Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
értem én hogy villanymotor de mi hajtja?

amugymeg én megmondom öszintén,fingom sincs mé esik most 2 ora alatt 50%ot..sosem csinálta..nem fut a héttérben semmi,megnéztem...
az itteni beirások nagyrésze az ics miatt az nem nagy elvárás meg iylenek...hanem aki nem ért ehhez annak persze hogy kérdéses mi hogy megy vagy mi miért nem...
és ha a modacon 1-2 figura meg tud oldani ezt azt,akkor összefogva akárt az itteniekkel miért nem?
nem kell ahhoz google mérnöknek lenni hogy megoldjanak itt magánemberek dolgokat....
nem véletlenül hirdette meg a google hogy 20 ezer dollárt ad annak a hackernek aki feltöri öket....nagyobb ászok simán vannak a hétkönapi emberek közt akik meg tudnak sokmindent oldani,és mivel mi felhasználok nem ismerjük öket és a képességeiket igy akár jogos is lehet a sok kérdés itt ami néhol a fejlesztöknek már fáraszto is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest