- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #858 üzenetére
Mission completed, visszavették
persze azt még azért megkérdezték mérnemteccett
Mégegyszer köszönöm.
Egyébként szerinted miért dob a CWM restore-nál MD5 mismatch-et, ha a gyári ROM-ba belerakom az original recovery-t? Mert arra gondoltam, hogy a fentebb linkelt visszaállítós ROM-ban kicserélném, hogy másoknak könnyebb legyen úgy visszarakni, de nem megyen.(#863) Regiee
Hát visszaállítod rajta a gyári ROM-ot ha megváltoztattad, becsomagolod ahogy kaptad, fogod a papírokat és beviszed bármelyik üzletbe, kitölteted velük a visszárú nyomtatványodat, aminek majd megkapod a másolatát, majd türelmesen várod, hogy 30 napon belül hozza a postás a vételárat. Én tavaly valahogy 2-3 között kaptam vissza még az akkori hibás Blade-em árát.(#850) kelzsoca
A komoly az lenne ha mindezt azért csinálnák, mert egy páran lehúzták a telefont a tesztekbe a hátlap miatt. Bár valahogy én ezt sose gondoltam, hogy a vásárlói vélemények befolyásolnák az értékesítést. Mer az rendben van, hogy az eladók, meg a szervizesek unalmasak perceikben a mobilokról olvasgatnak itt-ott, de a sokszázezreket kaszáló marketingeseket, meg menedzsereket valahogy nehezen tudom elképzelni, amint a mobilarénát böngészik, hogy vajon jól árazták-e be a telefonokat.(#867) tboldi
Na jó, de az nem egy fájl, hanem egy mappa, azért nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Gumi és felni topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest