- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszti0926
csendes tag
válasz
Sendrov #2953 üzenetére
Helló
Énis ugyanezzel a problémával kűzdök-küzdöttem..de hosszas keresgélés után találtam egy megoldás!
Mégpedig: Beállítások-Kisegítő lehetőségek..ilyenkor felajánlja a telefon, h tölt felolvasó programot..azt ne fogadd el..menj a mégsére és a háttérben megbújik egy olyan funkció, h a bekapcsoló gomb megszakítja a hívást!
Kipróbáltam és így hibátlanul működik..
Remélem tudtam segíteni.
Üdv. -
kelzsoca
félisten
válasz
Sendrov #2953 üzenetére
Kalibrálni kell a proximity szenzort!
A tárcsázóba üsd be: *983*0#
Majd ki kell keresni a Sensor menüt, ott a calib-ra rá kell nyomni, majd ha végez kiírja hogy sikerült, ekkor le lehet próbálni, hogy a készülék felső része fölé tesszük a kezünket (bal felső sarok rész), és a Proximity X:no, át kell változzon ez esetben: yes-re mellé Proximity is ok! szöveg jelenik meg, ezzel készen is vagyunk.
(#2954) LK
Akkor még párat kellene aludni, de én csak elkérném asszonytól, mert ha van valami problémája a készüléknek, az jó lenne ha az első három nap előjönne, tehát csak okosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest