonosával kapcsolatos üzlet kapcsán.
Nem tudom mennyire megoldható, meg nem tudom mennyire visszamenőlegesen, de talán megérné különbséget tenni.
Mondjuk lehetne véglegesíteni az összegzést, miszerint:
XY-nak x negatív értékelése és q fekete pontja, valamint y pozitív értékelése volt az elmúlt 3-6-12 hónapban / 2007.12.01 után, korábban w pozitív és z negatív, vagy valami hasonló.

[ Szerkesztve ]

Postázást nem vállalok.

(#1724) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

Látom, megint meg fszán az ügy-kitárgyalás, meg "offolás" ezerrel.. Nem baj, persze.. hiszen nem én csinálom. Én egyszer csináltam, azonnal leugatott mindenki, miért offolok, mit képzelek, ne itt tárgyaljam ki meg védjem meg magam, meg nehezítsem meg más munkáját, hagyjam abba, meg ugy cuzámen, húzzak is el, ha nincs érdemleges monanivalom, a saját megvédésemen kívül..
Nem baj, nem is érdekel..nekem akkor ezt dobta a gép.

[ Szerkesztve ]

(#1725) maross válasza gban (#1723) üzenetére


maross
veterán

"XY-nak x negatív értékelése és q fekete pontja, valamint y pozitív értékelése volt az elmúlt 3-6-12 hónapban / 2007.12.01 után, korábban w pozitív és z negatív, vagy valami hasonló."

:D. a mostani rendszer jobban tetszik. ha bevezetesre kerulne valami semleges ertekeles, akkor sem kene tulbonyolitani, nyugodtan utana lehet irni, a datum senkit nem erdekel.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#1726) gban válasza maross (#1725) üzenetére


gban
Közösségépítő

A dátumot nem a hasznossága miatt vetettem fel, hanem hogy ne kelljen visszamenőleg átértékelni, hogy áru probléma, vagy hozzáállás-probléma miatt van a negatív értékelés.
Azért neked sem biztos hogy mindegy lenne ha valakivel üzletelni akarsz hogy valaki nem vette vissza a rossz cuccot, amit eladott, nem küldött semmit, miután előre utalt valaki; vagy csak simán "csúnyán beszélt privátban".

[ Szerkesztve ]

Postázást nem vállalok.

(#1727) tiv61us


tiv61us
őstag

csesszetek meg, sikeres ember nem lehet aki hasznalt cuccot vesz
es meg reklamal is
tessek elmenni botba es vasarolni, vagy rendelni a net-en ;]

"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"

(#1728) Calibos válasza tiv61us (#1727) üzenetére


Calibos
addikt

Ez itt nem Amerika, ember ott spórol ahol tud!
A boltban sem bizhat már az ember (Pl. Bluefish)

(#1729) maross válasza gban (#1726) üzenetére


maross
veterán

en csak azt mondom, ha bevezetesre kerul egy ilyen, eleg mostantol szamolni, es hozzairni az emberekhez egy extra szamot. nem kell visszamenoleg megoldani, egy ido utan kialakul az magatol.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#1730) old gray


old gray
addikt

Ide kell írnom, mert engem gyanúsítanak:

Eladtam egy x1900xt vga-t. A srác eljött érte személyesen, megmutattam neki működés közben, toltuk egy kicsit az Obliviont, megmutattam neki az Ati Tray Tools-t, hogyan kell 2D/3D módba állítani stb. A vga tökéletesen működött amíg nálam volt. Kifizette és elvitte. Hazaérvén beszerelte a gépébe és írt, hogy okénak tűnik a vga. Kipróbálta játékokkal, tökéletesen ment nála is. Időközben segítetem neki belőni a 2D ill. 3D módot, megadtam a paramétereket GPU órajel / RAM órajel és a hozzájuk tartozó gyári fesz.értékekek. Beállította ezeket is. Rá egy napra (tegnap) jön a telefon, hogy szar a vga, más gépében sem megy, boot-ig sem jut el a gép. Eljön érte, fizessem vissza az árát.

Én? El van tájolva a srác, semmiben nem érzem magamnak felelősnek, nálam is lteszteltük, saját szemével látta, hgoy jó, nála is működött. Szerintem egyszerűen elállította a fesz. értékeket / túlhúzta és kivégezte. Tegyük hozzá: még nálunk mesélte, hogy az X1950Pro-ját is kivégezte, a tápcsatijával buherált v.mit és leégette.

EZEK UTÁN KELLENE BÁRMIFÉLE FELELŐSSÉGET VÁLLALNOM????

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#1731) maross válasza old gray (#1730) üzenetére


maross
veterán

kellemetlen. nekem egyszer vinyoval volt hasonlo, szerencsere 3 nap gar idon tul, igy elhajtottam az illetot. 3napon belul kicsereltem volna, de ez en vagyok, bele van kalkulalva az arba.

amugy ez a legrosszabb, mikor tudod hogy 99% hogy o vagta haza. es mi van ha a maradek 1%? es akkor jon es pattog, es stb, az emberek ilyenek, ez magyarorszag, nem lehet lemondani par tizezer forintrol, ha latsz ra eselyt hogy mas karan visszaszerzed.
tudom, ezzel nem sokat segitettem. ha a te helyedben lennek, biztos hogy nem adnam vissza a penzt. ki volt probalva, bevallottan buheralja a srac a dolgokat, eleve ugy inditottam volna egy ilyen sztori utan hogy akkor bocs de kuszobgari, es persze, huzd nyugodtan.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#1732) Calibos válasza old gray (#1730) üzenetére


Calibos
addikt

Nem kéne szerződést írni?
Szó elszáll-írás megmarad

(#1733) gban válasza Calibos (#1732) üzenetére


gban
Közösségépítő

Szó elszáll, privát megmarad. :U

Postázást nem vállalok.

(#1734) old gray válasza Calibos (#1732) üzenetére


old gray
addikt

Lehet igazad van és adás-vételit kellett volna írni? De mi lett volna a tartalma? Mivel saját szemével meggyőződött, hogy a vga úgy működik, ahogy egy jó vga-nak működnie kell és még nála is működött, innen kezdve nincs miről beszélni véleményem szerint. Ha valaki nem nézi meg/próbálja ki működés közben, személyesen, akkor szoktam vállalni próbagar.-t. Jelen esetben a próba megvolt, megbizonyosodott, hogy a vga jó és kifizette. Innen kezdve felelősséget nem vállalhatok a dologgal kapcs.-ban. Sajnálom, hogy így alakult, még ha nála is romlott el (mert azzal mindenki tisztában van, hogy ami elromolhat, az egyszer el is fog) de ez egy üzlet, vett egy használt árut, amire nem volt garancia.

Mindezt azért írtam le, hogy mielőtt ide jön flamelni tisztázva legyen a dolog. Véleményeket várok (bár megváltoztatni az enyémet nem tudjátok).

Ráadásul rengeteg sikeres üzletem volt, sz@rt soha nem adtam el, asszem ez az alapja az elismertségnek és megbecsültségnek.

gban : privátok megmaradnak, igen. : felteszem majd egy oldalra (szóról-szóra), ugye itt nem illdomos közzétenni.

[ Szerkesztve ]

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#1735) ANT válasza old gray (#1734) üzenetére


ANT
őstag

Például az lehetett volna a tartalma, hogy: "A vevő a terméket kipróbálás után, működőképes állapotban vásárolta meg. Az esetleges hibá(k)ról az eladó tájékoztatta a vevőt." Persze sztem a PH-s adásvételek elenyésző részében készül ilyen (vagy egyáltalán bármilyen) szerződés.

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#1736) Calibos válasza old gray (#1734) üzenetére


Calibos
addikt

Lehet hogy keresni kéne valakit a PH-án aki kicsit jártasabb a jogban, ha találsz akkor megkérni hogy fogalmazzon meg egy jogilag helytálló szöveget.
Szerintem vagy ez hülyeség :F

Én azt csináltam hogy egyszer kaptam adás-vételit, azt bescanneltem, kinyomtattam 30db példányban!

[ Szerkesztve ]

(#1737) education


education
tag

Sziasztok!
Piros pont laci06 -nak.
Notebook memoriat vettem tole, eloreutalva, ezt beszeltuk le. Megjott a memoria, de a postasok kettehajtok-mindent elve miatt, egy hajszalvekony repedes latszott az egyik memorian, es nem is mukodott. Lefenykepeztem, visszakuldtem,lebeszeltuk, es kuldte a jo memoriat. Maig sajnalom, hogy az ilyen rendes embereket a posta megszivat.
Tehat 2 piros pont.

[ Szerkesztve ]

(#1738) old gray


old gray
addikt

privátok

Lentről felfelé az időrendi sorrend.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#1739) gban válasza education (#1737) üzenetére


gban
Közösségépítő

IDE tedd, mert a postán kívül te is megszopatod ha véletlenül valaki itt látja a nevét. :)

Postázást nem vállalok.

(#1740) Calibos válasza old gray (#1738) üzenetére


Calibos
addikt

Végig olvastam de konkrétan hol áll hogy csak kipróbálás gari van rá :F
Ezt csak szóban mondtad neki?

(#1741) L|zsidoboz válasza Calibos (#1740) üzenetére


L|zsidoboz
őstag

Sztem ha valaki elkezdi buherálni a karit, akkor mindenféle gari ugrik róla, még az írásos is. :U

Good to be good, but better to be lucky.

(#1742) sasa311 válasza old gray (#1738) üzenetére


sasa311
veterán

Ez steril, srác is leírta, hogy nála faszán működött. Meg utána azt is leírta, hogy az első teszt után úgy állítgatott mindenféle feszültséget, hogy nem is ért hozzá. Innentől neked nincs felelősséged szvsz.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#1743) kircso13 válasza old gray (#1734) üzenetére


kircso13
senior tag

Egy szitu!

Haver eladott egy msi alaplapot amibe nem volt mindegy hogy e6 vagy e4 athlon 64-es procit raksz bele ( megfelelő bios kell hozzá). Írta a gyerek, hogy átforrasztotta a kondikat ( de minek) és úgy sem jó. Kérdi a srác a haveromat , hogy vissze venné e a lapot! Haver kérdezi tőle , hogy ezekután??? És a srác volt megsértődve, de végül is a lap ment neki szépen miután biost cserélt :) . Szal itt is valami mokerolás lehetett :)

..,

(#1744) s7evcsenko válasza L|zsidoboz (#1741) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Egyetértek!
Amit tuningra vetemedik az illető, a gari ugrik!
:U

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#1745) Tumak


Tumak
tag

Én is egyetértek :O
De azért fájhat a szív! Felteszem a szekrény tetejére,hogy okuljak belőle :)

(#1746) Tumak


Tumak
tag

Emberek!

A kártya nem halt meg! Újra él!
A probléma megoldódott leszedtem a hűtőzsírt valami szürke cucc és sima szilikonnal felraktam és megy! Mégse vagyok annyira Hülye :DD

(#1747) L|zsidoboz válasza Tumak (#1746) üzenetére


L|zsidoboz
őstag

Akkor mindenki örülhet. :K

Good to be good, but better to be lucky.

(#1748) KrAt válasza Tumak (#1746) üzenetére


KrAt
veterán

Frankó :)

(#1749) Tumak válasza L|zsidoboz (#1747) üzenetére


Tumak
tag

Igen!

Ne használjatok csak sima hűtőzsírt!!!!!!

(#1750) kircso13 válasza Tumak (#1749) üzenetére


kircso13
senior tag

vagy disznózsírt :D

..,

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.