- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #3762 üzenetére
(#3762) kelzsoca
(#3759) mrskatejoe
Igen, látszik, hogy szépen használja.
59.13MB foglalt már mostPedig csak az alapokat tettem fel, aminek látom az értelmét. Leírom mi van rajta hátha valakinek esetleg megtetszik.
Nagyon sok flancot nem tettem fel. Tehát amikor Fent volt a ROM zsoca által javasolt
- flash player csomagot töltöttem le
-mivel kellet egy jó böngésző ezért ment fel Dolphin Brovser HD ( Nálam nagyon jól hozza a flash tartalmakat )
-sok app tele van reklámmal ezért ment fel AdFree
-az SD kezelés végett App2SD
-videó tartalom végett a moboplayer plussz kodek hozzá
-AVG antivírus (bár sok értelmét nem látom ) azé az ördög nem alszik ha már a marketbe is tehetnek fel férdes app-t
-Es file explorer
-Android Assistant (nem rossz )
- én levettem a google maps-ot mert sokat zabált és be is ragadt, sok volt az adatforgalma, így helyette fent van az iGO amigo 480X800 kivitelben
-T -homos tv újság
-Screenshot ER képlopó
-Quick pick képnézegető
-Skyp
-Trafc monitor
- droid Stats ( jó kis progi forgalomról valamint telefonálásról )Játék nincs fent. Telepítéskor is és utána is az App2 SD szépen átpakolta az alkalmazásokat. Egy két program vissza szövegelt mert a widget-et SD kártyáról nem tudta kezelni, így vissza engedtem a telló memóriájába.
Nálam azokkal a beállításokkal ( proci húzás max 806MHz min 245MHz , viselkedés mód ondemand, I/O ütemező deadline ) tökéletesen húz a vas. Nem tapasztaltam akadást, vagy laggolást . Érzékeny és gyors (jelentősen a gyári Rom-hoz képest )
Böngészésnél is nagyon jó . Film nézés is a mobo mindent visz
Az aksi is alakul , épp tegnap este merült le ( végre) hamar fel is tölt
A wifit , 3G is jól kezeli erösebb a jel.
Akár telefon, akár Sky-p nem volt rá panasz. Jobbnak ítéltem mint a laptopon
ennyit a tapasztalatom 3 nap utánNekem nagyon bejön így kelzsoca
-
Danex
addikt
válasz
kelzsoca #3762 üzenetére
leg lámpához lehet lenne 1 ötletem, igaz semmit nem értek így a programírás részéhez de...
van a barcode reader progi, ahol tök gyakran focuszál a kamerával... ugye a fényképezőnél is ekkor működik talán a led-is talán ezeket egyesítve működhet
de mint mondtam, nemigazán értek az egészhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Dell notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest