Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz kelzsoca #858 üzenetére

Mission completed, visszavették :D persze azt még azért megkérdezték mérnemteccett :)
    Mégegyszer köszönöm. :R
    Egyébként szerinted miért dob a CWM restore-nál MD5 mismatch-et, ha a gyári ROM-ba belerakom az original recovery-t? Mert arra gondoltam, hogy a fentebb linkelt visszaállítós ROM-ban kicserélném, hogy másoknak könnyebb legyen úgy visszarakni, de nem megyen. :F

(#863) Regiee
    Hát visszaállítod rajta a gyári ROM-ot ha megváltoztattad, becsomagolod ahogy kaptad, fogod a papírokat és beviszed bármelyik üzletbe, kitölteted velük a visszárú nyomtatványodat, aminek majd megkapod a másolatát, majd türelmesen várod, hogy 30 napon belül hozza a postás a vételárat. Én tavaly valahogy 2-3 között kaptam vissza még az akkori hibás Blade-em árát.

(#850) kelzsoca
    A komoly az lenne ha mindezt azért csinálnák, mert egy páran lehúzták a telefont a tesztekbe a hátlap miatt. Bár valahogy én ezt sose gondoltam, hogy a vásárlói vélemények befolyásolnák az értékesítést. Mer az rendben van, hogy az eladók, meg a szervizesek unalmasak perceikben a mobilokról olvasgatnak itt-ott, de a sokszázezreket kaszáló marketingeseket, meg menedzsereket valahogy nehezen tudom elképzelni, amint a mobilarénát böngészik, hogy vajon jól árazták-e be a telefonokat. :D

(#867) tboldi
    Na jó, de az nem egy fájl, hanem egy mappa, azért nem értem. :U

Új hozzászólás Aktív témák